Gothic 3

سلام

23sviuv.jpg

مدت ها بود بنظر میرسید که بازی های نقش آفرین تک نفره ی PC با وجود محبوبیت برادران آنلاین خود همچون World of Warcraft در خواب زمستانی باشند...
اما امسال با آمدن بازی Elder Scrolls IV: Oblivion و موفقیت چشمگیر آن شرایط تغییر کرد

Gothic 3 نیز میتواند نمونه ی دیگری از زنده شدن ناگهانی سبک RPG تک نفره باشد....بسیاری Gothic 3 را یک کلون یا کپی از بازی Oblivion مینامند....با وجود اینکه Gothic 3 دنباله ی سری بازی Gothic میباشد اما بسیار سخت است که آن را با Oblivion مقایسه نکنیم ...

بنظر میرسد که خیلی آسانتر باشد که تفاوت های دو بازی را شرح دهیم تا شباهت های آن دو را ....

23svf4g.jpg

بزرگترین تفاوت دو بازی در ساختن شخصیت اصلی داستان است در Gothic 3 شما همانند Oblivion قهرمان خود را نمیسارید و در عوض همانند آخرین بازی در سری Gothic شما داستان قهرمان بی نام و نشان سری بازی را ادامه خواهید داد و خیر، شما نیازی نخواهید داشت تا قسمت های پیشین بازی های Gothic را بازی کرده باشید تا متوجه شوید که در Gothic 3 ماجرا از چه قرار است..

در Gothic 3 سرزمین انسان ها توسط ارک ها ( Orcs) مورد تاخت و تاز قرار گرفته و توسط آن ها بتصرف در آمده که نتیجتا شخصیت و یا قهرمان بازی را در وضعیت جالب توجهی قرار داده....این به دلیل آنست که Gothic 3 دارای شکل و داستانی خطی نخواهد بود و وظیفه ی شما منحصر به آزاد کردن سرزمین های انسان ها نخواهد بود...البته این بدان معنی نیست که
شما نمی توانید اینکار را انجام دهید اما این بازی دارای محتوایی غیر خطی است و شما قادر خواهید بود که به دلخواه خود دوست و دشمن پیدا کنید...بنابر این ممکن است شما بخواهید که در عوض انسان ها به ارک ها کمک کنید....این بازی دارای سه پایان متفاوت است ...و چگونگی رسیدن به این پایان ها به خود شما بستگی دارد

23svfog.jpg

در این بازی شما قادر خواهید بود که مهارت ها و توانایی ها ی قهرمانتان را با پیشرفت در بازی تغییر دهید...برای مثال شما بازی را بدون Spell ( جادو ) آغاز می کنید ...در این بازی حدود پنجاه Spell وجود دارد...از جمله fireball spells ،
transformation spells ، teleportation spells و ...... که میتوانید با پیشرفت در بازی به آن ها مجهز شوید

شما بازی را با توانایی های ابتدایی جنگیدن شروع میکنید اما شما قادر خواهید بود با تمرین با مربی ها مهارت های جدیدی یاد بگیرید همانند تیر اندازی با تیر و کمان و یا جنگیدن با شمشیر با دو دست....و یا حتی شما میتوانید برای مهارت در دزدیدن تمرین کنید

گیم پلی غیر خطی بازی با دنیای گسترده ای که مشابهت های بسیاری به Oblivion دارد همراه شده....دنیای بازی به سه قلمرو تقسیم می شود که در مجموع بیش از 12 کیلومتر مربع مساحت دارد....البته اندازه ی قلمروی بازی به بزرگی Oblivion نیست اما از آنچه که تا کنون مشهود بوده دنیای Gothic 3 بمراتب دارای جزییات بیشتر و بالاتری است و بنظر میرسد که حس بهتری را نیز القا کند برای مثال در هنگام قدم زدن در یکی از شهرهای انسان ها که توسط ارک ها اشغال شده اینکه در کنار جاده جنازه های انسان های مبارزی را ببینید که بر روی تیرک هایی آویزان شده می تواند تا حدودی ترسناک باشد

شهر ها و روستاهایی که شما وارد آن ها می شوید شامل هزاران شخصیت میباشد و بنابر گفته ی سازندگان بازی هوش مصنوعی انفعالی بازی باعث می شود که آن ها بمراتب واقع گرایانه تر از Oblivion رفتار کنند

شخصیت ها در بازی به هر چه در اطرافشان است واکنش نشان می دهند و اگر شما رفتاری تخاصم جویانه داشته باشید (برای مثال با شمشیر در اطراف آنها بدوید ) آن ها از صحبت با شما خودداری می کنند....هر شخصیت همچنین دارای برنامه ی روزانه میباشد و اگر برای مثال وقت آزاد داشته باشند آن ها بدنبال کاری می گردند که انجام دهند درست بر خلاف بازی Oblivion.

