Gothic 3

سلام

23sviuv.jpg

مدت ها بود بنظر میرسید که بازی های نقش آفرین تک نفره ی PC با وجود محبوبیت برادران آنلاین خود همچون World of Warcraft در خواب زمستانی باشند...
اما امسال با آمدن بازی Elder Scrolls IV: Oblivion و موفقیت چشمگیر آن شرایط تغییر کرد

Gothic 3 نیز میتواند نمونه ی دیگری از زنده شدن ناگهانی سبک RPG تک نفره باشد....بسیاری Gothic 3 را یک کلون یا کپی از بازی Oblivion مینامند....با وجود اینکه Gothic 3 دنباله ی سری بازی Gothic میباشد اما بسیار سخت است که آن را با Oblivion مقایسه نکنیم ...

بنظر میرسد که خیلی آسانتر باشد که تفاوت های دو بازی را شرح دهیم تا شباهت های آن دو را ....

23svf4g.jpg

بزرگترین تفاوت دو بازی در ساختن شخصیت اصلی داستان است در Gothic 3 شما همانند Oblivion قهرمان خود را نمیسارید و در عوض همانند آخرین بازی در سری Gothic شما داستان قهرمان بی نام و نشان سری بازی را ادامه خواهید داد و خیر، شما نیازی نخواهید داشت تا قسمت های پیشین بازی های Gothic را بازی کرده باشید تا متوجه شوید که در Gothic 3 ماجرا از چه قرار است..

در Gothic 3 سرزمین انسان ها توسط ارک ها ( Orcs) مورد تاخت و تاز قرار گرفته و توسط آن ها بتصرف در آمده که نتیجتا شخصیت و یا قهرمان بازی را در وضعیت جالب توجهی قرار داده....این به دلیل آنست که Gothic 3 دارای شکل و داستانی خطی نخواهد بود و وظیفه ی شما منحصر به آزاد کردن سرزمین های انسان ها نخواهد بود...البته این بدان معنی نیست که
شما نمی توانید اینکار را انجام دهید اما این بازی دارای محتوایی غیر خطی است و شما قادر خواهید بود که به دلخواه خود دوست و دشمن پیدا کنید...بنابر این ممکن است شما بخواهید که در عوض انسان ها به ارک ها کمک کنید....این بازی دارای سه پایان متفاوت است ...و چگونگی رسیدن به این پایان ها به خود شما بستگی دارد

23svfog.jpg

در این بازی شما قادر خواهید بود که مهارت ها و توانایی ها ی قهرمانتان را با پیشرفت در بازی تغییر دهید...برای مثال شما بازی را بدون Spell ( جادو ) آغاز می کنید ...در این بازی حدود پنجاه Spell وجود دارد...از جمله fireball spells ،
transformation spells ، teleportation spells و ...... که میتوانید با پیشرفت در بازی به آن ها مجهز شوید

شما بازی را با توانایی های ابتدایی جنگیدن شروع میکنید اما شما قادر خواهید بود با تمرین با مربی ها مهارت های جدیدی یاد بگیرید همانند تیر اندازی با تیر و کمان و یا جنگیدن با شمشیر با دو دست....و یا حتی شما میتوانید برای مهارت در دزدیدن تمرین کنید

گیم پلی غیر خطی بازی با دنیای گسترده ای که مشابهت های بسیاری به Oblivion دارد همراه شده....دنیای بازی به سه قلمرو تقسیم می شود که در مجموع بیش از 12 کیلومتر مربع مساحت دارد....البته اندازه ی قلمروی بازی به بزرگی Oblivion نیست اما از آنچه که تا کنون مشهود بوده دنیای Gothic 3 بمراتب دارای جزییات بیشتر و بالاتری است و بنظر میرسد که حس بهتری را نیز القا کند برای مثال در هنگام قدم زدن در یکی از شهرهای انسان ها که توسط ارک ها اشغال شده اینکه در کنار جاده جنازه های انسان های مبارزی را ببینید که بر روی تیرک هایی آویزان شده می تواند تا حدودی ترسناک باشد

