Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سبزی پاک شده با نام تجاری عمه اقدس هم اینجوری عرضه نمی کنن.

ایشون اینطوری عرضه میکنن LOL !

hhmjymr5bxbieas1p1or.gif

• Like
Reactions: βehdad
سبزی پاک شده با نام تجاری عمه اقدس هم اینجوری عرضه نمی کنن.
اولا که شوخی بود اون حرفم.بعدشم شما فکر کردین مثلا اگر همین تاریخ 26-27 نوامبر بشه تاریخ ریلیز بازی,GT5 با همون سبزی پاک شده فرق میکنه!؟به شخصه دعا میکنم بازی بیفته ماه بعد و قبل از کریسمس تا بیفته 2 هفته دیگه و آخر نوامبر که خیلیا هم تاریخشو ندونن.
اینجوری حداقل سونی 1 ماه تبلیغ مفصل براش میکنه

شاید میخواد بازی رو بندازه 2011 که اصلا تبلیغ نمیکنه..:d البته شما تو نت نگاه کنید هر روز یک خبری ، شایعی چیزی از GT5 مخابره میشه که این خودش یک جور تبلیغه..

این سونی حال آدم ُ با این سیاست های مسخرش به هم می زنه ! نه تبلیعاتی، نه تاریخ عرضه ای، نه تو به بوق و کرنا مردنی، من موندم اگر این استدیو های First Party ـشو نداشت، به کدوم ننه قمری می خواست کنسول بفروشه !
دقیقآ به یکی از بچه ها میگفتم اگه GT این fan base رو نداشت رسمآ هیچ خبری ازش به بیرون درز نمیکرد ! 99% خبرهای بازی رو خود سایتها از زبون خودشون مینویسن و شاید واقعآ 90% ویدئوهایی که از بازی پخش شده رو ملت با دوربین و موبایل از توی نمایشگاههای مختلف فیلمبرداری کردن ! به جای دو تا تبلیغ درست حسابی هم یامائوچی میره توی نمایشگاههای تخصصی اتومبیل یا توی پیست نوربرگرینگ رانندگی میکنه !!!
الآن توی معروف ترین سایت تریلر یعنی Gametrailers که بریم , کلآ از آگوست 2009 تا امروز (15 ماه !) فقط 16 تا ویدئو اومده که نصفشون هم HD نیستن ! برای بازی ای که قراره (اگه زبونم لال مشکلی پیش نیاد) تا آخر ماه عرضه بشه , آخرین بار 17 سپتامبر یعنی 2 ماه پیش یه ویدئوی SD از گیم پلی اومده.
کلآ اکثر هایپ و تبلیغی که در مورد GT5 بوده , از طرف خود طرفدارهاش و سایت هایی هست که میخواستن بازدیدشون بالا بره (نمونه ـش این سایت هندی که بعد از اعلام خبر برای چند ساعت ترکیده بود از شدت شلوغی) خود سونی انگار یادش رفته همچین بازی ای قراره بیاد. همون کاری که سر یه سری بازیهای first party دیگه مثل inFamous کرد ...

دقیقآ به یکی از بچه ها میگفتم اگه GT این fan base رو نداشت رسمآ هیچ خبری ازش به بیرون درز نمیکرد ! 99% خبرهای بازی رو خود سایتها از زبون خودشون مینویسن و شاید واقعآ 90% ویدئوهایی که از بازی پخش شده رو ملت با دوربین و موبایل از توی نمایشگاههای مختلف فیلمبرداری کردن ! به جای دو تا تبلیغ درست حسابی هم یامائوچی میره توی نمایشگاههای تخصصی اتومبیل یا توی پیست نوربرگرینگ رانندگی میکنه !!!
الآن توی معروف ترین سایت تریلر یعنی Gametrailers که بریم , کلآ از آگوست 2009 تا امروز (15 ماه !) فقط 16 تا ویدئو اومده که نصفشون هم HD نیستن ! برای بازی ای که قراره (اگه زبونم لال مشکلی پیش نیاد) تا آخر ماه عرضه بشه , آخرین بار 17 سپتامبر یعنی 2 ماه پیش یه ویدئوی SD از گیم پلی اومده.
کلآ اکثر هایپ و تبلیغی که در مورد GT5 بوده , از طرف خود طرفدارهاش و سایت هایی هست که میخواستن بازدیدشون بالا بره (نمونه ـش این سایت هندی که بعد از اعلام خبر برای چند ساعت ترکیده بود از شدت شلوغی) خود سونی انگار یادش رفته همچین بازی ای قراره بیاد. همون کاری که سر یه سری بازیهای first party دیگه مثل inFamous کرد ...