23svhc1.jpg

هر آنچه که شما در این بازی انجام میدهید روی شهرت شما تاثیر می گذارد....برای مثال اگر شما میخواهید به ارک ها کمک کنید شما بایستی در میدان مسابقه بجنگبد...و از جنگ های کوچک شروع کنید تا راهتان را به جنگ هایی که در استادیوم های بزرگ انجام می شود باز کنید...تا شایستگی تان را اثبات کنید و ارک ها به شما احترام بگذارند....در روی دیگر سکه کمک به انسان ها سبب می شود که شما با روی بد ارک ها مواجه باشید و در کل همانطور که گفته شد انتخاب هایی که انجام می دهید بر روی پایان بازی تاثیر خواهد داشت

اما در مورد صدا گذاری این بازی بایستی گفت که Gothic 3 بیش از هر بازی دیگر در این سبک دارای دیالوگ میباشد ...و صدای تمام دیالوگ ها توسط افراد حرفه ای ادا شده که بدون شک کمک بسیاری به افزایش جذابیت بازی میکند....موزیک بازی نیز توسط یک ارکستر سمفونیک نواخته شده ...

Gothic 3 توسط یک سازنده ی آلمانی با نام Pirahna Bytes ساخته شده که تنها از 19 نفر تشکیل شده
بگفته ی سازندگان برای اتمام Gothic 3 شما بایستی 60 تا 80 ساعت بازی کنید و Quest های فراوانی را نیز به پایان برسانید....البته شما علاوه بر این مقدار ساعت بایستی تعداد ساعات دیگری که برای دیدن دیگر پایان های بازی لازم است بازی کنید را نیز در نظر بگیرید

ناشر Gothic 3 در آمریکای شمالی Aspyr Media و در نقاط دیگر JoWooD Productions میباشد...Gothic 3 قرار است در ماه سپتامبر روانه ی فروشگاه ها شود...پس منتظر باشید...

آخرین ویرایش:
اگه میشه بگین ورژن این پچ چیه چون توی Dvd تکین یه پچ بود شاید همون باشه!!

اکر پچی که توی دی وی دی تکین بود همون باشه که بدرد نمی خوره!!

راستی راههایی واسه ی افزایش سرعت بازی با سیستم های پایین کسی سراغ داره؟

در مورد لودینگ نگین که دلم خونه!
وقتی میخوای سیو کنی وقتی میخوای لود کنی و حتی چیزهایی که باید ریل تایم لود کنه جونش در میاد.
آبلیویون با اون عظمت فقط دو-سه ثانیه لود و سیو و... اش طول میکشید.
باتشکر...

بفرمایید....

من که گفتم نخرید!:cool:

حالا خوبه از همین اول باگ ها خودشون رو نشون میدن!:eek:
مثل تیتان کوئست نیست که 70 درصد بازی رو بری 3 تا غول یکجا بکشی یکهو از بازی بپره بیرون:evil:

اون پچی که تکین گذاشته چند مگابایته؟؟؟
50 مگابایت که نیست؟؟؟

بفرمایید....

من که گفتم نخرید!:cool:

حالا خوبه از همین اول باگ ها خودشون رو نشون میدن!:eek:
مثل تیتان کوئست نیست که 70 درصد بازی رو بری 3 تا غول یکجا بکشی یکهو از بازی بپره بیرون:evil:

اون پچی که تکین گذاشته چند مگابایته؟؟؟
50 مگابایت که نیست؟؟؟

سلــــــــــــــــــــــــــــام

ببین دوست عزیز.

من خودم به شخصه تایتان کوئست رو تموم کردم.با لول 31.اخر بازی هم باید با خود تایتان بجنگی در یک محیط دایره ای بسته.که الان اسمش یادم رفت.

حالا شما با تیتان مشکل داری دلیل نمیشه که بگی مشکل داره.نه.برای بار 1000م من بازی تیتان رو تموم کردم .بدون مشکل.مم تایتان رو با پچ 1.17 تموم کردم.تازه پچ 1.20 بازی هم اومده.شما رفتی یه بازی از Emperorخریدی اونا هم معلوم نیست چه بلایی سر این بازی اوردن.حالا به هر چی میرسی میگی بیا تایتانو ببین خراب بود.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی جالبه.!!!!!!

