اخه تجربه ( تا اونجایی که من یادمه البته) نشون داده استودیو هایی که بازیای سینگل میسازنو (مثل بایوور) مجبور به ساختن مولتی یا کواپ کنی خوب از اب در نمیاد.خب تریلر گیم پلی رو دیدم. کلیت گیم پلی بنظرم جالب میزنه. این ایده بازی کردن با شخصیت های مختلف بعد از چهار تا بازی با محوریت بتمن تغییر خوبی بود. اما خب مشخصه کیفیت بتمن های راکستدی رو نداره و به اندازه کافی پولیش نیست، که اون هم با توجه به سابقه استودیو و ارکام اوریجینز چیز جدیدی نیست.
خیلی دوست دارم ببینم بازی راکستدی چه شکلیه.
بازی داستان محور که بصورت تک نفره و سینگل و یا کو اپ قابل انجامه، چه ربطی به یه بازی انلاین محور 4vs1 داره؟
Gotham Knights: Is Batman A Secret Villainیونیورس بتمن آرکهام کلا پروندش بسته شد با آرکهام نایت. ولی گیم بعدی راک استدی که تا صبح معرفی میشه، با این گیم توی یه جهان روایت میشن.
قربان شما عزیز دل ـی.
بتمن قطعا حضور داره توی گیم، ولی طبق معمول یا مرگ ـش رو فیک کرده که بره دنبال ماجرای دیوان جغد ها و بقیه اعضای تیم رو درگیر نکنه، یا ممکنه توسط دیوان اسیر شده باشه.
تازه رابین هم خودشو تلپورت میکنهاول از همه بنظرم بازی متوسطی میشه یچیزی در حد همون اورجینز ولی خیلی خوشحالم که ایم بتمن و سری ارکهام دیگه روش نیست.
از اونجایی که دشمن اصلی هم CoWعه بعید میدونم بتمن رو نبینیم. یعنی عملا این دو بدون هم خیلی معنایی ندارن.
این حالت کو آپشم من خیلی دوست داشتم چون توی نایت همش دلم میخواست سکشنای مبارزه دو نفره رو بشه به صورت کوآپ رفت که الان میشه. فقط من حس میکنم دوباره همون مشکل تایمینگ کمبت که توی اورجینز بود توی این نسخم باشه و به روونی بازیهای راک استدی در نیاد.
فقط یه نکته ای باربرا چجوری میتونه راه بره؟