Gran Turismo 5 به صورت 1080p و 60 fps اجرا خواهد شد.

nathan mckane

کاربر سایت
gt5prologue24.jpg

​

رئیس Polyphony Digital اقای Kazunori Yamauchi بار دیگر تلویحا به انتشار gt5 اشاره کرده و گفته که تاریخ انتشار بازی نه تنها اینده ی دور نیست بلکه بازی احتمالا به طور همزمان در سرتاسر جهان منتشر خواهد شد.

هنگامی که MultiPlayer.it از وی در رابطه با تاریخ انتشار بازی سوال کرد Yamauchi گفت : " ما هنوز درگیر ساخت بازی هستیم اما تاریخ انتشار ان خیلی دور نخواهد بود , بازی پس از عرضه ی gt psp و احتمالا به صورت همزمان در سرتاسر جهان منتشر خواهد شد."

وی همچنین با اشاره به لیست مشخصات فاش شده ی gt5 در اینترنت در چند هفته پیش , لیست 1000 اتوموبیل و پشتیبانی از youtube را تائید کرد.

" ما علاقه مند به انتشار خصوصیات مذکور بودیم اما به هر حال همه ی انها صحت دارند."

و در پایان Yamauchi گفت که بازی با رزولوشن 1080p و به صورت 60 fps اجرا خواهد شد.

GT Planet

من بخاطر این بازی میخواستم یه PS3 بگیرم، مخصوصا اسلیم هم که داره میاد ولی سیستم Damaging ماشینهاش خیلی تو ذوقم زد. اون تریلری که سپر جلو ماشین کنده میشه و در ماشین باز میشه رو اگه دوستان دیده باشن میدونن چی رو میگم. امیدوارم روش کار کنن چون Damaging تو سبک اواخره دهه 90 بود.

گفته بودند قبلا ... Prologue از وضوح تصویرش مشخصه که 1080p به صورت Native هست . Damage هم بهتر نخواهد بود ، چون مطمئنا با این طراحی پرجزئیات اتومبیل ها و اجرا شدن در 1080p با 60 فریم نمیتونه Damage طبیعی داشته باشه ، سخت افزار خیلی خیلی قویتر میخواد ...
من هم قبول دارم که مسخره بود Damage ش !!

منم از قبل قبول داشتم !! ولی خب شاید بتونن با یه برنامه نویسی کلی درستش کنن ! یعنی جوری که همه ماشینها دمیجشون درست حسابی در بیاد !!

ولی چیزی که برام مثل روز روشنه اینه که این بازی یا نباید دمیج داشته باشه یا اگه میخواد داشته باشه باید حداقل استانداردهاش رو رعایت کنه ! چون در غیر این صورت خیلی ازش انتقاد میشه ! ( البته این نظر شخصیمه )

به نظر من اگه از سیستم DAMAGE استفاده نمیکرد بهتر بود.ذات این بازی از اولین شماره هم همین بوده و به نظر من اگه از این سیستم استفاده نمیکردن موفقتر بودن.

:Kazunori Yamauchi himself

the Gran Turismo 5 demo shown at GamesCom marks only the first step of what we want to achieve for damage. He goes on to ask for feedback, stating that we’re interested to know how far the players want to go

دیدم دیدم دیدم.:mad:
هر کی این تریلر 498 مگی از این بازی رو ندیده بره ببینه بعد اگه دوس داشت بیاد فن بازی در بیاره.
ماشین میخوره به دیوار کنار جاده به راحتی مثل همیشه به راهش ادامه میده.
در نمای داخل بازی ماشین داره با سرعت طوفان میره ولی اگه عقربه سرعت ببینی باورت نمیشه 250 کیلومتر داره حرکت میکنه:eek:خیلی ریلکس و اروم :confused:مثل اینکه داره با نیش گاز حرکت مکنه.
میدونم پستم پاک میشه ولی باید حقیقت قبول کرد

دیدم دیدم دیدم.:mad:
هر کی این تریلر 498 مگی از این بازی رو ندیده بره ببینه بعد اگه دوس داشت بیاد فن بازی در بیاره.
ماشین میخوره به دیوار کنار جاده به راحتی مثل همیشه به راهش ادامه میده.
در نمای داخل بازی ماشین داره با سرعت طوفان میره ولی اگه عقربه سرعت ببینی باورت نمیشه 250 کیلومتر داره حرکت میکنه:eek:خیلی ریلکس و اروم :confused:مثل اینکه داره با نیش گاز حرکت مکنه.
میدونم پستم پاک میشه ولی باید حقیقت قبول کرد

چرا میدونی پستت پاک میشه ؟!!!