در مورد گوتیک3.ببین من این بازی رو دارم میرم.تا الان که هیچ مشکلی نداشتم.اصلا.لودینگ های منم نهایت 20 تا 30 ثانیه طول میکشه. شما ببین کی داره با چه سیستمی بازی رو انجام میده.شما هم بهتر نیست به جای اینکه هی بگی من که گفتم نخرین و اینکه این پچ 50 مگه و چقدر طول میکشه.یه سر بزن کافی نت حالا هر جا هست ( خواستم بگم برو کافی نت دم در خونتون ترسیدم بفرمایید دم در خونه ما کافی نت نیست و جواب منو به شوخی بدی) 50 مگ کار 1 ساعته شایدم کمتره.بعد بازی رو نصب کن و یکم برو ببین چیه اصلا این بازی.شما حتی هنوز منوی اصلی بازی رو ندیدی میگی این بازی الس این بازی بلس.

1500 تومن بازی گوتیک این همه حرفو حدیث نداره که.شما به جای 1500 تومن پول بازی گوتیک3 ، 2000 تومن پول اینترنت دادی و همش میفرمایید ورژن امریکایی ورژن اروپایی .اون پچ زیاده اون پچ تکین چی کار میکنه و ...

+++++++++++++++++

محمد حسین جان شما سیستمت چیه برای این بازی؟؟؟؟

بگو ببینم شما چرا مشکل داری و من مشکلی تا الان ندارم.مطمئن باش اگه مشکلی که شما میگی باشه پچی دیگه برای بازی می یاد بیرون.

خداحافظ

سلام

حالا شما با تیتان مشکل داری دلیل نمیشه که بگی مشکل داره.نه.برای بار 1000م من بازی تیتان رو تموم کردم .بدون مشکل.مم تایتان رو با پچ 1.17 تموم کردم

خوب عزیز دلم ، شما خودت داری میگی بازی رو با پچ 1.17 تموم کردی.
من هم اول فکر کردم خودم مشکل دارم ، بغد رفتم تاپیک تیتان کوئست که 3 صفحه هم هست رو خوندم ، دیدم فقط خودم نیستم، بلکه میلیاردها نفر با این بازی مشکل دارن!
آخرش هم خود شما پچ رو معرفی کردی مال همه درست شد.
پس بازی مشکل داره !:D

شما رفتی یه بازی از Emperorخریدی اونا هم معلوم نیست چه بلایی سر این بازی اوردن.

این پابلیشری که شما میگی (اسم نمی برم تا تبلیغ منفی نباشه!:cheesygri ) ، از فضایلش هرچی بگیم کم گفتیم. اینجا جاش نیست ، پس من فقط چند تا اشاره میکنم:
از هر 5 تا بازی 3تاش خرابه.من هم به شدت ازش بدم میاد و هیچی ازش نمیرم. چون به حقوق مصرف کننده احترام نمی ذاره و علاوه بر اینکه بیشتر بازیهاش خرابه ، اسم همه ی بازی رو از خودش در میاره و می نویسه روی پکیج. مثلا همین آبلیویون رو نوشته بود "قلعه ی فراموش شده" !!!
فقط سعی میکنه با اسم ها جعلی و بسته بندی زیبا مردم رو گول بزنه!

این تیتان کوئست هم برای این ازش خریدم که اینجا اراکه!خودت تا تهش برو.....
{{{{{برای کسانی که تا تهش نرفتن بقیشو می نویسم:
اینجا اراکه! 1- مغازه دارها گول بسته بندی های قشنگ امپرور و اسمهای زیبای روی پکیج هاش رو میخورن و همش امپرور میارن 2- یک بازی از یک ناشری که میاد احتمالش کمه که از ناشرای دیگه هم بیاد.مگر خودت بری به مغازه دار سفارش بدی و پول اضافه و....}}}}}

حالا به هر چی میرسی میگی بیا تایتانو ببین خراب بود.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی جالبه.!!!!!![/
QUOTE]
خوب خراب بود دیگه!:cheesygri
(برای این همه جا میگم تایتان خراب بود که شوخی کنم ، شما جدی نگیر ;) )

در مورد گوتیک3.ببین من این بازی رو دارم میرم.تا الان که هیچ مشکلی نداشتم.اصلا.لودینگ های منم نهایت 20 تا 30 ثانیه طول میکشه

20 ، 30 ثانیه هم همچین زمان کمی نیست!
الان استاندارد لودینگ اول بازی ها فکر کنم 7 ثانیه باشه.

