Gran Turismo 5 در تاریخ 2 نوامبر عرضه نمی شود!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
GT5-logo.jpg

"باید تایید کنیم که GT5 در 2 نوامبر عرضه نخواهد شد، اما عرضه ی بازی در فصل تعطیلات امسال خواهد بود!"
"به خاطر تاخیر، از طرفداران GT خالصانه عذر خواهی می کنیم. ولی، به هر حال، یامائوچی و تیم Polyphony Digital می خواهند از خلق یک تجربه ی ریسینگ عالی مطمئن شوند و ما شک نداریم که این بازی بلندپروازانه در زمان عرضه فراتر از انتظارات خواهد بود!"
"در آینده ای نزدیک، اطلاعات بیشتری برای شما خواهیم داشت."
Source

آخرین ویرایش:
من همیشه به یکی از بچه ها که خیلی منتظر این بازی هست میگم
اینا این همه تاخیر میزنن

ولی وقتی بازی میدن بیرون تو بازی میکنی یه ریسینگ خوبی فک نکنم تجربه کنی

تاخیر زیاد خرابکاری زیاد
راست میگی ن نمونش زیاده:
Too human - Prey
هر چند با وجود اینکه از PS3 اصلا خوشم نمیاد ولی دوست ندارم این بازی خربکاری کنه چون نمیخوام دل طرفدارهای این بازی که مدتها واسش صبر کردن بشکنه.:">
بخند
بعد از اینکه خندت تموم شد یه سری به بازی هایی که زیاد تاخیر خوردن بزن جیـــــگر
دوستان عزیز احیانا این اولین باری نیست که اسم PD یا GT گوشتون رو نوازش میده ؟ هر کی ندونه فک می کنه این اولین بازی ایه که استاد یامائوچی و تیمش دارن میسازن ! واقعا نظرات یه جاهایی به شدت جالب میشه ! هر کسی که واقعاً تا به اینجا با این سری همراه بوده و به کارهای استاد ایمان داره حتی به خاطر تاخیر هم به کار استاد شک نمی کنه !
-----------------------
الان آخرين اخبار از وضعيت آريا چيه؟ :biggrin1:
PS3 یشو ورداشته برده پارکینگ جلوی چرخ ماشینشون ... :biggrin1:
-----------------
میگم ایشون نه بت هستن نه خدا ! شک نکنیم ؟ :d خب یه دلیل بیار که شک نکنیم ؟ :d وقتی برا چن تا باگه کوچیک (بقول خودشون) 17 روز مونده به بازی تأخیر میندازن یا باید باگی که وجود داشته خیلی گنده باشه :biggrin1: یا اعتماد به نفس لازم رو برا عرضه نداشتند . بهرحال هیچ وقت ضریب خطا 0 نمیشه ! هر کاری کنن یه عیبی از توش در میاد ! بهتر بود عرضه میشد بازی بدون تأخیر اگه هم باگی وجود داشت تو یه اپدیتی چیزی درستش میکردن ! تا اونجایی هم که میدونیم یکی از بهترین های این نسل انچارتد 2 بوده که اون هم یه چن تایی باگ داشت اما دیدیم که تأثیر انچنانی رو مخاطبین خودش نذاشت و بالاترین میانگین امتیازی این نسل رو هم گرفت ! ! تو یه اپدیت هم اکثرش حل شد !
فک نمی کنم حرفی از بت و خدا و اجنه:d و ... زده باشم ! فقط گفتم استاده ! شک داری دلیل بیار ؟ تو این که استاده و تا حالا هر 4 شماره ی اصلی بازی عالی بوده مطمئنم که این شماره هم با این تاخیرها عالی خواهد بود !
حالا فک نکنی من ناراحت نشدم از تاخیرا ! کلی هم شکه شدم ! ولی چیکار میشه کرد ؟ اون باگی رو هم که گفتن والا هضمش یه کم مشکله :d یعنی بعد از 5 سال نفهمیدن بعد تو 17 روز مونده به عرضه یه باگ پریده وسط ؟ :d ولی خداییشو بگیم اگه خودتم یه کار با ارزش بکنی و تو لحظات آخر که خیالت راحته راحته یهو یه مشکل تو کارت ببینی که می تونی برطرفش کنی ! سعی می کنی برطرفش کنی یا نه بی خیالش بشی و بعدها افسوسشو بخوری که چیزی که خودت پیداش کرده بودی و می تونستی برطرف کنی حالا دیگران دارن به عنوان عیب میزارن جلوت !
حالا من که دایال آپی هستم و نمی تونم با یه آپدیت باگ رو برطرف کنم باید چه کنم :d ببین استاد به فکر ما هم هست :dکل اسپویل شوخی بود :d

