پس کو کرایسیس 1 ؟ اونم 2007 بودا ! Crysis 1 بهترین VGA سال 2007اگه اشتباه نگفته باشم بهترین بازی از نظر VGA بازی Bioshock شد و نامزد ها هم برای دریافت این جایزه بازی های زیر بودند:
HAlO 3
Mass Effect
The Orange Box
شما چطوریHitman: Absolution رو درک کردی وقتی هنوز نیومده؟ یکم بشکاف این قضیه رو تا بهره ببریمHitman: Absolution بدون کوچکترین تردیدیb-)
---------- نوشته در 11:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 PM ارسال شده بود ----------
علت اینکه اکثریت به HALO 4 رای دادن اینه که Hitman: Absolution هنوز عرضه نشده و فعلا نمی تونن این شاهکار رو درک کنن
به نظرم نسخه های قبلیش بهتر از این بود.کلا احساس میکنین رایهای مس افکت یکم کمه؟؟؟:d
خدایی بازی از این شاختر امسال نیومد و قرار هم نیست بیاد,حالا هرچی میخواین بگین!!!:d
به نظرم نسخه های قبلیش بهتر از این بود.
من گفتم کسانی که به HALO 4 رای دادن فعلا نمی تونن این شاهکار رو درک کنن.و گرنه من که خودم سگ فن هیتمن هستم و نسخه ی قبلیشو تموم کردم و بهترین بازی عمرم هست.اگر یه مقدار راجع به Absolution تحقیق کنید می فهمید که چه امکاناتی به بازی اضافه شده و داستان بازی هم که جای خود دارد !شما چطوریHitman: Absolution رو درک کردی وقتی هنوز نیومده؟ یکم بشکاف این قضیه رو تا بهره ببریم