Google وارد صنعت Game میشود!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
google.jpg

درود بر بازی سنتری ها
اینطور که به نظر میرسد گوگول با زدن یک اگهی و جستجو در امریکا ،میخواهد وارد صنعت Game شود.
در این آگهی ذکر شده است که گوگل به دنبال یک مدیر محصولات است، تا روی چیزی که Games at Google نام دارد کار کند.و همچنین در این آگهی ذکر شده ما به دنبال یک مدیر محصولات که عاشق بازی و تکنیک در بازی است نیاز داریم تا بتواند استراتژی شرکت گوگل را رهبری کند.شما استراتژی هایی را برای کشف بازی کن،مکانیک بازی و شناسایی بازیکن طراحی خواهید کرد و همچنین برای طراحی یک تجربه ی فوق لاده و ایجاد همکاری شما به طور کامل بر روی پلتفورم اجتماعی گوگل نیز تاثیر گذار خواهید بودو همچنین با یک مجموعه ی نوپا کار میکنید.
برنامه نویسان و یک تیم قوی گیمر ها که شما در اینده با انها کار میکنید.​

بازی سازی که معلومه میتونه بسازه.
بحث من ساخت کنسول بود، به نظرم ساخت یه کنسول نیاز به پشتیبانه و خرج هنگفتی داره که گوگل نمیتونه از پسش بر بیاد درضمن ریسک زیادی داره مثلا یه کمپانی مثل مایکروسافت عملا در Xbox شکست خورد فکرن کنم این کنسول سودی برای مایکروسافت داشته.

بعد هم ساخت نرم افزار به مراتب سود بیشتری تا سخت افزار داره.
به هر حال من میگم گوگل اینقدر پلتفورم های جامع داره که نیازی به عرضه ی کنسول نداره، اندروئید یا مرورگر گوگل کروم خودش یه پلتفورم عالی میتونه باشه برای بازی یا سیستم عامل کروم و...
همین الان Angry Birds رو دارم روی گوگل کروم بعضی وقت ها بازی میکنم ...

در مورد پاراگراف دوم , شما داری می گی گوگل نمی خواد وارد صنعت کنسول سازی شه , این بر می گرده به سیاست های شرکت که نمیشه هیچ پیش بینی در موردش کرد ولی هر جا پای پول باشه , کمپانی ها بزرگ هم هستن .

و در مورد پاراگراف اول , گوگل خیلی بیشتر از این چیز هاست که نتونه از پس تولید و خرج کنسول بر نیاد , مطمن باش از نظر مالی مشکلی نداره , ولی بحث ریسکش بر می گرده به بازار و نوآوری و در کل کنسول خود گوگل ( بر فرض )

آقا یه سوال

این شرکتهای نرم افزاری مبتنی بر اینترنت مثل google و yahoo چطوری اینقدر درآمد جذب می کنن؟

سازو کار کسب درآمدشون چجوریه؟

اکه زیادی تابلو بود سوالم، ببخشید :">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or