. شما ببین کی داره با چه سیستمی بازی رو انجام میده

آقای محمد حسین خان گفت با سیستمش لودینگ آبلیویون 2 ، 3 ثانیه طول میکشیده.در حالی که روی سیستم من حدود 5 ثانیه طول میکشید. پس دیدم که سرعت سیستمش از من بیشتره. بعد با خودم گفتم اگه گوتیک روی سیستم ایشون 10 دقیقه طول بکشه ، روی سیستم من دیگه 13 دقیقه رو شاخشه
210.gif

خواستم بگم برو کافی نت دم در خونتون ترسیدم بفرمایید دم در خونه ما کافی نت نیست و جواب منو به شوخی بدی

حالا که اینجوریه اصلا توی اراک کافی نت نیست!!!:) (شوخی )

شما حتی هنوز منوی اصلی بازی رو ندیدی میگی این بازی الس این بازی بلس.

قربونت برم ، لازم نیست که حتما آدم بازی رو انجام بده که بفهمه چجوریه!
من از صحبت ها ی فرزاد آقا و بقیه ی دوستان اطلاعاتی بدست آوردم ؛ وشما درست میگی.هنوز منوی بازی رو هم ندیدم. ولی جریان باگ ها رو دیگه امین هم که اصلا RPG بازی نکرده فهمیده!

1500 تومن بازی گوتیک این همه حرفو حدیث نداره که.شما به جای 1500 تومن پول بازی گوتیک3 ، 2000 تومن پول اینترنت دادی و همش میفرمایید ورژن امریکایی ورژن اروپایی .اون پچ زیاده اون پچ تکین چی کار میکنه و ...

موضوع پولش نیست ، موضوع اعصابیه که بازی های باگ دار از آدم خورد میکنن.

==============================================================

اصلا من نمیدونم چکار کردم که توی هر تاپیکی پست میدم حداقل 2 نفر به من declare war میکنن.
37.gif

من فقط سعی کردم که اعضای سایت از جمله خودم نرن بازی خراب بخرن ........

آخرین ویرایش:
سلام:
من اين بازي رو تازه گرفتم. موقع نصب اين ارور رو ميده: :((

go-error1.jpg

و بعد از اينكه بازي رو نصب كردم وقتي كليك ميكنم بره داخل بازي يك ارور ديگه ميده و ميگه دوباره بازي رو اينستال كنم.
اگر ممكنه يك راهنمائي كوچيك كنيد منو تا ببينم مشكل از ويندوز هست يا CD . ممنون ميشم :((

درستش كردم. .Net Framework + Windows Installer3 رو نصب كردم مشكلم حل شد. :cheesygri
فقط اين بازي چقدر جون ميكنه تا لود بشه! جونه آدم رو ميگيره! :confused:
یه باگ داره که شما پچی که صفحه ی اول گذاشتن رو دانلود کنید درست می شه(50مگ)

ببخشيد اين چيه و چه جوري ميشه رفت تو بازي؟
Error.jpg
واسه منم یه همچین چیزی میاد بعدش فایروالم سوال می کنه که اجازه بدم بره توی بازی و منم Allow می کنم و می ره توی بازی...ولی حرفی از سرور نمی زنه و Try Again Later هم نمیده:-" :confused:

يعني بازي ماليده؟اگه ويندوز عوض كنم چي؟جونه من يكي يه راهي اگه داره بگه من خيلي انتظاره اينو كيشدم كه بازيش كنم.در هر حال ممنون....

