Google وارد صنعت Game میشود!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
google.jpg

درود بر بازی سنتری ها
اینطور که به نظر میرسد گوگول با زدن یک اگهی و جستجو در امریکا ،میخواهد وارد صنعت Game شود.
در این آگهی ذکر شده است که گوگل به دنبال یک مدیر محصولات است، تا روی چیزی که Games at Google نام دارد کار کند.و همچنین در این آگهی ذکر شده ما به دنبال یک مدیر محصولات که عاشق بازی و تکنیک در بازی است نیاز داریم تا بتواند استراتژی شرکت گوگل را رهبری کند.شما استراتژی هایی را برای کشف بازی کن،مکانیک بازی و شناسایی بازیکن طراحی خواهید کرد و همچنین برای طراحی یک تجربه ی فوق لاده و ایجاد همکاری شما به طور کامل بر روی پلتفورم اجتماعی گوگل نیز تاثیر گذار خواهید بودو همچنین با یک مجموعه ی نوپا کار میکنید.
برنامه نویسان و یک تیم قوی گیمر ها که شما در اینده با انها کار میکنید.​

social Platfrom معنی کنسول میده ؟!!!
به نظر من یه چیزی تو مایه های بازیهای Facebook روبرو هستیم که خیلی سود خوبی دارن الان مثلا بازی Farmvilla تو FB واسه 650cash باید 115US$ بدی
کاش گوگل یه سیستم عامل واسه گیم میساخت به این انحصار مایکروسافت پایان میداد اینجوری شاید یه رقابتی تو PC ایجاد میشد این مایکرو هم یکم به فکر pc می افتاد

گوگل برای Chrome Os میخواد گیم رو هم به صورت جدی دنبال کنه . ترجیح میدم بره سراغ گیم های Web Based که نیاز خیلی کمی به پردازش رو کامپیوتر دارن بره تو اون کار برد باهاشه .

دقیقا مسئله مربوط به همین Chrome و بازی های تحت مرورگرش هست که خیلی عالی هستند و جای پیشرفته زیادی دارند. و فراموش نکنید که آندروید یکی از مهمترین سیستم عامل هایی هست که برای بازی نوشته میشه.مارکت هم که دست خود گوگل هست.
فکر کنم اشتباهه که تفکر ما سمت کنسول خانگی و بازی سازی بره! حداقل الان !
اگر از مرورگر Chrome استفاده میکنید میتوانید از طریق صفحه زیر انواع بازی ها و برنامه هایی را دانلود کنید که بدون توجه به سیستم عامل کامپیوتر شما تحت مرورگر گوگل اجرا میشوند:
https://chrome.google.com/webstore

چه دخلی داره؟
ماکروسافت قبل xbox هم تولیدات سخت افزاری داشته
گوگل یه شرکت نرم افزاریه ! حتی nexus رو هم میده HTC یا SAMSUNG براش میزنن
هیچ وقت همچین حماقتی ازش سر نمیزنه
حماقت ؟ به جز Kin هرچی ساخته سود زیادی براش داشته حالا نمیدونم کدوم حماقت رو میگی ؟
در ضمن گوگل هم فقط نرم افزار نیست ! ظاهرا تو جریان ساخت ماشین بدون راننده و این مدل تحقیقات گوگل نیستی
همینجوری از خودت یه چیزی در میاری
گوگلی که روزانه 620 میلیون نفر بازدید کننده داره ، و درامد سالیانه اون چیزی حدود 23 میلیارد هست و همچنین از حمایتهای زیاد مالی و سیاسی برخورداره، فکر میکنید نمیتونه بازی بزنه ؟ احتمالا امید کردستانی هم مسئول فروش میشه :d
:

Overall, Google posted a quarterly profit of $2.3 billion, or $7.04 a share, up from $1.96 billion, or $6.06 a share, a year earlier. Total quarterly revenue was $8.58 billion, up from $6.78 billion a year ago. Excluding commissions paid to partners, the company's revenue rose 29% to $6.54 billion.

Google had $36.7 billion in cash at the end of March.
سونی و مایکرو اگر کنسول میزنن چون سرمایشون رو 250 میلیارد دلار هست گوگل در حال حاضر براش ریسک هست ساخت کنسول

گوگل برای Chrome Os میخواد گیم رو هم به صورت جدی دنبال کنه . ترجیح میدم بره سراغ گیم های Web Based که نیاز خیلی کمی به پردازش رو کامپیوتر دارن بره تو اون کار برد باهاشه .