اما آریا الان دیگه هرکی نمیدونسته GT چی هستش دیگه میدونه هرکی هم نمیدونسته infamous چی هستش دیگه میدونه اینم خودش یه روش تبلیغ هستش به نظر من الان همه سایت ها رو باز کنی 1-2 خبر روی صفحه اصلیشون GT5 هستش وقتی سونی تاریخ رو بگه تمام این سایت ها میترکن از خبر گزاشتن خودش میشه تبلیغ اینم یه جورش هستش .

الان هرکی نمیدونسته GT چی هستش با این همه گمانه زنی ها دیگه فهمیده 1 بار لینک رو باز میکنه نظر مردم رو میخونه یا نویسنده رو خودش کلی تبلیغ هستش .

بعدشم فن بیس GT خیلی بالا هستش همون جوری که گفتی همین ما ها هم به 2 نفر یه تریلر GT رو نشون بدیم بعدی به بعدی خودش تبلیغ هستش .

به نظر من سونی 2هفته تمام اگه بازی رو تو بوق کرنا بکنه چنان تبلیغی میشه که حد نداره به جای این که در مدت طولانی تبلیغ بکنه 2هفته تمام اینترنت فوشگاه ها رو میترکونه خودش کلی هستش .

سونی الان infamous 2 رو با عوض کردن قیافه COL بوق و کرنا کردش که حتی کسی که نمیدونسته بازی چی هستش یه خبر ازش خونده حالا طرف میگه اجب بازی هستش با یه تغییر کاراکتر این همه اینترنت به ... افتاده سایت ها بعدش هم که دیگه تو خاطرش میمونه این بازی مگه چقدر INFAMOUS فروخته الان نگاه کنی کل سایت ها اینترنت رو ... کردن که قیافش عوض شده .

• Like
Reactions: Quantic Dream
اما آریا الان دیگه هرکی نمیدونسته GT چی هستش دیگه میدونه هرکی هم نمیدونسته infamous چی هستش دیگه میدونه اینم خودش یه روش تبلیغ هستش به نظر من الان همه سایت ها رو باز کنی 1-2 خبر روی صفحه اصلیشون GT5 هستش وقتی سونی تاریخ رو بگه تمام این سایت ها میترکن از خبر گزاشتن خودش میشه تبلیغ اینم یه جورش هستش .

الان هرکی نمیدونسته GT چی هستش با این همه گمانه زنی ها دیگه فهمیده 1 بار لینک رو باز میکنه نظر مردم رو میخونه یا نویسنده رو خودش کلی تبلیغ هستش .

بعدشم فن بیس GT خیلی بالا هستش همون جوری که گفتی همین ما ها هم به 2 نفر یه تریلر GT رو نشون بدیم بعدی به بعدی خودش تبلیغ هستش .

به نظر من سونی 2هفته تمام اگه بازی رو تو بوق کرنا بکنه چنان تبلیغی میشه که حد نداره به جای این که در مدت طولانی تبلیغ بکنه 2هفته تمام اینترنت فوشگاه ها رو میترکونه خودش کلی هستش .

سونی الان infamous 2 رو با عوض کردن قیافه COL بوق و کرنا کردش که حتی کسی که نمیدونسته بازی چی هستش یه خبر ازش خونده حالا طرف میگه اجب بازی هستش با یه تغییر کاراکتر این همه اینترنت به ... افتاده سایت ها بعدش هم که دیگه تو خاطرش میمونه این بازی مگه چقدر INFAMOUS فروخته الان نگاه کنی کل سایت ها اینترنت رو ... کردن که قیافش عوض شده .
خیلی از حرفات رو قبول ندارم.اما به نظرم سونی به جز gt5 توی این یه سال ګذشته با کوین بالتر خیلی خوب کار کرده بود و کاری رو که ماکرو با یه عالمه پول انجام می داد به نظرم سونی با کوین بالتر خیلی خوب جبران می کرد.
البته شخصا نمی دونم ماکرو و سونی هر کدوم چقدر خرج تبلیغات می کنند اما فکر می کنم ماکرو توی خرج برای تبلیغات از سونی خیلی جلوتر باشه.اما کوین واقعا خیلی خوب این مشکلات رو پوشش داده و توی فروم ها خیلی معروف هست.

GT4 vs GT5: Engine Sound Comparison (‘87 Mugen Civic)

من که موندم کدومشون قشنگتره!؟ یا کدومشون به واقعیت نزدیک تره ! هرچی که هست نشون دادن خیلی روی صدای موتور کار کردن.

