Gran Turismo 5 در تاریخ 2 نوامبر عرضه نمی شود!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
GT5-logo.jpg

"باید تایید کنیم که GT5 در 2 نوامبر عرضه نخواهد شد، اما عرضه ی بازی در فصل تعطیلات امسال خواهد بود!"
"به خاطر تاخیر، از طرفداران GT خالصانه عذر خواهی می کنیم. ولی، به هر حال، یامائوچی و تیم Polyphony Digital می خواهند از خلق یک تجربه ی ریسینگ عالی مطمئن شوند و ما شک نداریم که این بازی بلندپروازانه در زمان عرضه فراتر از انتظارات خواهد بود!"
"در آینده ای نزدیک، اطلاعات بیشتری برای شما خواهیم داشت."
Source

آخرین ویرایش:
احساس میکنم کم کم دیگه خیلی دارن گندشو در میارن.این قدر نباید همه رو هالو فرض کنن.
میخوان بازی رو بهتر کنن بیشتر کار کنن ساعت کاریشون رو بالا ببرن ولی دیگه بعد از این همه تاخیر یکم زشته این کار.

اکثر کارکنان PD الان چند ماهی هست که داخل استودیو میخوابن، و خونه نمیرن. اونوقت میگی ساعت کاریشون رو اضافه کنن؟
من خودم به شدت ناراحتم از این قضیه، ولی برای ما راحته اینجا بشینیم بگیم لِنگش کن در حالی که از داخل استودیو و ساخت بازی خبری نداریم.

یادم میاد تو مجله بازی رایانه جزو بهترین و شماره اول بهترین بازیهایی بود که قرار بود سال 2009 بیان بودش.هی روزگار:d. اینقد تاخیر میخوره و معلوم نیست کی میاد دیگه هیچ مجله و سایتی این عنوان رو جزو بهترین بازیهایی که قرار هستش هر سال بیان قرار نمیده:))

به نظرم یامائوچی و دارو دستش بیشتر فن هاشونو دارن مسخره می کنن با این کارا تا اینکه بخوان به قول خودشون یه تجربه بی نظیر ارائه بدن. اون چه که مسلمه PD هر تلاشی هم روی این بازی بکنه باز آخر سر یسری ایراد بنی اسرائیلی از بازی در میاد. این جور تاخیر ها و هی عقب انداختن های بازی علاوه بر نامید کردن فن های بازی در درجه بالاتر باعث تحریک می شه چراکه وقتی بازی عرضه بشه سر هر ایرادی که از بازی در بیاد تیم PD به مسخره گرفته می شه که اینا این هم تاخیر انداختن و n سال روی بازی کار کردن اونوقت تو بازی...
البته امیدوارم این چیزی که نوشتم هیچ وقت برای این بازی مطرح نشه.

من خودم به شدت ناراحتم از این قضیه، ولی برای ما راحته اینجا بشینیم بگیم لِنگش کن در حالی که از داخل استودیو و ساخت بازی خبری نداریم.
تیم pd هر کاری هم بکنه داره نشون می ده که کارش نظم و برنامه درست و حسابی نداره. حالا چه همشون هر شب برن تو خونه زیر کولر بخوابن یا پشت میز کار خوابشون ببره.

• Like
Reactions: Fratos
اکثر کارکنان PD الان چند ماهی هست که داخل استودیو میخوابن، و خونه نمیرن. اونوقت میگی ساعت کاریشون رو اضافه کنن؟
خوب قبول.صبر هم حدی داره اخه! 400 تومن فرمون فقط وفقط به خاطر این بازی خریدیم اکبند افتاده گوشه خونه!:(
خیلی عصبی شدم یه دفعه...~x(
توی این مورد هم متاسفانه دیگه را طرفداری از PD نمونده...

آخرین ویرایش:

حالا خوبه تو استودیو میخوابن وخونه نمیرن.....و گرنه فکر کنم بازی حدودای 2015 منتشر میشد.....:d

Update: SCEA tells Kotaku that the delay is indeed global adding that they can't elaborate on whether "holiday season" could mean early 2011. When asked for specifics about the cause of the delay they only said that "Polyphony is optimizing ever aspect to provide the best racing experience."
یعنی که SCEA به Kotaku میگه که اونا مطمئن نیستند که منظور از "فصل تعطیلات" قبل از 2011 باشه!
پ.ن:من واقعا شرمندم بابت این خبرهای خوبی که میذارم :دی
پ.ن.2: البته Kotaku و GT خیلی میانه ی خوبی ندارن با هم ...

