Gran Turismo 5 در تاریخ 2 نوامبر عرضه نمی شود!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
GT5-logo.jpg

"باید تایید کنیم که GT5 در 2 نوامبر عرضه نخواهد شد، اما عرضه ی بازی در فصل تعطیلات امسال خواهد بود!"
"به خاطر تاخیر، از طرفداران GT خالصانه عذر خواهی می کنیم. ولی، به هر حال، یامائوچی و تیم Polyphony Digital می خواهند از خلق یک تجربه ی ریسینگ عالی مطمئن شوند و ما شک نداریم که این بازی بلندپروازانه در زمان عرضه فراتر از انتظارات خواهد بود!"
"در آینده ای نزدیک، اطلاعات بیشتری برای شما خواهیم داشت."
Source

آخرین ویرایش:
سایت Gamereactor مدعی شده که یکی از خبرنگارهایش که در توکیو زندگی میکند از PD دیدار کرده و از شخص یامائوچی در مورد تاخیر سوال کرده که ایشان در جواب گفته اند که بازی فقط سه روز تاخیر خورده است!

جدآ PD خسته نباشه ... کاری کرد که به شخصه کل شور و شوقی که برای بازی کردن GT5 داشتم پرید. اگه توی همون E3 میگفتن سال 2035 میاد مشکلی نبود , اگه دو ماه بعدش میگفتن مشکلی نبود , اگه توی TGS میگفتن عیبی نداشت ولی اینکه بیان کمتر از 3 هفته (فقط 19 روز) تا عرضه بازی یه دفعه بگن سر کارتون گذاشتیم و بازی تآخیر خورده و حتی از اون بدتر تاریخ عرضه بعدی (که ایشالله اونم تآخیر میخوره) رو اعلام نکنن , از 100 تا فحش بدتر بود ...
دیگه حداقل برای من یکی فرقی نمیکنه 2 هفته تآخیر خورده باشه یا 2 سال. داغون شدم !
همین چند روز پیش فلان مجله گفت اولین نقد بازی رو ما 27 اکتبر منتشر میکنیم , همین پریروز سایت GameStop روزشمار گذاشت که هر 3 شنبه تا قبل از عرضه بازی یه ویدئوی جدید ازش پخش کنه , بازی توی استرالیا Rating گرفت و ... ولی همه اینا کشک بود !

آخرین ویرایش:
البته این بحث طولانی شدن زمان ساخت و بالا رفتن انتظارات کاملا توی نظر منتقدین هم علاوه بر فروش نمود کرد ، امری که در بحث فروش مطمئنا تاثیر منفی برای GT5 نخواهد داشت ولی از نظر من منتقدین بسیار سخت گیرانه عمل خواهند کرد!
اتفاقا توی فروش هم تاثیر داره! مخصوصا اگه تاخیر طولانی باشه.
کلا این یدونه بازی از بازیهای سونی داشت با یه تبلیغات و هایپ مناسب (که اونم بیشتر مدیون سابقه و طرفداراشه نه خود سونی) عرضه میشد، که خود سونی خرابش کرد. حالا فکر کنید چقدر فن های بدبخت باید Remember بزنن تا تاریخ جدید بره تو کله ی مردم!

این تئوری مقابله با هک و نظریه های فضایی رو هم بس کنید خواهشا! این از نظریه های احمقانه ای مثل "سونی ترسیده بازیشو با BO عرضه کنه" هم ساده انگارانه تره. اگر بازی امسال عرضه نشه، ضررهایی که سونی، بازی و PS3 میکنند بیشتر از هک کنسول هست! مسلمه که ساخت بازی تموم نشده.
نظر شخصی من اینه که همونطور که اوایل امسال یه صحبتهایی بود، این بازی برای 2011 برنامه ریزی شده بوده و همون بهتر بود که سونی یکی از بازیهای مهم امسالش (مثلا GOW III) رو میذاشت برای الان و آخر سال تا اینکه بخواد به زور بازی رو برای امسال برسونه.

اگه بازی رو 2011 عرضه کنن واقعا دیگه نهایت پر روییشون رو رسوندن.

با دوستان موافقم. شاید خیلی وسواس زیادی دارن به خرج میدن. اونوقت اگه بازی اومد و اشکالاتی هر چند ریز داشت خیلی به ضررشون میشه چون دارن سطح توقع ها رو خیلی بالا میبرن.