سلام

احتمال می دم که مثل خودم ویندوز بازی هات با ویندوز کاریت فرق کنه

خیلی ساده توی قسمت connection های ویندوز (Control Panel > Network Connections) یدونه Connection از نوع مثلاً Dial up بساز، لازم هم نیست valid باشه
موقع بازی هم لازم نیست که به وب وصل باشی

نمیدونم از مشکلات بازی چی بگم....
انواع مشکلات عجیب گرافیکی.مثلا:
درها و درگاهها وقتی نزدیک میشی لود نمیشن (البته بعضی وقتها میشن)
افق رو دیدین؟کلا مشکل داره!
این آسمون دینامیکش هم منو کشته! از یه سمت آفتابه.بعد شما زیر بارون وایسادین و وقتی به بالا نگاه کنین میتونین ستاره ها رو رصد کنین.این اسمش چی باشه خوبه؟!
مشکل لود نشدن تکسچرها محدود به درگاهها نمیشه و خیلی وقتها چیزهای مهم مثل صندوقها هم تکسچر ندارن و سیاه هستن.
مبارزه ها اصلا متتناسب با پیشرفت شما نیست.مشکل کجاست؟
ضربات شما خوبه.و کاری هم هست و به مقدار معقول آسیب میزنه.
اما حریفتون نه.با چهار پنج ضربه از یه حریفی که زیاد هم نباید قوی باشه میمیرین.حالا میزان HP که میگیره رو اگر بازهم در نظر نگیریم بعد هر ضربه شخصیتتون یه لحظه بیحال میشه(حریف شما هم این اتفاق براش میفته.ولی خیلی کوتاهتر)
این باعث میشه که شما وقتی با یه مارمولک که حریف چندان قویی بهنظر نمیاد، روبرو میشین خیلی سخته که زنده بیرون بیاین.
علاوه بر این استفاده از معجون هم حالگیره! موقع استفاده از معجون شخصیت شما اسلحه اش رو کنار میذاره،بطری رو در میاره و مینوشه.این عمل خیلی وقت گیره و در همین مدت کوتاه شمایی که به شدت نیاز به سلامتی بیشتر دارین همون دو قطره خونی هم که در وجوتون هست با ضربه حریف تموم میشه.توی هیچ بازی.تاکید میکنم هیچ بازیی همچین چیزی وجود نداره.ریکاور کردن توی هربازی با یک اشاره و در یک لحظه تموم میشه.دیگه نمیدونم این نوع ریکاور کردن چه صیغه ایه.
قضیه لودینگ از فاجعه یه چیزی اونوتره.
البته من 2-3 ثانیه توی آبلیویون منظورم لودینگهای ریل تایم بود.لودینگهای پیش از بازی هم البته هیچوقت حتی به 10 ثانیه نزدیک هم نمیشدن.
سیو کردن توی آبلیویون یادتونه؟باعث میشه آدم هیچوقت توی بازی نگران نباشه و موقع تردید در انجام کاری یک سیو کوچیک انجام بدسن و ادامه بدین.یا به قول یکی : Quick Save is your Best Friend.
اما اینجا انقدر فرآیند سیوینگ طول میکشه که من خودم به شخصه از سیو کردن منصرف میشم و در مواقعی که اصلا انتظار ندارم یه بلایی سرم میاد و من خودمو به خاطر سیو نکردن...(نمیدونم چه فعلی باید بگم!! خودتون یدونه خشنش رو انتخاب کنین!!)
این مشکل هیچ ربطی به سیستم نداره.
برین و توی گیم اسپات Review ها رو ببینین.یکی با خدا ترین سیستم ممکن!! (البته اینجا هم ما یکی رو داریم!!) این بازی رو انجام میده و دادش از زمان لودینگ و سیوینگ و 20 فریم (با اون سیستم) به هوا میره.
چرا خصوصیتی مثل Active Quest توی این بازی وجود نداره؟ من مثلا به امید انجام یه کوئست دیگه میرم توی غار و وقتی میمیرم یک کوئست دیگه ام Fail میشه که اصلا حتی از وجودشم خبر نداشتم.(اینم یه مشکل دیگه است که وقتی اطلاعات یهویی رد میشن زیاد بهش توجه نمیکنین.علاوه بر این موقعی میان که دیالوگی داره رد و بدل میشه و آدم گیج میشه که دیالوگو دنبال کنه یا اطلاعات رو)
چرا در حالت اول شخص ما حتی یک نقطه هم اون وسط به عنوان Crosshair نداریم؟چرا.برای نشونه گیری با تیرکمون میاد.اما موقعی که میخوایم چیزی برداریم یا چیزی رو از بین جندین شی مختلف انتخاب کنیم دمار از روزگار گیمر در میاد.
در بخش Stealth هم بازی اصلا خوب کار نکرده.
موقعی که توی خونه یه نفر هستین و طرف هم همونجا خوابه.میخواین برین و صندوقی رو باز کنین.وقتی میخواین بازش کنین شخصیت بلند میشه و وقتی که بلند میشه صاحبخونه هم که انگار به ایستادن حساسه بیدار میشه.
یا چرا مثل آبلیویون شما نمیتونین بفهمین که کسی شمارو میبینه یا نه؟
یا چرا محیط تاریک و روشن تاثیری توی دیده شدن یا نشدن شما نداره؟
یا چرا در حالت نشسته نمیتونین تیر بزنین؟یا شمشیر بزنین؟
اینها فقط بخشی از مشکلات متعدد بازیه.
در کل.
بازه میگم امکان داره که آبلیویون توقع منو در RPG بالا برده باشه.
بازی ارزش "بازی کردن" نداره! گوتیک 3 تا موقعی که من دارک مسایا رو تهیه کنم روی سیستمم دووم میاره.
باتشکر....

