Gran Turismo 5 در تاریخ 2 نوامبر عرضه نمی شود!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
GT5-logo.jpg

"باید تایید کنیم که GT5 در 2 نوامبر عرضه نخواهد شد، اما عرضه ی بازی در فصل تعطیلات امسال خواهد بود!"
"به خاطر تاخیر، از طرفداران GT خالصانه عذر خواهی می کنیم. ولی، به هر حال، یامائوچی و تیم Polyphony Digital می خواهند از خلق یک تجربه ی ریسینگ عالی مطمئن شوند و ما شک نداریم که این بازی بلندپروازانه در زمان عرضه فراتر از انتظارات خواهد بود!"
"در آینده ای نزدیک، اطلاعات بیشتری برای شما خواهیم داشت."
Source

آخرین ویرایش:
:(:)):((:)):((:)):((:(:((
اه... چقدر تاخیر میدن اینا.
مردیم از بس صبرکردیم...
گر صبر کنی ز آب، شربت درست کنی.:d
من میگم زمانی که بازی اومد رو 90 درصد قفل میکنه. آخه نه اینکه سازنده ها مدام میگم بازی 90 درصدش تموم شده احتمالا 10 درصد باقیموندشو بیخیال شدن.:))

راستش خودمم نمیدونم!:دی اما به نظر خودت منطقی هست بازی که تا به این حد وسواس روش هست دقیقه 90 معلوم بشه مثلا باگ داره یا باید روش بیشتر کار بشه؟ بازی اگه میخواست 2 نوامبر همه جای دنیا منتشر بشه باید الان دیگه سونی در حال تهیه میلیون ها نسخه از بازی میبود!

بعد راستی مثل اینکه بازی توی اروپا همون 2 نوامبر میاد و تاخیر نخورده، آره؟

2010-11-03

من همیشه به یکی از بچه ها که خیلی منتظر این بازی هست میگم
اینا این همه تاخیر میزنن

ولی وقتی بازی میدن بیرون تو بازی میکنی یه ریسینگ خوبی فک نکنم تجربه کنی

تاخیر زیاد خرابکاری زیاد

اینا این همه تاخیر میزنن

تاخیر زیاد خرابکاری زیاد
راست میگی ن نمونش زیاده:
Too human - Prey
هر چند با وجود اینکه از PS3 اصلا خوشم نمیاد ولی دوست ندارم این بازی خربکاری کنه چون نمیخوام دل طرفدارهای این بازی که مدتها واسش صبر کردن بشکنه.:">

اینا این همه تاخیر میزنن

تاخیر زیاد خرابکاری زیاد

خوب دیگه چی خوشحال شدیم .=))

دوست من این بازی 1 سال دیگه هم تاخیر بخوره با توجه به این که استاد یاماگوچی داره بازی رو میسازه پیشرفت میکنه بازم .

لطفا ترو خدا این نظر ها رو برای خودت نگه دار مارو نخندون ./:)=))=))=))

راست میگی ن نمونش زیاده:
Too human - Prey
هر چند با وجود اینکه از PS3 اصلا خوشم نمیاد ولی دوست ندارم این بازی خربکاری کنه چون نمیخوام دل طرفدارهای این بازی که مدتها واسش صبر کردن بشکنه.:">

خوب دیگه چی . شما اصلا از بازی 1 ویدو هم دیدی اگه دمو 1 سال پیش رو هم بدن که 200MB بود تایم تریلش رو بازی کرده بودی از این نظر های خوشحال نمیدادین و این بازی رو با بازی های که اصلا مشخص نبود چی هستن و... مقایسه نمیکردی بازی ریسینگ میدونی چی هستش اصلا ؟ .

البته گفته شده که تاریخ جدید تا پایان ماه اعلام میشه.
new date will come by the end of the month.
ولی واقعا دیگه شورش رو در آوردن. درستش نیست این بد قولی ها و تاخیر زدن ها. یعنی دیگه کی میخوان بازی رو عرضه کنن؟ توی دسامبر؟!
البته خدا کنه هر جوری هست همین امسال عرضه بشه و هدف از این کارشون این نباشه که بازی رو با یه بهونه ای به 2011 موکول کنن.

