arash9 کاربر سایت Nov 7, 2012 #46 بعید میدونم AC III گوتی شه به خاطر ضعف شدید داستانی نسبت نسخه های قبل ولی Dishonored رو شانس اصلی این نبرد میدونم . H 4 هم که امسال گل کاشت ولی فکر نکنم GOTY بشه ولی حتما باید Best Shooter بشه
بعید میدونم AC III گوتی شه به خاطر ضعف شدید داستانی نسبت نسخه های قبل ولی Dishonored رو شانس اصلی این نبرد میدونم . H 4 هم که امسال گل کاشت ولی فکر نکنم GOTY بشه ولی حتما باید Best Shooter بشه
Zack_Fair کاربر سایت Nov 7, 2012 #47 بازی كه بيشترين رای رو اورده تقريبا هيچ شانسی برای Goty شدن نداره...! تعداد رای های Call of Duty:Black Ops II هم عجيبه!
بازی كه بيشترين رای رو اورده تقريبا هيچ شانسی برای Goty شدن نداره...! تعداد رای های Call of Duty:Black Ops II هم عجيبه!
titan13 کاربر سایت Nov 7, 2012 #48 من بین بازی های halo4 و mass effect 3 مونده بودم که یکی رو بلاخره انتخاب کرد اثر جرمی 3 ---------- نوشته در 12:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط S0HÉIL: بازی كه بيشترين رای رو اورده تقريبا هيچ شانسی برای Goty شدن نداره...! تعداد رای های Call of Duty:Black Ops II هم عجيبه! بیشتر... حتما داداش ایکس باکس نداری چون این بازی واقعا شاهکاره
من بین بازی های halo4 و mass effect 3 مونده بودم که یکی رو بلاخره انتخاب کرد اثر جرمی 3 ---------- نوشته در 12:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط S0HÉIL: بازی كه بيشترين رای رو اورده تقريبا هيچ شانسی برای Goty شدن نداره...! تعداد رای های Call of Duty:Black Ops II هم عجيبه! بیشتر... حتما داداش ایکس باکس نداری چون این بازی واقعا شاهکاره
Vasily Zaytsev کاربر سایت Nov 12, 2012 #49 اگر بازی هیتمن همان باشد که در دموها دیدیم،بدون شک انتخاب میشود؟