اینجا مشخصه Kotaku باز داره جو سازی میکنه، آخه کدوم خری نمیدونه فصل تعطیلات کیه؟ احتمالا این سوال احمقانه رو پرسیدن و سونی هم جواب no comment داده.
توی PS Blog اروپا به واضح نوشته:

We are sorry to say that Gran Turismo 5 will not be available on the previously announced release date of November 3rd, but the game will be released before Christmas

معمولا بازیهایی که تاخییرهای زیاد روش میخوره و هی میگن فلانه و بیساره ایرادهای خیلی کوچیکشون هم بزرگ به چشم میاد و کلا بازی رو از سطح اصلی خودش پایین میاره.

به نظر من که محاله این تاخیر برای رفع باگ یا نمیدونم بهبود بازی باشه! این رو فقط میگن که صدای طرفداران زیاد بالا نیاد!

حتما سونی دلایل دیگه ای برای این تاخیر داره چون محاله بی خود و بی جهت همچین حماقتی کنه! حالا نمیدونم اما شاید ربطی به هک و جلوگیری از پایریت شدن بازی داشته باشه و مثلا بخواد کاری کنه که نسخه کپیش اجرا نشه و به فروش بازی لطمه وارد نشه!

در هر صورت باید دلیل این کار چیزی فراتر از رفع باگ و اینا باشه چون با عقل جور در نمیاد بعد از این همه مدت سونی و PD تازه یادشون بیفته بازی باگ داره یا باید بیشتر روی ساخت و کیفیتش کار کنن!

به نظرم یامائوچی و دارو دستش بیشتر فن هاشونو دارن مسخره می کنن با این کارا تا اینکه بخوان به قول خودشون یه تجربه بی نظیر ارائه بدن.

اشکان مسخره کردن واقعی به نومورا و versus میگن! رسما قبل از هر نمایشگاه میزارن توی بوق کرنا و توی صفحه توییت عمه بنده هم اعلام میکنن که Versus توی این نمایشگاه یک نمایش کامل داره اما آخرش میگن: اه چقدر حیف شد! یادمون رفت بگیم نمایش بازی افتاد به نمایشگاه بعدی! بدویید برید بعدا بیایید!

به همین ترتیب رسما 5 سال هست سرکاریم و هیچ نمایشی از بازی ندیدیم! GT5 که حالا وضعش خوبه! جای ما بودید چیکار میکردید؟:دی

آخرین ویرایش:
به نظر من که محاله این تاخیر باری رفع باگ یا نمیدونم بهبود بازی باشه! این رو فقط میگن که صدای طرفداران زیاد بالا نیاد!

حتما سونی دلایل دیگه ای برای این تاخیر داره چون محاله بی خود و بی جهت همچین حماقتی کنه! حالا نمیدونم اما شاید ربطی به هک و جلوگیری از پایریت شدن بازی داشته باشه و مثلا بخواد کاری کنه که نسخه کپیش اجرا نشه و به فروش بازی لطمه وارد نشه!

در هر صورت باید دلیل این کار چیزی فراتر از رفع باگ و اینا باشه چون با عقل جور در نمیاد بعد از این همه مدت سونی و PD تازه یادشون بیفته بازی باگ داره یا باید بیشتر روی ساخت و کیفیتش کار کنن!

چه دلیلی مثلاً؟ بگو تا ما هم روشن بشیم :دی

به اون قضیه هک و piracy هم ربطی نداره چون همین الان Medal of Honor جلوی کپی خوری رو گرفته و بدون فریمور جدید اجرا نمیشه. مگه مرض دارن GT5 رو عقب بندازن؟

دیگه مردیم اینقدر تو کف موندیم بابا ...
شیطونه میگه برم هرچی ویدئو گیم پلی هست دانلود کنم ببینم !
میترسم اونوقت که بیاد کوچکترین ایراداشو سایتا و مجلات گنده کنن ، اونوقت میانگینش خدا میدونه چنده !
بابا یه چند نفر از Turn 10 میرفتن کمکشون وا... به جای بازی لطمه ای وارد نمیشد ...!

فك كنم نميخوان گند كاري اول heavy rain تكرار بشه منظورم اون باگي بود كه بايد 200 مگ پچ ميگرفتي براش احتمالا يه همچين چيزي داره و نميخوان به صورت پچ درستش كنن كاري كه مطمئنا سازندگان HR ميدونستن ولي جرات تاخير دادن رو نداشتن دقت كنيد همين اخيرا سر LBP2 هم همينو گفتن "كه تاخير داديم واسه اينكه نميخوايم مشكلات بازي رو با پچ حل كنيم"اين نقل قول بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or