Gran Turismo 5 به صورت 1080p و 60 fps اجرا خواهد شد.

nathan mckane

کاربر سایت
gt5prologue24.jpg

​

رئیس Polyphony Digital اقای Kazunori Yamauchi بار دیگر تلویحا به انتشار gt5 اشاره کرده و گفته که تاریخ انتشار بازی نه تنها اینده ی دور نیست بلکه بازی احتمالا به طور همزمان در سرتاسر جهان منتشر خواهد شد.

هنگامی که MultiPlayer.it از وی در رابطه با تاریخ انتشار بازی سوال کرد Yamauchi گفت : " ما هنوز درگیر ساخت بازی هستیم اما تاریخ انتشار ان خیلی دور نخواهد بود , بازی پس از عرضه ی gt psp و احتمالا به صورت همزمان در سرتاسر جهان منتشر خواهد شد."

وی همچنین با اشاره به لیست مشخصات فاش شده ی gt5 در اینترنت در چند هفته پیش , لیست 1000 اتوموبیل و پشتیبانی از youtube را تائید کرد.

" ما علاقه مند به انتشار خصوصیات مذکور بودیم اما به هر حال همه ی انها صحت دارند."

و در پایان Yamauchi گفت که بازی با رزولوشن 1080p و به صورت 60 fps اجرا خواهد شد.

GT Planet

من بخاطر این بازی میخواستم یه PS3 بگیرم، مخصوصا اسلیم هم که داره میاد ولی سیستم Damaging ماشینهاش خیلی تو ذوقم زد. اون تریلری که سپر جلو ماشین کنده میشه و در ماشین باز میشه رو اگه دوستان دیده باشن میدونن چی رو میگم. امیدوارم روش کار کنن چون Damaging تو سبک اواخره دهه 90 بود.

گفته بودند قبلا ... Prologue از وضوح تصویرش مشخصه که 1080p به صورت Native هست . Damage هم بهتر نخواهد بود ، چون مطمئنا با این طراحی پرجزئیات اتومبیل ها و اجرا شدن در 1080p با 60 فریم نمیتونه Damage طبیعی داشته باشه ، سخت افزار خیلی خیلی قویتر میخواد ...
من هم قبول دارم که مسخره بود Damage ش !!

من بخاطر این بازی میخواستم یه PS3 بگیرم، مخصوصا اسلیم هم که داره میاد ولی سیستم Damaging ماشینهاش خیلی تو ذوقم زد. اون تریلری که سپر جلو ماشین کنده میشه و در ماشین باز میشه رو اگه دوستان دیده باشن میدونن چی رو میگم. امیدوارم روش کار کنن چون Damaging تو سبک اواخره دهه 90 بود.

منم از قبل قبول داشتم !! ولی خب شاید بتونن با یه برنامه نویسی کلی درستش کنن ! یعنی جوری که همه ماشینها دمیجشون درست حسابی در بیاد !!

ولی چیزی که برام مثل روز روشنه اینه که این بازی یا نباید دمیج داشته باشه یا اگه میخواد داشته باشه باید حداقل استانداردهاش رو رعایت کنه ! چون در غیر این صورت خیلی ازش انتقاد میشه ! ( البته این نظر شخصیمه )

به نظر من اگه از سیستم DAMAGE استفاده نمیکرد بهتر بود.ذات این بازی از اولین شماره هم همین بوده و به نظر من اگه از این سیستم استفاده نمیکردن موفقتر بودن.

در پایان Yamauchi گفت که بازی با رزولوشن 1080p و به صورت 60 fps اجرا خواهد شد.
عالیه
کلا GT از لحاظ گرافیکی و سرعت فریمش نمونه هست.
فقط ای کاش اکثر ماشین ها توش باشن و بعضی از ماشین ها انخصاری بعضی از بازی ها نباشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or