Gran Turismo 5 در تاریخ 2 نوامبر عرضه نمی شود!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
GT5-logo.jpg

"باید تایید کنیم که GT5 در 2 نوامبر عرضه نخواهد شد، اما عرضه ی بازی در فصل تعطیلات امسال خواهد بود!"
"به خاطر تاخیر، از طرفداران GT خالصانه عذر خواهی می کنیم. ولی، به هر حال، یامائوچی و تیم Polyphony Digital می خواهند از خلق یک تجربه ی ریسینگ عالی مطمئن شوند و ما شک نداریم که این بازی بلندپروازانه در زمان عرضه فراتر از انتظارات خواهد بود!"
"در آینده ای نزدیک، اطلاعات بیشتری برای شما خواهیم داشت."
Source

آخرین ویرایش:
چه دلیلی مثلاً؟ بگو تا ما هم روشن بشیم

راستش خودمم نمیدونم!:دی اما به نظر خودت منطقی هست بازی که تا به این حد وسواس روش هست دقیقه 90 معلوم بشه مثلا باگ داره یا باید روش بیشتر کار بشه؟ بازی اگه میخواست 2 نوامبر همه جای دنیا منتشر بشه باید الان دیگه سونی در حال تهیه میلیون ها نسخه از بازی میبود!

بعد راستی مثل اینکه بازی توی اروپا همون 2 نوامبر میاد و تاخیر نخورده، آره؟

=)):d:((واقعا که نمیدونم چی بگم.امیدوارم این کارشون یه دلیل درست درمون داشته باشه وگرنه باید همشون رو تو طویله ببندن.:d
البته به نظرم جناب ماکان درست میگن.بعید به نظر میرسه که بخاطر مثلا باگ تاخیر خورده باشه.حتما دلیل مهمی بوده که این کارو کردن.ولی در هر حال کار زشتی هست
:d

چه دلیلی مثلاً؟ بگو تا ما هم روشن بشیم :دی

به اون قضیه هک و piracy هم ربطی نداره چون همین الان Medal of Honor جلوی کپی خوری رو گرفته و بدون فریمور جدید اجرا نمیشه. مگه مرض دارن GT5 رو عقب بندازن؟
نه کیوان شاید سونی می خواد مثلا ۵ مګ رم در دسترس بازیساز ها رو افزایش بده!!یا شاید spu که مخصوص OtherOS بود رو برای بازی فعال کنه.
شاید بشه medal رو یه جوری پیچوند اما اګر سونی همچین کاری بکونه خیلی بعیده بازم هک دووم بیاره!!در ضمن باتوجه به همګیر بودن بازی خیلی ها مجبور می شوند ps3 خودشون رو آپدیت کنند.
البته همه این ها یه حدسه!!

بهتر شد برای من:d من حال کردم با این تاخیر پول بازی رو خرج کردم حالا دوباره پول رو تا اون موقع جور میکنم :d

من که خیلی از این خبر خوشحال شدم این همه صبر کردیم من که پول نداشتم دادم برای MOVE و GOLD 360 و POINT این چند وقته جورش میکنم تا قبل این که بیاد .:d

برای این که میخواستم از دوستان در بازی کردن عقب نیفتم . دوستان این همه صبر کردین این هم روش .:d

دوستان من رو نزنین یه وقت .:d

چقدر conspiracy theorist اینجا داشتیم و خبر نداشتیم :دی شاید هم سونی میخواد با همکاری آدم فضایی ها PS3 رو تبدیل به بشقاب پرنده بکنه قبل از عرضه GT5

ما به نظر خودت منطقی هست بازی که تا به این حد وسواس روش هست دقیقه 90 معلوم بشه مثلا باگ داره یا باید روش بیشتر کار بشه؟

چیزی که مشخصه PD تا دقیقه ۹۰ داره کار میکنه رو بازی و حالا هم نتونستن سر موقع بازی رو تکمیل کنن که بره برای تکثیر و انتشار؛ کسی صحبتی از باگ نکرده.

ای بابا بازکه تاخیر خورد
نمیدونم دیگه استدلالشون چیه
اما به نظرم یه دلیل شاید داشته باشه اونم میخواد بکل جلویه هک بگیره اگر بتونه برایه اجرایه بازیه gt5 مجبور کنه که دستگاهارو اپدیت کرد خیلیا اینکار به خاطر این بازی میکنند مثله خوده من شایدم یه دستگاه دیگه فقط برایه این بازی بگیریم که ارزشش داره بشرطی که اینقدر کشش ندن هی تاخیر نندازند خیلی راحت میتونست gt5 خیلی وقت پیش بجایه gt5p بدن الان شماره 6 بدن بیرون

حالا تاخیر زیاد مهم نیست .ما که این همه صبر کردیم
خدا کنه تا زمان عرضش یه راهی برای اپدیت پیداکنن.
میترسم اپدیت کنم بعدن برام گرون تموم شه!
کاش GT5 میومد اونوقت .......

نه کیوان شاید سونی می خواد مثلا ۵ مګ رم در دسترس بازیساز ها رو افزایش بده!!یا شاید spu که مخصوص OtherOS بود رو برای بازی فعال کنه.
شاید بشه medal رو یه جوری پیچوند اما اګر سونی همچین کاری بکونه خیلی بعیده بازم هک دووم بیاره!!در ضمن باتوجه به همګیر بودن بازی خیلی ها مجبور می شوند ps3 خودشون رو آپدیت کنند.
البته همه این ها یه حدسه!!
ییه سری منظور من رو اشتباه متوجه شده باشند.
من منظور از پست بالا این بود که سونی از طریق نرم افزاری مقدار رم مورد نیاز بازیساز ها رو افزایش بده.از این طریق دیګه فکر نمی کنم کسی بتونه آپدیت اجباری سونی رو لغو کنه!!یا به اصطلاح bypass کنه!!
یعنی یا cfw یا اینکه همه مجبورن آپدیت کنند.
چقدر conspiracy theorist اینجا داشتیم و خبر نداشتیم شاید هم سونی میخواد با همکاری آدم فضایی ها PS3 رو تبدیل به بشقاب پرنده بکنه قبل از عرضه GT5
اګر منظورت منم باید بګم که من یه حدس زدم در جواب ماکان و ګفتم ممکنه سونی بخواد با این حرکت جلوی bypass شدن firmware خودش رو بګیره!!
این یه حدسه و فکر می کنم احتمال داشته باشه.(هر چند کم)
چون این بازی بازی بزرګی هست و احتمالا خیلی ها رو مجبور به آپدیت می کنه.

آخرین ویرایش:
آقایون خواهشا برای دلیل تاخیر فرافکنی نکنید:d
“For technical reasons, the world premiere of Gran Turismo 5, the most anticipated release on the PlayStation 3 from Polyphony Digital, is transferred to several weeks
.

گفتن که....به خاطر اشکالات فنی
بعدشم فوق فوقش تاریخ عرضه یه ماه جا به جا بشه(با استناد بر عرضه شدنش قبل از کریسمس)

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-delayed-in-russia-retailers-halt-pre-orders/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or