Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
بگیر بخواب 12روز مونده تو هم مثل من عاشقی عاشقGT5 ..........بالاخره بازیی که6سال منتظرش بودم داره مییاد.......راستی جایی را سراغ نداریدGT5پیش خرید کنیم ارزونتر در بیاد؟؟؟؟؟؟

منم به همه تبریک میگم.
ولی لیست نگاه کنید....
محض رضای خدا هم یه دونه RUF جدیدم نزاشته !!!
مدلهای 2009 خیلی کمن ! اونوقت نگاه کنید چه قدر تویوتا و مزدا و میتسو.....
لعنت به هرچی ماشینه ژاپنیه !!!!!!!!
اوه مرد چی داری میگی لعنت به چی داری میفرستی به تویوتا به هوندا !!!!!!؟؟!!!:-o:-o
ولی کلا مردان بزرگ ژاپنی زیادی شورش میکنن نمیدونم گرند پری فرمول یک توی ژاپن رو دید یا نه اما اکثر مواقع دوربین روی کوبایاشی راننده تیم BMW قفل کرده بود

خدای من تایید شد..
فقط 12 روز دیگه.
تعداد دقیق ماشین ها هم 1031 تا اعلام شد.
از این لینک هم میتونید لیست کامل ماشین های موجود در بازی رو دانلود کنید.
این 1031 ماشین بدون احتساب ماشین هاییه که از GT PSP بهش اضافه میشه یا با اونهاس ؟
-------------
لیستش چرا کونیگ زگ نداشت ؟! :(

آخرین ویرایش:
gt5

سلام به همه ی طرفدارای gt5 بچه ها نمیخوام ضدحال بزنم ولی میگم زیاد دلتون رو صابون نزنید شاید دوباره مثل دفعه های قبل تاریخ عرضه عقب بیفته من که چشم اب نمیخوره

کاش میشد سایت برای خریدش یک کاری میکرد که به قیمت مناب به بدست بچه ها برسه.
من مطمعنم این فروشنده های با انصاف این همه اتش و انتظار مارو میبینند و میدونند. سری از ما خواهند برید که بیا و ببین.
جالبتر اینجاست در مورد عرضه بازی که چند روز دیگه همه Nfs عرضه میشه و میشه با دوتا بازی این چنینی ( هر کدوم طرفدار خودش را داره ) زندگی کرد.
منکه بی صبرانه منتظرم یکی یک سیلی محکم بزنه تو صورتم بدون بیدارم یا خواب =))

برادر من 3 هفته دیگه میره ایتالیا نمیدونم بچه ها میخوان بگم از اون طرف بفرسته؟؟؟؟؟چون قیمت این طرف خیلی خیلی بالا میشه.منم میخوام برای این بازی و gow 3 یه ps3 بخرم.:d>:d<

تقریبا همه خوش حالن به جز من ! چون من نه TV HDMI دارم نه فرمون ! بازی هم بدون این 2تا مثل بازی های دیگه هست :(
فقط تنها مشکلی که این وسط هست اینه که این همه هیاهو و اومدن بازی تقریبا داره مصادف میشه با امتحان های دانشگاه :-s
تازه اینم هست ! :(

آخرین ویرایش:
تقریبا همه خوش حالن به جز من ! چون من نه TV HDMI دارم نه فرمون ! بازی هم بدون این 2تا مثل بازی های دیگه هست :(
من که سفارشمو هم به آشنام دادم :d دیروز رفت کانادا و از اونجا قراره برام فرمون بیاره :d
فقط تنها مشکلی که این وسط هست اینه که این همه هیاهو و اومدن بازی تقریبا داره مصادف میشه با امتحان های دانشگاه :-s

خوشبختانه من هم فرمونش رو دارم هم HDMI TV شو:دی منتها این وسط یه چیزی همه شو خراب میکنه و خیلی ضد حاله اونم چیزی نیست جز مصادف شدن تاریخ ریلیز این لعنتی با امتحان های دانشگاه! اه بابا دلمونو خوش کرده بودیم که دوم نوامبر میاد تا یک ماهی رو سرگرم کنیم ولی الان دیگه به زور آدم بازی میکنه روزی یکی دو ساعته.
راستی این فروشگاه غلامی شاپ بهم گفت که بازی رو حتما میاره, میگم یه چند نفری جمع بشیم و تعداد بخریم تا اونوقت ارزون دربیاد. تو بازی رایانه هم قراره من یه تاپیک بزنم برا بچه های بازی رایانه تا از یه فروشگاه خرید کنیم و تعداد بالا بخریم و ارزون دربیاد. نظرتون چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or