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز احیانا این اولین باری نیست که اسم PD یا GT گوشتون رو نوازش میده ؟ هر کی ندونه فک می کنه این اولین بازی ایه که استاد یامائوچی و تیمش دارن میسازن ! واقعا نظرات یه جاهایی به شدت جالب میشه ! هر کسی که واقعاً تا به اینجا با این سری همراه بوده و به کارهای استاد ایمان داره حتی به خاطر تاخیر هم به کار استاد شک نمی کنه !
میگم ایشون نه بت هستن نه خدا !
شک نکنیم ؟ :d خب یه دلیل بیار که شک نکنیم ؟ :d وقتی برا چن تا باگه کوچیک (بقول خودشون) 17 روز مونده به بازی تأخیر میندازن یا باید باگی که وجود داشته خیلی گنده باشه :دی یا اعتماد به نفس لازم رو برا عرضه نداشتند . بهرحال هیچ وقت ضریب خطا 0 نمیشه ! هر کاری کنن یه عیبی از توش در میاد ! بهتر بود عرضه میشد بازی بدون تأخیر اگه هم باگی وجود داشت تو یه اپدیتی چیزی درستش میکردن ! تا اونجایی هم که میدونیم یکی از بهترین های این نسل انچارتد 2 بوده که اون هم یه چن تایی باگ داشت اما دیدیم که تأثیر انچنانی رو مخاطبین خودش نذاشت و بالاترین میانگین امتیازی این نسل رو هم گرفت ! ! تو یه اپدیت هم اکثرش حل شد !

وقتی برا چن تا باگه کوچیک (بقول خودشون) 17 روز مونده به بازی تأخیر میندازن یا باید باگی که وجود داشته خیلی گنده باشه
دوست عزیز میتونی یه لینک به من نشون بدی که یامائوچی گفته باشه به خاطر باگ بازی رو به تاخیر انداخته باشه؟ممنونت میشم

به احتمال زیاد بخاطر هک بوده! به استناد یوروگیمر!
The delay to Sony's Gran Turismo 5 is a result of the recent PlayStation 3 hack causing Sony to shift manufacturing of game discs, an alleged insider has revealed.
Sony announced earlier this week that Gran Turismo 5 would not make its published 2nd November release date, claiming, "creator Kazunori Yamauchi and the team at Polyphony Digital want to make certain they are creating a racing experience of the highest quality."
That might not be entirely true however, according to a post on Blu-Ray.com's forums from a senior moderator called Maximus with alleged links to Sony.
"The problem arose when SCE mandated SDK 350 on all games releasing after October," reads the post. "GT5 was about to go gold running on SDK 341, but it has been delayed by around a week so that they can update to SDK 350.
"This has caused a big headache for the manufacturing side, given how big this game is missing the gold date by even a week can cause a months worth of delay as slots are already taken up at this time of year for Blu-ray movies and such. So Sony had to find a three week slot big enough to make seven million+ copies of this and get them shipped out."
"If you want to blame anyone, I would direct it at the pirates and hackers," the post adds. "SCE never had any real SDK restrictions before firmware 3.41 was compromised."
The original post has now been taken down from the forum.
We've reached out to Sony for comment.

همین منبع خبر رو بخونی میفهمی ... اما من باید مینوشتم "مشکل" نه باگ شما خرده نگیر
حدود 10 12 منبع رو خوندم اما فقط 2 3 تا دلیل تاخیر رو نوشته بودن اونایی هم که نوشته بود نگفته بودن "باگ".همینجوری میشه که همه از کاه کوه میسازن دیگه...اصلاح میکنم "مشکل فنی"

بازی فقط 3 روز تاخیر خورده! جمع کنید برید خونتون!:biggrin1:
اگر قضیه از این قرار باشه بازی باید 5-6 نوامبر عرضه بشه:d

من که میگم اصلا بیخیال بازی بشید تا روزی که ریلیز بشه بگید اه بازی ریلیز شد؟:d

ولی جدای از شوخی من با این تاخیر ها هیچ وقت حالم نمیگیره چون وقتی بازی های سونی رو بازی کردم فهمیدم هم ارزش صبر داشت هم هزینه ای که بابتش دادم;)

بازی فقط 3 روز تاخیر خورده! جمع کنید برید خونتون!:biggrin1:
ماکان PD (اون هم طبق گفته یکی دو تا سایت نه خود PD) سه روز تآخیر داشته ولی این سه روز میتونه توی عرضه تا چند هفته هم تآثیر بذاره ! بالاخره همون طور که میدونی عرضه یه بازی اون هم بازی ای مثل GT کار ساده ای نیست و برنامه ریزی درست حسابی میخواد که الآن معلوم نیست چی میشه !
دلایل تآخیر رو هم از مشکلات Blu-Ray و کمبودش گفتن تا مشکلات Firmware و ... ! بالاخره توی همچین موردی همون قدر که دل خیلی ها شاد میشه و میرقصن , شایعه هم زیاد ساخته میشه !
مثلآ مدیر سایت blu-ray.com گفته بازی تا مرز Gold شدن (یعنی آخرین مرحله ساخت که بازی میره برای توزیع) هم رفته بوده ولی یه دفعه تصمیم گرفته میشه به جای SDK 341 روی SDK 350 رایت بشه ! (احتمالآ یه نوع Blu-Ray با درجه امنیت بالاتر هست !) ایشون گفته تغییر از 341 به 350 به این راحتی ها نیست و مخصوصآ توی این فصل که Blu-Ray های فیلم هم زیاد میاد یه کم مشکل ساز شده و شاید تآخیر چند هفته ای بندازه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or