شهر ها و روستاهایی که شما وارد آن ها می شوید شامل هزاران شخصیت میباشد و بنابر گفته ی سازندگان بازی هوش مصنوعی انفعالی بازی باعث می شود که آن ها بمراتب واقع گرایانه تر از Oblivion رفتار کنند

شخصیت ها در بازی به هر چه در اطرافشان است واکنش نشان می دهند و اگر شما رفتاری تخاصم جویانه داشته باشید (برای مثال با شمشیر در اطراف آنها بدوید ) آن ها از صحبت با شما خودداری می کنند....هر شخصیت همچنین دارای برنامه ی روزانه میباشد و اگر برای مثال وقت آزاد داشته باشند آن ها بدنبال کاری می گردند که انجام دهند درست بر خلاف بازی Oblivion.

23svhc1.jpg

هر آنچه که شما در این بازی انجام میدهید روی شهرت شما تاثیر می گذارد....برای مثال اگر شما میخواهید به ارک ها کمک کنید شما بایستی در میدان مسابقه بجنگبد...و از جنگ های کوچک شروع کنید تا راهتان را به جنگ هایی که در استادیوم های بزرگ انجام می شود باز کنید...تا شایستگی تان را اثبات کنید و ارک ها به شما احترام بگذارند....در روی دیگر سکه کمک به انسان ها سبب می شود که شما با روی بد ارک ها مواجه باشید و در کل همانطور که گفته شد انتخاب هایی که انجام می دهید بر روی پایان بازی تاثیر خواهد داشت

اما در مورد صدا گذاری این بازی بایستی گفت که Gothic 3 بیش از هر بازی دیگر در این سبک دارای دیالوگ میباشد ...و صدای تمام دیالوگ ها توسط افراد حرفه ای ادا شده که بدون شک کمک بسیاری به افزایش جذابیت بازی میکند....موزیک بازی نیز توسط یک ارکستر سمفونیک نواخته شده ...

Gothic 3 توسط یک سازنده ی آلمانی با نام Pirahna Bytes ساخته شده که تنها از 19 نفر تشکیل شده
بگفته ی سازندگان برای اتمام Gothic 3 شما بایستی 60 تا 80 ساعت بازی کنید و Quest های فراوانی را نیز به پایان برسانید....البته شما علاوه بر این مقدار ساعت بایستی تعداد ساعات دیگری که برای دیدن دیگر پایان های بازی لازم است بازی کنید را نیز در نظر بگیرید

ناشر Gothic 3 در آمریکای شمالی Aspyr Media و در نقاط دیگر JoWooD Productions میباشد...Gothic 3 قرار است در ماه سپتامبر روانه ی فروشگاه ها شود...پس منتظر باشید...

آخرین ویرایش:
سلام ...

یک پچ جدید دیگه برای نسخه ی اروپایی بازی Gothic 3 اومده ...

این پچ بسیاری از باگ های بازی را درست میکنه ، عملکرد بازی را افزایش میده و هوش مصنوعی را بهبود میده ...;)

حجم این پچ 59.53 مگابایت هست و میتونید از طریق لینک زیر دانلودش کنید ...

دانلود پچ

سلــــــــــــــــــــــام

فرزاد جان هنوز کرک این پچ نیومده.تا اونجایی که من دیدم.اگه کرک این نسخه رو جایی دیدی لطف کن لینکشو بزار توی همین تاپیک تا ببینم با این پچ مشکل حل میشه یا نه.من پچ رو دانلود کردم.ولی کرک نداره و کار نمیکنه.