بی صبرانه منتظر شنیدن صدای موتوره فراری F430 و لامبورگینی مورسیه لاگو هستم .....:d شما چه طور؟

GT4 vs GT5: Engine Sound Comparison (‘87 Mugen Civic)

من که موندم کدومشون قشنگتره!؟ یا کدومشون به واقعیت نزدیک تره ! هرچی که هست نشون دادن خیلی روی صدای موتور کار کردن.

بی صبرانه منتظر شنیدن صدای موتوره فراری F430 و لامبورگینی مورسیه لاگو هستم .....:d شما چه طور؟
ایول من عاشق صدای توپم :d فقط باید با یه سینما خانوادگی بازیش کرد :d>:d<

Nissan GT-R روی دور موتور 9000 !

این G25 :
A wheel:
270 mm, leather wrapped steering wheel.
Range of rotation adjustable up to 900 degrees.
2 force feedback motors.
Only one set of gears between motors and wheel, including an anti-backlash design.
2 paddleshifters.
2 buttons.
A set of stainless steel pedals, including:
Accelerator. (light spring)
Brake (heavy spring)
Clutch. (medium spring)
A carpet grip which keeps the pedals in position while playing.
A shifter unit:
8 buttons.
1 D-pad.
A leather knob/metal rod gear stick with a 6 speed 'H' pattern. Reverse is selected by pressing down and changing to 6th.
A switch to change the gear stick to a sequential up-down mode.
اینم G27 :
logitech-and-playseat.png

Logitech and Playseat

Get off your sofa and into the driver's seat. Learn how an adjustable seat with hard mounting points for your Logitech racing wheel can make the race feel real.
Learn how Logitech and Playseat can make the race feel real.

18130.png

Dual-motor force feedback

You’ll experience traction loss, weight shift, and road feel recreated smoothly and accurately. Helical gearing provides the exceptionally quiet steering action.Force feedback - You can really feel it.
Learn more.

18131.png

Six-speed shifter

You can quickly select exactly the right gear for the turn or the straightaway. The push-down reverse gear lets you back up realistically.Serious about sim games? Learn how Logitech peripherals make sim games more real.
Learn more.

18132.png

RPM/shift indicator LEDs

Keeping an eye on the indicator panel lets you know just when to shift gears for maximum torque (in supported games).

18133.png

Hand-stitched leather

The 11-inch wheel is wrapped in real leather to help keep your hands comfortable from the start line to the checkered flag.

18135.png

Steel gas, brake, and clutch pedals

Sturdy true-to-life pedals deliver precise throttle, braking, and shifting control for heightened realism.

18137.png

900-degree wheel rotation

You can go 2.5 times around lock to lock—just as you would behind the wheel of many real cars.

18139.png

16 programmable buttons plus D-pad

You can map useful game functions to locations that make sense to you—whether on the wheel itself or on the shift module.

18141.png

Custom tuned for popular games

There are no dead zones or lag, so you’ll see and feel every bit of wheel movement reflected in-game.

19622.png

Optical encoding

You’ll enjoy reliable and accurate handling race after race after race.

18142.png

Carpet grip system

Retractable teeth flip down to keep the pedals from sliding around on carpeting.

19623.png

Steel ball bearings

Two sets of solid steel ball bearings support the wheel shaft for superb performance and long-term reliability.

18143.png

Hard points

All three components (wheel console, pedals, and shifter module) can be bolted to a table other surface for a solid racing experience.

یا این ویدئو رو ببینید :

http://www.youtube.com/watch?v=Rx8mZKspLj4&feature=player_embedded

آخرین ویرایش:
ای به سر زلف تو سودای من *** وز غم هجران تو غوغای من
دو روز دیگه هم گذشت و خبری نشد. احتمالآ آخرش خود مغازه دارها بازی رو پخش میکنن و GT5 لقب اولین باری تاریخ بدون تاریخ عرضه رو به خودش اختصاص میده. جدآ بعید نیست دو روز دیگه بازی توی ایران هم پیدا بشه با قیمت های زیبا ...

failure.jpg

دمت گرم قشنگ بود . قیمتهای زیبا که از الن شروع شده !! cod رو بعضی مغازه-ها 110 اینا میفروختن ! دیروز توپخونه بودم مغازه دارا میگفتن GT رو راحت میتونیم 150 بفروشیم !

دمت گرم قشنگ بود . قیمتهای زیبا که از الن شروع شده !! cod رو بعضی مغازه-ها 110 اینا میفروختن ! دیروز توپخونه بودم مغازه دارا میگفتن GT رو راحت میتونیم 150 بفروشیم !
اوه نامردا امیدوارم کسایی که خارج کشورند به دادمون برسن وگرنه فعلنا باید سماق بمکیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or