ُسلـــــــــــــــــــــــــــــــام

برین و توی گیم اسپات Review ها رو ببینین.یکی با خدا ترین سیستم ممکن!! (البته اینجا هم ما یکی رو داریم!!) این بازی رو انجام میده و دادش از زمان لودینگ و سیوینگ و 20 فریم (با اون سیستم) به هوا میره.

ببین محمد حسن جان اگه منظورت از این جمله منم.من یادم نمی یاد گفته باشم من با سیستمم اولا داغونم که الان در حد یه سیستم معمولی هستش نه X2 دارم و نه Dual.تونستم فریم ریت 30 یا یالات ربگیرم.نه.منم با این بازی مشکل دارم .ولی قابل تحمله.ببین توی فروم رسمی بازی خیلی ها با X2 3800 با 2 گیگ رم و 7900GT با این بازی مشکل داشتن.منم نمیدونم کی گفتم من با بازی مشکلی ندارم.منم گفتم که لودینگ من حدودا 30 ثانیه طول میکشه.دیشب داشتم یه بار دیگه این بازی رو می رفتم زمان گرفتم 33 ثانیه طول کشید.در ضمن حالابزار منم یکم از این چیزایی که شما گفتی منم بگم.

ولی اگه منظورت من بودم.ایرادی نداره.اشکال از طرف منه.من به شخصه به شما هیچ بی احترامی نکردم و نمیکنم و موفق باشی.....

انواع مشکلات عجیب گرافیکی.مثلا:
درها و درگاهها وقتی نزدیک میشی لود نمیشن (البته بعضی وقتها میشن)

منظورت از این جمله چیه ؟؟؟؟ درها ؟؟؟ باور کن من درهام لود شده.باور کن.البته من حدودا 4-5 ساعت بازی کردم.

افق رو دیدین؟کلا مشکل داره!

در این مورد درست میگی.Far Distance بازی خوب نیست.ببین این برمیگرده به بازی Oblivion .توی این بازی تنظیمات گرافیکی بازی خیلی خوب و گسترده بود.ولی توی این بازی نه.خیلی وسعت نداره.این مورد توی Oblivion اصلا خودش یه اپشن بود.ولی اینجا نه.

این آسمون دینامیکش هم منو کشته! از یه سمت آفتابه.بعد شما زیر بارون وایسادین و وقتی به بالا نگاه کنین میتونین ستاره ها رو رصد کنین.این اسمش چی باشه خوبه؟!

من فقط توی شب بودم و روز.تا حالا بارون توی کلم نخورده.ولی حتما درست میگی.

مشکل لود نشدن تکسچرها محدود به درگاهها نمیشه و خیلی وقتها چیزهای مهم مثل صندوقها هم تکسچر ندارن و سیاه هستن.

من تا الان توی Reddok و Camp Dun که این مشکل تکسچر رو نداشتم.قطعا شما جلوتر از من هستی که این مشکل رو دیدی.میشه یه جا رو که تکسچر مشکل داشته برای صندوقچه ها رو بهم ادرس بدی تا منم برم ببینم؟؟؟؟؟

مبارزه ها اصلا متتناسب با پیشرفت شما نیست.مشکل کجاست؟

اینم به من یه توضیح بده.من الان لول 3 هستم.اگه ممکنه یه توضیح بده.در ضمن lvl up شدن این بازی با Oblivion خیلی فرق داره.اینو که با من هم عقیده ای ؟؟؟؟

ضربات شما خوبه.و کاری هم هست و به مقدار معقول آسیب میزنه.
اما حریفتون نه.با چهار پنج ضربه از یه حریفی که زیاد هم نباید قوی باشه میمیرین.حالا میزان HP که میگیره رو اگر بازهم در نظر نگیریم بعد هر ضربه شخصیتتون یه لحظه بیحال میشه(حریف شما هم این اتفاق براش میفته.ولی خیلی کوتاهتر)

