Mahdi Co
کاربر سایت
ممنون
دانلود اون پچ ضروریه یا فقط برای اونایی که انلاین میزنن واجبه؟
فقط آنلاین
ممنون
ممنون
دوستان این بازی کپی میشه ؟ من میخواستم به دلیل اوضاع کساد مالی xbox بگیرم اما اینطور که شنیدم اپدیت 3.5 هم هک شده ؟ اگه یکی از دوستان من رو راهنمایی کنن ممنون میشم
معلوم نيست شما با پستهاي خنده دارت خودتو مضحکه کردي يا بازي رو به تمسخر گرفتي! تکليفت با خودت روشن نيست انگار.چرا مسخره حرف میزنی؟ چرا خودتو میبری زیر سوال؟
GT4 برای دوران PS2 بود و یک نسل اومدیم جلوتر (البته انگار شما هنوز تو نسل قبل دلت گیره!) هر چقدر هم که GT4 اون موقع پر جزئیات بوده باشه تو این نسل حرفی برای گفتن نداره.خنده اور ترین حرف ایشون هم اینجاست که میگه "ایرادی بهشون وارد نیست" !!!
این حرف نشون میده بحث کردن با شما فایده نداره چون شما قابلیت این رو دارید که GT4 رو به جای GT5 به مردم قالب کنید خوب حق هم دارید چون ایرادی بهش وارد نیست!!!
دوستان این بازی کپی میشه ؟ من میخواستم به دلیل اوضاع کساد مالی xbox بگیرم اما اینطور که شنیدم اپدیت 3.5 هم هک شده ؟ اگه یکی از دوستان من رو راهنمایی کنن ممنون میشم
این تاپیک مربوط به نسخه کپی بازی نمی شود، پس هیچ پستی درباره نسخه کپی بازی و مساول و مشکلات آن در این تاپیک نخواهیم دید.
خب گفتنیا رو دوستمون به طور کاملتر از من گفتن و بازی رو نا حدی به تصویر کشیدن،من خودم به شخصه از اینکه .... تومن تو روز اول پول این بازی رو دادم اصلا ناراحت نیست و به نظرم بازیش فوق العادس ولی چند تا ایراد کوچیکی که به ذهنم میرسه اینه که دمیج هایی که ماشین ها میگیرن،خیلی کم و تا حدی غیرطبیعیه