امروز یامائوچی از طریق تویتر از طرفداران عذر خواهی کرد و از انها خواست کمی بیشتر صبر کنند.
در جواب یکی از follower هاش که از احتمال موکول شدن بازی به 2011 ابراز نگرانی کرده بود گفته:"نه ،فکر نکنم تا ان زمان شما را منتظر نگه داریم"
من که خیلی بعید میدونم ، احتمالش زیاده که کار به اواخر سال مالی جاری بکشه.

آخرین ویرایش:
در جواب یکی از follower هاش که از احتمال موکول شدن بازی به 2011 ابراز نگرانی کرده بود گفته:"نه فکر نکنم تا ان زمان شما را منتظر نگه داریم"
که اینتور
پس تعطیلاتم نمیاد
ایشون با اطمینان فرمودن 2 نوامبر تاخیر خورد...
یک ساله داره 10 درصد اخره بازیو میسازه
اعصابم شیکسته خورد شده عجیب
دیسک GT5 Prologue بشکونیم بفرستیم براش بگیم نخواستیم اقا...نخواستیم
دوست من این بازی 1 سال دیگه هم تاخیر بخوره با توجه به این که استاد یاماگوچی داره بازی رو میسازه پیشرفت میکنه بازم .

لطفا ترو خدا این نظر ها رو برای خودت نگه دار مارو نخندون ./:)=))=))=))
بخند
بعد از اینکه خندت تموم شد یه سری به بازی هایی که زیاد تاخیر خوردن بزن جیـــــگر

خوب دیگه چی . شما اصلا از بازی 1 ویدو هم دیدی اگه دمو 1 سال پیش رو هم بدن که 200MB بود تایم تریلش رو بازی کرده بودی از این نظر های خوشحال نمیدادین و این بازی رو با بازی های که اصلا مشخص نبود چی هستن و... مقایسه نمیکردی بازی ریسینگ میدونی چی هستش اصلا ؟ .
شما چرا یه دفعه بهت بر خورد.
آره ریسینگ میدونم چیه. بازیهایی که توش ماشین هست و رانندگی میکنن.:d
من در جواب یکی از دوستان مثال آوردم.
وگرنه خودم از عظمت این بازی خبر دارم.
باز هم به کسی بر نخوره اگه یه نگاه به گذشته ها بندازی میبینی بعضی از بازیهایی که زیاد تاخیر خوردن یه دفعه یه جای کارشون بدجوری میلنگه و باعث میشه بازی بره تو سقوط. (گفتم بعضی بازیها نه همشون).
مصداق بر عکس هم هست. مثل Call of Cthullu.
ولی من فقط یه چیز رو میدونم این تاخیرهای زیادی بازی باعث شده توقعات از بازی بشدت بره بالا اونوقت سونی باید اینقدر محتاطانه در مورد زمان انتشار بازی تصمصم گیری کنه که همونجوری که گفتم یه دفعه بازی زبونم لال شکست نخوره.

نمونش چرا جای دوری برم. مگه Alan Wake نبود که چند سال ساختش طول کشید ولی وقتی منتشر شد بر خلاف امتیازهای بالایی که گرفت از نظر فروش نتونس بین بازیهای پرفروش قرار بگیره. این که دیگه انکار نداره.

نمونش چرا جای دوری برم. مگه Alan Wake نبود که چند سال ساختش طول کشید ولی وقتی منتشر شد بر خلاف امتیازهای بالایی که گرفت از نظر فروش نتونس بین بازیهای پرفروش قرار بگیره. این که دیگه انکار نداره.

البته این بحث طولانی شدن زمان ساخت و بالا رفتن انتظارات کاملا توی نظر منتقدین هم علاوه بر فروش نمود کرد ، امری که در بحث فروش مطمئنا تاثیر منفی برای GT5 نخواهد داشت ولی از نظر من منتقدین بسیار سخت گیرانه عمل خواهند کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or