ممنون

خداحافـــــــــــــــظ

با سلام خدمت دوستان:D :D ...من بالاخره بازی گوتیک 3 رسید دستم(خسته نباشم:-" :-" :-" )اما چند مورد بود که می خوام بگم :
من تونستم این بازی رو با تمام جزییاتش روی های با رزولیشن بالا بازی کنم به نظرم بازی خوش ساختی که بازیی مثل فیبل رو برای ادم یاد اوری میکنه.ابتکارات جالب و نواوریهایی که من تو این بازی دیدم واقعا جالب بود.
اما به نظر من این بازی از لحاظ سیستم مبارزه تا حدی خشکه و اینکه مثل اوبلیویون شما نمی توانید راحت محل کوئستهای خود را بیابید.
ولی یک سوال من در بعضی از صحنه ها شاهد مشکلات گرافیکی خاصی هستم می خواستم ببینم شما هم این مشکلات رو دارین؟
یک نکته برای جناب محمد رضا:من موقعی که بازی رو گرفتم تو محل کرکش یه پچ 57 مگابایتی بود که من اون رو بعد از نصب بازی ریختم بعد یه کرک بود که اونم ریختم وبعد بازی رو بدون مشکل ارا کردم حالا شما فکر می کنید این همون کرکی که میخواین یا نه؟حجم کرک من 1.06هست:cheesygri :cheesygri :cheesygri

آخرین ویرایش:
یک نکته برای جناب محمد رضا:من موقعی که بازی رو گرفتم تو محل کرکش یه پچ 57 مگابایتی بود که من اون رو بعد از نصب بازی ریختم بعد یه کرک بود که اونم ریختم وبعد بازی رو بدون مشکل ارا کردم حالا شما فکر می کنید این همون کرکی که میخواین یا نه؟حجم کرک من 1.06هست:cheesygri :cheesygri :cheesygri

ساـــــــــــــــــــام

ممنون جناب Dragon ( ببخشید که اسم شما رو نمیدونم ).نه .این پچی که شما داری پچ 1.07 بازی هستش.ولی برای این بازی پچ 1.08 اومده که این پچ ، اخرین پچ این بازی هستش .متاسفانه هنوز کرک این پچ نیومده.اگه کسی گیر اورد ممنون میشم یه ندایی بده.

خداحافـــــــــــظ

ُسلــــــــــام

کرک 1.08 بازی هم اومده.توی Gamecopyworld گذاشته شده.البته گفته شده این فعلا بهترین کرک هستش.من خودم هنوز نرسیدم چک کنم ببینم درست کار میکنه یا نه و چه تغییراتی روش اعمال شده.ولی خب کرک این بازی هم اومد.

خداحافظ

سلام
من اون پچ اولی رو دارم پچ 1.08 رو هم دانلود کردم
دیگه به پچ 1.07 که نیازی نیست ؟
1.08 آپدیتهای 1.07 رو هم شامل میشه ؟ یا باید 1.07 رو هم دانلود کنم ؟

سلام

سلام

ورژن 1.08 رو که دان کردی دیگه نیازی به 1.07 نداری و تمام اونا رو شامل میشه
البته تا جایی که می دونم این ورژن 1.08 هم چنان آش دهن سوزی نمی کنه این Gothic رو ...
همون درب و داغونی می مونه که از اول بوده ... سنگین و ضعیف ... قدیمی و دمده ... پر از ایراد و اشکال ...

آخرین ویرایش:
چه حالی از ما گرفته شد.
با شوق و زوق بازی رو گرفتم.
اما حالا فهمیدم پر از اشکاله.
سیستمتون چیه و رو چه تنظیماتی بازی روون اجرا میشه؟

ُسلــــــــــام

کرک 1.08 بازی هم اومده.توی Gamecopyworld گذاشته شده.البته گفته شده این فعلا بهترین کرک هستش.من خودم هنوز نرسیدم چک کنم ببینم درست کار میکنه یا نه و چه تغییراتی روش اعمال شده.ولی خب کرک این بازی هم اومد.

خداحافظ

1.09 اومده .. ولی هنوز crack نداره .. من که دو هفته است بازی رو download کردم منتظرم ببینم کی درست میشه !
JoWood هه دیگه .. چه توقعی میشه ازش داشت .. The Guild 2 رو یک ماه نمیشد بازی کرد تا وقتی که patch v1.2 رو دادند که بعد از اون هم هنوز مشکل داره !

سلام
من که اصلا RPG باز نیستم ولی میدونم که The Elder Scrolls IV: Oblivion خیلی بهتره:)
البته تعریف ghotic 3 رو هم خیلی شنیدم!
ولی ghotic 3 که هنوز نیومده:D
این تاپیک رو هم بخون:
Gothic vs The Elder Scrolls

شما که گیم نقش افرینی بازی نکریدی . پس نظر ندید.