در این مورد بزار یه چیزی رو اضافه کنم.وقتی توی Camp Dun یه ماموریت میگیری که بری توی Farm و اون BlackSmith رو از دست ارک ها نجات بدی.من این کار رو کردم ولی نکته جالب اینه که این ارک ها اصلا نمیمیرن ؟؟؟؟ نمیدونم چرا.هر چی میکشینشون بعد از 5 ثانیه زنده میشن.مشکل از منه ؟؟؟؟

در ضمن دشمن برای مبارزه با ارک ها شما یه کلک میتونی بزنی.وقتی میخوای مبارزه کنی.اول Bladeت رو در بیاری.با این کار حدود 4-5 ثانیه از طرف جلویی.تا ارکه بیاد اسلحشو دربیاره شما 2-3 ضربه بهش زدی.من توی یه مبارزه با Tokro این کار رو کردم.جواب داد.

ا
علاوه بر این استفاده از معجون هم حالگیره! موقع استفاده از معجون شخصیت شما اسلحه اش رو کنار میذاره،بطری رو در میاره و مینوشه.این عمل خیلی وقت گیره و در همین مدت کوتاه شمایی که به شدت نیاز به سلامتی بیشتر دارین همون دو قطره خونی هم که در وجوتون هست با ضربه حریف تموم میشه.توی هیچ بازی.تاکید میکنم هیچ بازیی همچین چیزی وجود نداره.ریکاور کردن توی هربازی با یک اشاره و در یک لحظه تموم میشه.دیگه نمیدونم این نوع ریکاور کردن چه صیغه ایه.

You Are Right. و یه نکته جالب رو بگم.شما وقتی میمیرین ارک ها مییان اسلحه شما رو برمیدارن و پس همیشه سعی کنین 2-3 تا اسلحه یدک توی Inventory داشته باشین که اگه بی اسلحه شدین دستتون به جایی بند باشه.

قضیه لودینگ از فاجعه یه چیزی اونوتره.
البته من 2-3 ثانیه توی آبلیویون منظورم لودینگهای ریل تایم بود.لودینگهای پیش از بازی هم البته هیچوقت حتی به 10 ثانیه نزدیک هم نمیشدن.
سیو کردن توی آبلیویون یادتونه؟باعث میشه آدم هیچوقت توی بازی نگران نباشه و موقع تردید در انجام کاری یک سیو کوچیک انجام بدسن و ادامه بدین.یا به قول یکی : Quick Save is your Best Friend.
اما اینجا انقدر فرآیند سیوینگ طول میکشه که من خودم به شخصه از سیو کردن منصرف میشم و در مواقعی که اصلا انتظار ندارم یه بلایی سرم میاد و من خودمو به خاطر سیو نکردن...(نمیدونم چه فعلی باید بگم!! خودتون یدونه خشنش رو انتخاب کنین!!)
این مشکل هیچ ربطی به سیستم نداره.

در مورد سیو کردن فعلا حرفی نمیزنم.چون ممکنه باز دوستان بیفتن به جون بنده.ولی باور کنین Oblivion با این بازی فرق داره.اون جای خودش این جای خودش.مقایسه خوبه.

چرا خصوصیتی مثل Active Quest توی این بازی وجود نداره؟ من مثلا به امید انجام یه کوئست دیگه میرم توی غار و وقتی میمیرم یک کوئست دیگه ام Fail میشه که اصلا حتی از وجودشم خبر نداشتم.(اینم یه مشکل دیگه است که وقتی اطلاعات یهویی رد میشن زیاد بهش توجه نمیکنین.علاوه بر این موقعی میان که دیالوگی داره رد و بدل میشه و آدم گیج میشه که دیالوگو دنبال کنه یا اطلاعات رو)

ببین محمد حسین جان Active Quest فقط و فقط تاکید میکنم فقط و فقط توی Oblivon بود.ببین توی بازی مثل دیابلو و تایتان و NWN و SW این جوری نبود که Active Quest کنی و هر جوری خواستی و هر ماموریتی رو فعالکنی و بری تو کار اون.اگرم بوده من ندیدم.بازی مثل Diablo و SW و تایتان و .. شما توی یه مرحله قرار میگرفتی و ممکن بود اول مرحله 3-4 تا کوئست بگیری البته ممکن بود شما کئست آخر رو اول بگیریو Sec Quest هاتو اخر.بنبر این ممکن بود شما در طول مرحله کوئست اخرتو اول بری و Main Quest رو اخر.در صورتی که Main Quest رو اول گرفته باشی.این حالت Active Quest فقط توی Oblivion وجود داشت.من نمیگم این بده و اه اه اه.ولی نه.