حالا نمیدونم برداشتتون چیه .
ولی در این نسل فیزیک و آسیب دیدن ماشین ها (Damage ) یا کلا فیزیک در بازی چیزی نیست که بشه به همین راحتی از کنارش رد شد .

:Kazunori Yamauchi himself
[LTR]the Gran Turismo 5 demo shown at GamesCom marks only the first step of what we want to achieve for damage. He goes on to ask for feedback, stating that we’re interested to know how far the players want to go[/LTR]
آخه نکته نسبتاً خنده داری که در این جمله وجود داره اینکه GT5 بازی ای که چندین ساله دارن روش کار می کنن. بعد از 4 سال اومدن اولین گیم پلی از damage در بازی رو نشون دادن و بعد تازه می گن که این اولین گام ما برای رسیدن به damage هست؟ در حالی که همه جا هم عنوان شده که بازی Q4 2009 ریلیز می شه و این موضوع تقریباً می شه گفت قطعی شده. سوالی که هست پس اینا این همه مدت چیکار می کردن؟ وجود damage در GT5 خیلی وقته که تایید شده! بازی ای با این همه توجه به جزییات، چجوری می خواد در طی چند ماه یه damage ایده آل دربیاره اونم با وجود تعداد زیاد ماشینی که داره یک علامت ؟ واضح برای این صحبت Yamauchi ایجاد می کنه.

آخه نکته نسبتاً خنده داری که در این جمله وجود داره اینکه GT5 بازی ای که چندین ساله دارن روش کار می کنن. بعد از 4 سال اومدن اولین گیم پلی از damage در بازی رو نشون دادن و بعد تازه می گن که این اولین گام ما برای رسیدن به damage هست؟ در حالی که همه جا هم عنوان شده که بازی Q4 2009 ریلیز می شه و این موضوع تقریباً می شه گفت قطعی شده. سوالی که هست پس اینا این همه مدت چیکار می کردن؟ وجود damage در GT5 خیلی وقته که تایید شده! بازی ای با این همه توجه به جزییات، چجوری می خواد در طی چند ماه یه damage ایده آل دربیاره اونم با وجود تعداد زیاد ماشینی که داره یک علامت ؟ واضح برای این صحبت Yamauchi ایجاد می کنه.

من فکر میکنم منظورش اینه که دمویی که تو GC بود قدیمیه و مربوط به مراحل اولیه ساخت بوده... حالا درست یا غلطش با خودشون

من فکر میکنم منظورش اینه که دمویی که تو GC بود قدیمیه و مربوط به مراحل اولیه ساخت بوده... حالا درست یا غلطش با خودشون
خودمم فکر می کنم منظورش همین بوده، چون اینکه یه build قدیمی از بازی در نمایشگاه ها نشون داده بشه چیز طبیعی ای هست. ولی این جمله marks only the first step of what we want to achieve for damage آدمو به شک می ندازه یه مقدار.

چرا میدونی پستت پاک میشه ؟!!!
چون اینجا قرار نیست از ps ایرادی گرفته بشه.اگه از 360 هرچی گفته بشه اشکالی نداره ولی تابلوترین ایرادهای ps هم با شدیدترین برخوردها مواجه میشه.فکر کنم مدیرا علاقه وافری به ps دارن.هر چشم بینایی میتونه این مشکلاتی که در gt هست رو ببینه.فقط بلدن بهونه بیارن.جوری حرف میزنن که انگار سونی و ps نماینده خدا روی زمینه.

چون اینجا قرار نیست از ps ایرادی گرفته بشه.اگه از 360 هرچی گفته بشه اشکالی نداره ولی تابلوترین ایرادهای ps هم با شدیدترین برخوردها مواجه میشه.فکر کنم مدیرا علاقه وافری به ps دارن.هر چشم بینایی میتونه این مشکلاتی که در gt هست رو ببینه.فقط بلدن بهونه بیارن.جوری حرف میزنن که انگار سونی و ps نماینده خدا روی زمینه.

کاملا اشتباه میکنی شما ، اصلا فرقی نداره ، نوشته ای اگه بی منطق و خلاف واقعیت باشه پاک میشه ، حالا در هر جهتی که باشه ، اگر هم منطقی باشه سرجاش میمونه ، باز هم در هر جهتی که باشه ... به هیچ وجه اینطوری که شما میگی نیست .
این بحث هم بهتره اینجا ادامه پیدا نکنه .

یعنی این از grid هم بالاتره ؟؟؟

:eek:
grid که کلا بحثش جداس. GT5 یه simulation racing هست و grid یه چیزی بین simulation و arcade. دیگه اینکه grid یه IP جدید و نوپا هست و اصلا فکر نمیکنم بتونه رقیبی برای GT5 (با اون پشتوانه تاریخی و معنوی:biggrin1:) باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or