ای بابا! :d بزارید خبر قطعی رو خودم بدم، بازی بعد از جام ملتهای 2012 میاد ؛ چون میخوان خیلی تبلیغ کنن برای این بازی اینبار تا 2012 تاخیر خورد!
پ.ن: چیه بابا اینقدر الاف کردید همرو، برج پاریس رو دوباره نمیخواید از نو بسیازید که کشتین خودتونو، نکنه این بازی با این همه تجربه و محبوبیت بشه مثل Mafia 2 :d اونوقته که همگی میترکیم از خنده! فنهای مخصوص هم خود کشی میکنن!

کلا این یدونه بازی از بازیهای سونی داشت با یه تبلیغات و هایپ مناسب (که اونم بیشتر مدیون سابقه و طرفداراشه نه خود سونی) عرضه میشد، که خود سونی خرابش کرد. حالا فکر کنید چقدر فن های بدبخت باید Remember بزنن تا تاریخ جدید بره تو کله ی مردم!

یه کم اگه تحقیق می کردی یا امار فروش سری های قبلی رو نگاه می کردی، متوجه میشدی این بازی برای فروش نیازی به تبلیغ و هایپ نداره. همینجوریشم فقط توی اروپا کم کم 5-6 میلیون نسخه فروش میره.

جدآ PD خسته نباشه ... کاری کرد که به شخصه کل شور و شوقی که برای بازی کردن GT5 داشتم پرید. اگه توی همون E3 میگفتن سال 2035 میاد مشکلی نبود , اگه دو ماه بعدش میگفتن مشکلی نبود , اگه توی TGS میگفتن عیبی نداشت ولی اینکه بیان کمتر از 3 هفته (فقط 19 روز) تا عرضه بازی یه دفعه بگن سر کارتون گذاشتیم و بازی تآخیر خورده و حتی از اون بدتر تاریخ عرضه بعدی (که ایشالله اونم تآخیر میخوره) رو اعلام نکنن , از 100 تا فحش بدتر بود ...
دیگه حداقل برای من یکی فرقی نمیکنه 2 هفته تآخیر خورده باشه یا 2 سال. داغون شدم !
همین چند روز پیش فلان مجله گفت اولین نقد بازی رو ما 27 اکتبر منتشر میکنیم , همین پریروز سایت GameStop روزشمار گذاشت که هر 3 شنبه تا قبل از عرضه بازی یه ویدئوی جدید ازش پخش کنه , بازی توی استرالیا Rating گرفت و ... ولی همه اینا کشک بود !

تا حالا اینقدر آریا رو عصبی ندیده بودم.
زد تمام دودمانش و سیاه کرد! آواتار و امضا رو ببین!
من مطمئنم اعتراضات آریا به مسئولین خواهد رسید.

پ ن :

واقعا دیگه مسخره تر از این نمیشد. مردیم بابا! اما از جهتی برای بعضی ها مثل خودم خوبه که بازی دیرتر عرضه بشه. احتمال میدم این تاخیر بخاطر جریان امنیتی سونی در مقابل JB باشه.

یه کم اگه تحقیق می کردی یا امار فروش سری های قبلی رو نگاه می کردی، متوجه میشدی این بازی برای فروش نیازی به تبلیغ و هایپ نداره. همینجوریشم فقط توی اروپا کم کم 5-6 میلیون نسخه فروش میره.
احتیاجی به تحقیق نیست. همه از فروش بالای سری GT خبر دارن.
من وقتی از فروش 5-6 میلیونی بازیم بدون تبلیغ مطمئنم، با خرج کردن و تبلیغات میتونم اونو خیلی بیشترش کنم!! با در نظر گرفتن شرایط سونی و شرایط زمان عرضه بازی اهمیت این تبلیغات خیلی بیشتر میشه. یه بازی بزرگ به تبلیغات بزرگ احتیاج داره. کاری که مثلا امسال R* برای RDR و MS برای H:R کرد و Activision برای CoD:BO میکنه.
توی این نسل نحوه ی معرفی، تبلیغات و عرضه ی یه بازی اهمیت خیلی زیادی داره و سونی توی هیچکدوم به اندازه ی رقباش خوب کار نمیکنه و این یه حقیقته و اصلا هم نمیشه مخفیش کرد.

• Like
Reactions: Dreadlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or