در مورد گوتیک حتما خودت فهمیدی.وقتی یه کوئست رو میگیری وقتی دکمه L رو بزنی بهت کوئست هاتو نشون میده.کنار اون کوئست یه شکل گذاشته که مثلا اون کوئست رو کجا گرفتی و اینکه از توی صحبت های مربوط به اون میتوی بدونی باید چی کار کنی.البته Tips های بازی خیلی خوب روایت نمیکنه.

ولی اینو بدون محمد حسین جان خیلی ها توی همین Oblivion که میگی.من اصلا تعطیل.احمد.سیاوش.محمد.پارسیا.ارشام. و ... اول بازی یکم مشکل داشتیم با این سیستم بازی و لول اپ شدن و ... بازی.به مرور زمان همه چیز و مزایا و معایب اون دستشون اومد و این جوری شد که oblivon خیلی خوب جا افتاد.بزار یکم بگذره قطعا مشکل با این بازیو سیستم اون حل میشه.شاید این کار زمان ببره ولی انجام شدنیه.

در ضمن امروز یه نقد از این بازی خوندم: نوشته بود این بازی Oblivion نیست و مقایسه اون با این بازی مشکله.اگه از این بازی خوشتون اومد که هیچ.مگر نه اصلا سراغش نرین.چون شدیدا تو ذوقتون میزنه.

اما موقعی که میخوایم چیزی برداریم یا چیزی رو از بین جندین شی مختلف انتخاب کنیم دمار از روزگار گیمر در میاد.

محمد حسین مگه وقتی میری روی چند تا چیز.اسمشو برای نمینویسه ؟؟؟؟ والابرای من مینویسه.به خدا این کارو میکنه.خوب هر کدوم رو دوست داری با دکمه موس بردار.این جوری اشتباس.!!!!!

در بخش Stealth هم بازی اصلا خوب کار نکرده.
موقعی که توی خونه یه نفر هستین و طرف هم همونجا خوابه.میخواین برین و صندوقی رو باز کنین.وقتی میخواین بازش کنین شخصیت بلند میشه و وقتی که بلند میشه صاحبخونه هم که انگار به ایستادن حساسه بیدار میشه.

من اصلا تو کار Stealth نرفتم.ولی به طور معمول شخصیت وقتی بخواد چیزی رو برداره.از جاش بلند میشه.

اینها فقط بخشی از مشکلات متعدد بازیه.

حالا بزار من یکم اضافه کنم.

منم اول نگفتم این بازی خداس.اگه یک کلمه از من دارین که این بازی خیلی خوبه و خداس بیارین بگین.من حتی یک کلمه توی این تاپیک نمینویسم.

من بگم:

محیط بازی وسعتش زیاده. به نظرم از Obliivon بزرگتره.راهنما ها در بازی خوب ایفای نقش نمیکنه.در ضمن بازی در Base Camp ها یکم ریپ میزنه.اون به خاطر سیستم لگن ما هستش.در مورد Spell ها اصلا خوب کار نشده.شما در جادو و مهارت ها محدود هستین.این مورد توی این بازی خوب کار نشده (نمیشه باز با Oblivion مقایسه نکرد) .سیستم لول اپ شدن بازی برای من یکم جدیده.شاید قبلا این مدل رو من توی Divine دیده بودم.البته یکم شبیهشه.

در کل.
بازه میگم امکان داره که آبلیویون توقع منو در RPG بالا برده باشه.

این کار در منم ایجاد شده.ولی هر بازی جای خودش رو داره .

بازی ارزش "بازی کردن" نداره!
چرا ؟؟؟؟ چرا ارزش نداره.حداقل 30-40 ساعت بازی کردن می ارزه برای این بازی.Oblivion رو با 89 ساعت تموم کردم.شما هم نظر منه: یک سوم زمانی که برای Oblivion گذاشتی برای این بازی بزار.

باتشکر....

با تشکر.

اگه از حرف من ناراحت شدی.خیلی معذرت میخوام.باور کن منظوری نداشتم.

خداحافــــــــــــــــــظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or