گوتیک در جهان رتبه ی 2 رو داره.

تمام سری گیم به هم مربوط هستند ( از نظر داستان . و ... )
اگه هر کسی تونست گیم رو ببر اخر من یک جایز بهش می دم.

به نظر من گیم رو خوب درست کردن >( چون از یک تیم 10 نفره که تجربه گزافی در امر گیم سازی دارند خوب بوده )

فکر کنید به خاطر یک اضافه کننده برای اسب سواری و .... بازی 6 ماه طول دادن . ( پس بفهمید چقدر ظرفت به خرج دادن ).

داستان بسیار جذاب گیم درباره Paladin ها و Orc ها و انتخابی که شما باید بکنید .....

من خودم شخصا گیم را تا اخر بردم .

این هم یک اطلا عات تکمیلی از گیم.:
-------------------------------------
در دو نسخه اول از مجموعه بازي‌هاي Gothic شما نقش يك زنداني را ايفا مي‌كرديد كه با طي مراحل بسيار سخت و دشوار سرانجام به قهرماني در جزيره مهم و استراتژيك Khorinis تبديل مي‌شديد. در نسخه جديد از اين بازي اين امكان براي شما فراهم آمده است تا اين بار به همراه ياران و همراهانتان جستجو و نبرد در سرزمين Myrtana را تجربه كنيد.

موقعيت شما در اين بازي ار همان ابتدا كمي نااميد كننده به نظر مي‌رسد. Orc‌ها نيروهاي شاه Rhobar را نابود كرده‌اند و اكنون بر بخش اعظم سرزمين Myrtana فرمانروايي مي‌كنند و در نتيجه تمامي ساكنين اين منطقه را به اسارت خود در آورده‌اند. تنها در قسمتي از سرزمين در بخش‌هاي جنوبي كه داراي مردمي بسيار باهوش و شجاع مي‌باشد و همچنين بربرهاي وحشي كه در سرزمين‌هاي يخ‌زده شمالي زندگي مي‌كنند، توانسته‌اند از سرزمين خود در برابر يورش Orc‌ها محافظت كنند.

سرزمين Myrtana به هيچ وجه جاي امني نخواهد بود. در هر گوشه‌اي از بيشه‌هاي اين سرزمين دزدان و راهزنان به كمين شما هستند و به سرعت به شما يورش آورده و سريعا ناپديد خواهند شد. البته اين ديگر به نظر شما بستگي خواهد داشت كه خود به آنها ملحق شويد يا حتي به ارتش Orc‌ها بپيونديد. در هر حال ، هر تصميمي كه اتخاذ كنيد تاثير مستقيمي بر سرنوشت سرزمين Myrtana خواهد داشت.

ويژگي‌هاي بازي:

· استفاده از يك موتور گرافيكي جديد كه باعث ايجاد فضايي بسيار حقيقي و مجذوب كننده در دنياي بازي گشته است.

· دنيايي بسيار گسترده و عظيم با قابليت‌هاي فراوان كه امكان تعامل در سطح بالايي را فراهم ساخته و به شما اجازه انتخاب‌هاي بي‌شماري را براي اجراي برنامه‌هاي گوناگون مي‌دهد.

· يك سيستم جديد براي نبرد كه امكان انجام حركات رزمي جديدي از جمله استفاده همزمان از دو شمشير را به شما مي‌دهد.

· يك داستان غير خطي كه به شما اجازه مي‌دهد مراحل را به ميل خود پشت سر بگذاريد و در هر قسمت از مسير خود آزادانه تصميم گيري كنيد.

· عمليات‌هاي فرعي بي‌شمار كه به ميل خود انتخاب خواهيد كرد

· بهبود هوش مصنوعي كاراكترهاي بازي كه باعث گشته شخصيت‌هاي اين بازي علي رغم تعداد زياد داراي رفتارهاي متفاوتي بوده و فضايي حقيقي‌تر در بازي خلق شود.

