Soap McTavish
کاربر سایت
ممنونم. همش فکر می کردم امسال میاد. باز دمشون گرم که عجله نمی کنن و نمیان 2011 سریع بدن.یاشار جان BioShock Infinite ماله 2012 هست.
عزیز خودت فهمیدی چی گفتی ؟
بله بله . حالا نمیخوام بحث کنم چون شما سابقه خوبی توی این زمینه داری ، ولی توی اون مکتبی که من درس می خونم نمیگن " خوندن یاد داشته باشی " . به قول یکی از مدیران ، خواستی مسخره کنی مواظب باش به خودت برنگرده . من فقط میگم :دوست من اگه خوندن یاد داشته باشی میفهمی چی گفتم .
جملات قرمز رنگ جمله هایی هستن که توش شک و تردید و احتمال هست . آبی هم با اطمینان تمام . مثل این میمونه من بگم " احتمالا Angry Birds بهترین بازی میشه البته شاید ولی مطمئنم ! " . بیخیال اصلا شما درست می گید .احتمالا Mass Effect 3 ! جدا ! ببینید کی گفتم ! ( هر چند که هنوز چیزی مشخص نیست ! )
Dead space 2 و Bulletstorm
مطمئن باشید این 2تا نمیشن:d
بله بله . حالا نمیخوام بحث کنم چون شما سابقه خوبی توی این زمینه داری ، ولی توی اون مکتبی که من درس می خونم نمیگن " خوندن یاد داشته باشی " . به قول یکی از مدیران ، خواستی مسخره کنی مواظب باش به خودت برنگرده . من فقط میگم :
جملات قرمز رنگ جمله هایی هستن که توش شک و تردید و احتمال هست . آبی هم با اطمینان تمام . مثل این میمونه من بگم " احتمالا Angry Birds بهترین بازی میشه البته شاید ولی مطمئنم ! " . بیخیال اصلا شما درست می گید .
وقتی شما میگی " احتمالا " یعنی داری احتمال میدی و مطمئن نیستی . ولی وقتی میگی " جدا " یعنی 100 درصد مطمئن هستی این " جدا " ماله " یقینا " هست . نه " احتمالا " . یا شما نمی دونی " جدا " نباید برای جمله شک دار به کار بره ، یا معنی هاشون رو نمی دونی . در کل سلام من رو به معلوم کلاس راهنماییتون برسون .ببین ! جمله ی اول من اینه : احتمالا Mass Effect 3. که خوب جای هیچ بحثی نداره !
بعدش من گفتم : جدا ! یعنی اینکه شوخی نمیکنم .
بعدش : ببینید کی گفتم ! که معنیش واضحه !
و اخر هم : هر چند که هنوز چیزی مشخص نیست ! یعنی اینکه الان زوده که حدس بزنیم Goty کدوم بازیه !
ولی همونطور که گفتی بیخیال !واقعا سخت بود منظورمو بهمی ؟!!
خب دیگه الان تازه اول 2011 هست هیچ چیزی معلوم نیست. همه حدس میزنن.به نظره من اصلا از الان هیچی معلوم نیست همتون دارید فقط حدس میزنید..
یه وقت نگی دارم اذیتت می کنم، ولی در مقابل بازیهایی مثل Mass Effect 3, Diablo 3, Uncharted 3 و ..... فکر نکنم Dead Space 2 بشه. هر چند کیفیت بالای بازی بر هیچ کس پوشیده نیست. _ممکنه به عنوان بهترین بازی که کسی فکرشو نمیکرد انتخاب بشه).:dيه دونه بازي خيلي سخته ولي قطعا از نظر من DEAD SPACE 2
PORTAL,MASS EFFECT هم خيلي شاخ تشريف دارن:d