GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

این سایت چقدر نمکدون تو خودش جا داده خدا عالمه...نفرات بعدی هم استعداداشون رو نشون بدن و لایک بگیرن :)

این خبر رو که تا حالا بالای 10 بار تکذیب کرده این بنده خدا :دی

تا اینجای کار کنسول ماکرو ی مهره سوختس :))
تا ببینیم بعدش چی پیش میاد

راجع به خبر صحبتی دارید پست بدید، اگر قرار اینجا خوشمزگی کنید و ترول که تاپیک رو اشتباه اومدید.
از الان دارم می گم که کنترل تاپیک خارج نشه و 10 صفحه ترول و اسپم و نقل قول های جور واجور دیده نشه !! :)

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.

منظور از آینده در اینجا ، نسل 9 هستش.
الان میفهمم چرا اسم کنسول رو 720 نذاشتن ....:d

به نظر من XO مشکل قدرت نداره و این رو با دو بازی Ryse و FM5 نشون داد
انحصاری ها که مشکلی ندارن فقط بازی ساهای مولتی هم یکم سرشون خلوت بشه راحت تر میتونن برای XO بازی بسازن که شاهد گرافیک خیره کننده بودیم
فعلا بهترین گرافیک 2013 به Ryse از XO رسید باید دید 2014 به چه بازی برسه که به نظرم QB رغیب سر سختی هست

خیلی Fun هستش که میشینیم مصرف کننده های مایکروسافت رو مسخره میکنیم سر این قضیه 720 و 1080 و بهتر بودن گرافیک PS4....ولی راست قضیه این هستش که PS3 هم توی سه سال اول همه بازیهای Multi براش ضعیفتر از X360 بودن با وجود اینکه سخت افزار قوی تری نسبت به X360 داشت، یه جای دیگه هم مثال بازی Darkness رو هم آورده بودم که توی PS3 یه Disaster بود.....البته صد در صد اینکه X one مشکلی رو داره که PS3 داشته در نسل قبل ثابت نمیکنه که قدرتش بیشتره، شاید واقعا قدرتش کمتر باشه ولی یه مسئله ای هست که باید بهش توجه کنیم و اونم این هستش که بازیهای مولتی پلتفرم هیچوقت قابلیت های کنسول هارو خوشگل Exploit نمی کنن و همیشه بازیهایی که روی سخت افزار کنسول ها فشار میارن بازی های انحصاری هستن.....الان با جرات میشه گفت Performance گرافیکی PS3 بهتر از X360 هستش چونکه بازیهای انحصاری PS3 از لحاظ گرافیکی خیلی قویتر و روون تر هستند(که البته وابسته به هنر شرکت های سازنده هم هست) ولی قبل از اینکه هر دوتا کنسول این نسل چهارتا عنوان انحصاری درست و حسابی بدن بیرون نمیشه راجع به این بحث کرد که Visual performance کدوم قوی تر از اون یکی هستش....هروقت Order اومد و مایکروسافت هم یه عنوان انحصاری در همون حد و اندازه از لحاظ بصری ارائه داد بعد بیاین اینجا بزنین تو سر همدیگه(البته برتری اون بازیها هم تایین کننده نهایی توی بحث برتری سخت افزاری نیست)

شوخی میکنی دیگه؟
اره شوخی کرد. شما بیاد خوبی کن حقیقت رو برای ما بشکاف :) ببینیم چطور Infamous SS که 1080p و بالای 40fps اجرا میشه (با اون عظمت گرافیکی و نورپردازی) از رایز کمتره !!.

اره شوخی کرد. شما بیاد خوبی کن حقیقت رو برای ما بشکاف :) ببینیم چطور Infamous SS که 1080p و بالای 40fps اجرا میشه (با اون عظمت گرافیکی و نورپردازی) از رایز کمتره !!.

الان چون 1080p هست و بالای 40fps یعنی گرافیکش بهتر هست ؟ مقایسه گرافیکی مستقیمی این 2 بازی با هم شدن ؟! /:)

بعد همزمان اومدن دیگه ؟

واقعا کسی هم انتظار داشته ی GPU مخفی ک قرار باشه تو اجرای بازی ها تاثیر بذاره و تا حالا رو نشده باشه???:d:d:d:d

همش تکنولوژی پشت تکنولوژی این ماکروسافت هم شده مثل کرایتک البته این همینطوری بود ولی جدیدا اوضاع وخیم تر شده شده عین کرایسیس که هر سال فقط گرافیکش بیشتر میشه بابا ما بازی میخواهیم گرافیک نمیخواهیم گیم پلی میخواهیم خداییش اینا هم کارشون شده راضی کردن ملت ترول و تازه به دوران رسیده ولمون کنید بازی درست بدید بیرون 480 p باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or