Captain Mitchell
کاربر سایت
سبزی پاک شده با نام تجاری عمه اقدس هم اینجوری عرضه نمی کنن.
ایشون اینطوری عرضه میکنن LOL !

سبزی پاک شده با نام تجاری عمه اقدس هم اینجوری عرضه نمی کنن.
اولا که شوخی بود اون حرفم.بعدشم شما فکر کردین مثلا اگر همین تاریخ 26-27 نوامبر بشه تاریخ ریلیز بازی,GT5 با همون سبزی پاک شده فرق میکنه!؟به شخصه دعا میکنم بازی بیفته ماه بعد و قبل از کریسمس تا بیفته 2 هفته دیگه و آخر نوامبر که خیلیا هم تاریخشو ندونن.سبزی پاک شده با نام تجاری عمه اقدس هم اینجوری عرضه نمی کنن.
دقیقآ به یکی از بچه ها میگفتم اگه GT این fan base رو نداشت رسمآ هیچ خبری ازش به بیرون درز نمیکرد ! 99% خبرهای بازی رو خود سایتها از زبون خودشون مینویسن و شاید واقعآ 90% ویدئوهایی که از بازی پخش شده رو ملت با دوربین و موبایل از توی نمایشگاههای مختلف فیلمبرداری کردن ! به جای دو تا تبلیغ درست حسابی هم یامائوچی میره توی نمایشگاههای تخصصی اتومبیل یا توی پیست نوربرگرینگ رانندگی میکنه !!!این سونی حال آدم ُ با این سیاست های مسخرش به هم می زنه ! نه تبلیعاتی، نه تاریخ عرضه ای، نه تو به بوق و کرنا مردنی، من موندم اگر این استدیو های First Party ـشو نداشت، به کدوم ننه قمری می خواست کنسول بفروشه !
دقیقآ به یکی از بچه ها میگفتم اگه GT این fan base رو نداشت رسمآ هیچ خبری ازش به بیرون درز نمیکرد ! 99% خبرهای بازی رو خود سایتها از زبون خودشون مینویسن و شاید واقعآ 90% ویدئوهایی که از بازی پخش شده رو ملت با دوربین و موبایل از توی نمایشگاههای مختلف فیلمبرداری کردن ! به جای دو تا تبلیغ درست حسابی هم یامائوچی میره توی نمایشگاههای تخصصی اتومبیل یا توی پیست نوربرگرینگ رانندگی میکنه !!!
الآن توی معروف ترین سایت تریلر یعنی Gametrailers که بریم , کلآ از آگوست 2009 تا امروز (15 ماه !) فقط 16 تا ویدئو اومده که نصفشون هم HD نیستن ! برای بازی ای که قراره (اگه زبونم لال مشکلی پیش نیاد) تا آخر ماه عرضه بشه , آخرین بار 17 سپتامبر یعنی 2 ماه پیش یه ویدئوی SD از گیم پلی اومده.
کلآ اکثر هایپ و تبلیغی که در مورد GT5 بوده , از طرف خود طرفدارهاش و سایت هایی هست که میخواستن بازدیدشون بالا بره (نمونه ـش این سایت هندی که بعد از اعلام خبر برای چند ساعت ترکیده بود از شدت شلوغی) خود سونی انگار یادش رفته همچین بازی ای قراره بیاد. همون کاری که سر یه سری بازیهای first party دیگه مثل inFamous کرد ...
خیلی از حرفات رو قبول ندارم.اما به نظرم سونی به جز gt5 توی این یه سال ګذشته با کوین بالتر خیلی خوب کار کرده بود و کاری رو که ماکرو با یه عالمه پول انجام می داد به نظرم سونی با کوین بالتر خیلی خوب جبران می کرد.اما آریا الان دیگه هرکی نمیدونسته GT چی هستش دیگه میدونه هرکی هم نمیدونسته infamous چی هستش دیگه میدونه اینم خودش یه روش تبلیغ هستش به نظر من الان همه سایت ها رو باز کنی 1-2 خبر روی صفحه اصلیشون GT5 هستش وقتی سونی تاریخ رو بگه تمام این سایت ها میترکن از خبر گزاشتن خودش میشه تبلیغ اینم یه جورش هستش .
الان هرکی نمیدونسته GT چی هستش با این همه گمانه زنی ها دیگه فهمیده 1 بار لینک رو باز میکنه نظر مردم رو میخونه یا نویسنده رو خودش کلی تبلیغ هستش .
بعدشم فن بیس GT خیلی بالا هستش همون جوری که گفتی همین ما ها هم به 2 نفر یه تریلر GT رو نشون بدیم بعدی به بعدی خودش تبلیغ هستش .
به نظر من سونی 2هفته تمام اگه بازی رو تو بوق کرنا بکنه چنان تبلیغی میشه که حد نداره به جای این که در مدت طولانی تبلیغ بکنه 2هفته تمام اینترنت فوشگاه ها رو میترکونه خودش کلی هستش .
سونی الان infamous 2 رو با عوض کردن قیافه COL بوق و کرنا کردش که حتی کسی که نمیدونسته بازی چی هستش یه خبر ازش خونده حالا طرف میگه اجب بازی هستش با یه تغییر کاراکتر این همه اینترنت به ... افتاده سایت ها بعدش هم که دیگه تو خاطرش میمونه این بازی مگه چقدر INFAMOUS فروخته الان نگاه کنی کل سایت ها اینترنت رو ... کردن که قیافش عوض شده .
ایول من عاشق صدای توپم :d فقط باید با یه سینما خانوادگی بازیش کرد :d>:d<GT4 vs GT5: Engine Sound Comparison (‘87 Mugen Civic)
من که موندم کدومشون قشنگتره!؟ یا کدومشون به واقعیت نزدیک تره ! هرچی که هست نشون دادن خیلی روی صدای موتور کار کردن.
بی صبرانه منتظر شنیدن صدای موتوره فراری F430 و لامبورگینی مورسیه لاگو هستم .....:d شما چه طور؟
Nissan GT-R روی دور موتور 9000 !بی صبرانه منتظر شنیدن صدای موتوره فراری F430 و لامبورگینی مورسیه لاگو هستم .....:d شما چه طور؟
اوه نامردا امیدوارم کسایی که خارج کشورند به دادمون برسن وگرنه فعلنا باید سماق بمکیمدمت گرم قشنگ بود . قیمتهای زیبا که از الن شروع شده !! cod رو بعضی مغازه-ها 110 اینا میفروختن ! دیروز توپخونه بودم مغازه دارا میگفتن GT رو راحت میتونیم 150 بفروشیم !