· بيش از پنجاه نوع جانور و هيولاي مختلف به همراه انسان نماهايي كه برخي دوست شما و برخي دشمن شما هستند.

· يك سيستم آزادانه ساخت شخصيت كه با تكنيك پيشرفته خود به شما اين شانس را مي‌دهد تا شخصيت رويايي خود را با توانايي‌هاي مورد نظر خود خلق كنيد.
---------------------------
منبع:Www.Oxogame.Com
----------------------------
اگه کسی می خواد گیم رو ببر اخر باید حتما 2 نسخه قبل رو باری کرده باشه.

به غیر از Goldin چون هیچ ربطی به موضوع گوتیک نداره.

1.09 اومده .. ولی هنوز crack نداره .. من که دو هفته است بازی رو download کردم منتظرم ببینم کی درست میشه !
JoWood هه دیگه .. چه توقعی میشه ازش داشت .. The Guild 2 رو یک ماه نمیشد بازی کرد تا وقتی که patch v1.2 رو دادند که بعد از اون هم هنوز مشکل داره !

شما همان کسی هستید که وقتی . گیم سلطان جاده ها وارد بازار شده از بی قراری داشتید می مردید. ( جسارت نباشه )

این جا ایران و باید و حتما گیم ها یک اشکالی داشته باشند.:cool:

سلام

من یک کم اطلاعات در اختیار شما قرار میدم . ( تا دیگه از این سوال ها الکی نپرسید )

پکچ ها بر 2 نوع هستند .

1- پکچ های کامل که معمولا حجم بیشتری نصبت به ان پکچ های ( پکچ به پکچ ) دارند و از گیم به به نسخه جدید پکچ میشن.

2- پکچ به پکچ هستند یعنی این پکچ ها بر روی نسخه ی قبلی پکچ می شینن . ( که معمولا وار کرافت باز ها از این پکچ استفاده می کنند ):biggrin1:

شما همان کسی هستید که وقتی . گیم سلطان جاده ها وارد بازار شده از بی قراری داشتید می مردید. ( جسارت نباشه )

سلطان جاده ها چیه ؟! من تو زندگیم ازین بازیهای مزخرف نکردم .. !
اون لینک xfire اون پایین فقط برای خوشگلی نیست .. اگه روش کلیک کنی خیلی چیزها برات روشن میشه ! هر کسی oblivion و Dark Messiah بازی کرده فکر میکنه rpg باز شده!

نخیر .. باید و حتما نیست !
اصولا توی دنیا JoWood به این مساله معروفه که باید دو ماه از فروش بازیش بگذره تا بشه اصولا بازی کرد .. The Guild رو هم احتمالا تو زندگیت نشنیدی .. The Guild 2 را تا یک ماه پس از فروش بازی و نگارش v1.2 نمیشد بازی کرد .. توی الگوریتم های مسیریابیش مشکل داشت و crash میکرد!
اینکه برنامه مشکل داشته باشه اصلا گناه کبیره ای نیست .. کسی برنامه بدون bug ننوشته . قضیه اینه که یک برنامه رو وقتی که میدی بیرون قابل استفاده باشه نه اینکه یک ماه بعد بشه استفاده کرد که JoWood توی این مساله استاده !!

!! Congrats! you just been demoted to the rank, CHUMO

BIOHAZARD WARNING!
PS: Warning! ppl with the rank Chumo are highly dangerous to society, immediate termination advised -- Highly Infectious

شما که گیم نقش افرینی بازی نکریدی . پس نظر ندید.

گوتیک در جهان رتبه ی 2 رو داره.

تمام سری گیم به هم مربوط هستند ( از نظر داستان . و ... )
اگه هر کسی تونست گیم رو ببر اخر من یک جایز بهش می دم.

ببخشید یک سوال اگر gothic رتبه 2 را در جهان دارد اونوقت oblivion رتبه چند را در جهان دارد
gothic در مقابل oblivion کم میاره تنها چیزی که من در gothic دیدم اشکال و باگ بود
اگه میخوای توضیحات کامل تری بدم:evil: :mad: :mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or