فن گوگل کم بود فقط که اولیش داره مشاهده میشه :d

==============
نظر شخصیم هم میگه گوگل حتی اگر هم بخواد نمیتونه وارد کنسول بشه ! وقتی بازار 3 قطبی هست و هر 3 پایه هاشون مستحکمه ، خیلی مسخره هست که کلی تحقیقات کنی و وارد بشی و در بهترین حالت فقط بتونی 1/4 کل بازار رو تو دستت بگیری ! زمانی که مایکرو وارد شد فقط سونی و نینتندو جا داشتن تو بازار و مایکرو هم با توجه ه تحقیقاتش سود داشت براش ! اما الآن خرج تحقیقات یه کنسول بالاست و بازارش 3 قطبی شده یعنی جایی نداره. که اگه درآمد و سرمایه گوگل رو حساب کنیم با توجه به جا باز کردن و تحقیقات و تبلیغات و ساخت استودیو کار کاملا غیر سود آوری براش هست

به نظرم اینم یا برای همین کروم هست یا به قول خودشون رقابت با FB

آخرین ویرایش:
از امروز هر روز دعوا میکنم که گوگل اولا کنسول نسازه، دوم واسه کنسول و اینا گیم نده، واسه وب بده من راضیم.
اپل: محصول ساده، کیفیت عالی، بدون اشکال
مایکروسافت: محصول پیشرفته با رابط کابری خوب،کیفیت عادی، اشکال کم
گوگل، محصول درهم برهم، کیفیت خیلی بد، پر از اشکال، تبلیغات در حد المپیک

خدایا مارا از شر گوگل حفظ کن

نظر شخصیم هم میگه گوگل حتی اگر هم بخواد نمیتونه وارد کنسول بشه ! وقتی بازار 3 قطبی هست و هر 3 پایه هاشون مستحکمه ، خیلی مسخره هست که کلی تحقیقات کنی و وارد بشی و در بهترین حالت فقط بتونی 1/4 کل بازار رو تو دستت بگیری ! زمانی که مایکرو وارد شد فقط سونی و نینتندو جا داشتن تو بازار و مایکرو هم با توجه ه تحقیقاتش سود داشت براش ! اما الآن خرج تحقیقات یه کنسول بالاست و بازارش 3 قطبی شده یعنی جایی نداره. که اگه درآمد و سرمایه گوگل رو حساب کنیم با توجه به جا باز کردن و تحقیقات و تبلیغات و ساخت استودیو کار کاملا غیر سود آوری براش هست

به نظرم اینم یا برای همین کروم هست یا به قول خودشون رقابت با FB

ببین فرضا یه کمپانی تصمیم بگیره وارد این بازار بشه نمیشه قاطعانه گفت با شکست روبرو میشه بستگی داره با چه نوآوری بخواد وارد این بازار بشه چه ناشرهایی باهاش همکاری کنن ،قیمتش چقدر باشه و خیلی عوامل دیگه
شرکت های موفقی مثل Apple و Google اینقدر تجربه دارن وقتی سرمایه گذاری عظیمی روی یه مارکت میکنن صد در صد موفق میشن
اگه رقابت بیشتری وجود داشته باشه 100% به نفع یوزر تموم میشه کنسولا برای رقابت با هم مجبورن کیفیت بازیها را افزایش بدن قیمت را کاهش بدن و... که همه به نفع یوزرهم تموم میشه

فن گوگل کم بود فقط که اولیش داره مشاهده میشه :d
باعث ِ افتخاره :دی
---
گوگل، محصول درهم برهم، کیفیت خیلی بد، پر از اشکال، تبلیغات در حد المپیک
jesus_facepalm1.jpg

پشت ستاره حلبیت به خودت افتخار کن که اینجا سوژه دست ما نشی :d
مطمئنن من سوژه نمیشم :دی

ببین فرضا یه کمپانی تصمیم بگیره وارد این بازار بشه نمیشه قاطعانه گفت با شکست روبرو میشه بستگی داره با چه نوآوری بخواد وارد این بازار بشه چه ناشرهایی باهاش همکاری کنن ،قیمتش چقدر باشه و خیلی عوامل دیگه
شرکت های موفقی مثل Apple و Google اینقدر تجربه دارن وقتی سرمایه گذاری عظیمی روی یه مارکت میکنن صد در صد موفق میشن
اگه رقابت بیشتری وجود داشته باشه 100% به نفع یوزر تموم میشه کنسولا برای رقابت با هم مجبورن کیفیت بازیها را افزایش بدن قیمت را کاهش بدن و... که همه به نفع یوزرهم تموم میشه

من نگفتم شکست میخورن ، من گفتم با توجه به سه قطبی بودن که هر 3تا هم پایه محکمی دارن سخته توش وارد شی و تو بهترین حالت 1/4 بازار رو میگیری که از اونجایی که سونی و مایکرو و نینتندو Base محکمی ایجاد کردن ، یعنی باید دو نسل شکست بخوری ! این یعنی ضرر
مایکرو رو نگاه نکن ! مایکرو یه فرصت پیش اومد استفاده خوبی کرد. درست زمانی که سگا کنار کشید ، نینتندو دچار مشکل بود و سونی هم تازه کنسول دومش بود ، پس برای مایکرو 1/3 تا نصف بازار Core گرفتن ، سود بود. اما الآن مایکرو دو نسل محکم رفته جلو استودیو عالی داره و پشتیبانی زیاد و تحقیقات وسیع
سونی هم که استودیو های فوق العاده زیاد و قوی داره و بازم 10 سال تحقیقات ! که مدام رو به پیشرفته
نینتندو هم همینطور
پس در حال حاضر جایی برای شرکت دیگه ای نیست

اما در عوض تو قسمت دستی نینتندو مشکل پیدا کرده ، ویتا هم هنوز نیومده پس میشه واردش شد که اپل داره همین کار رو میکنه
اما وب هیچکس توش به جز FB نیست و بهترین جا برای گوگل هست
به جز این تمام موارد بالا با توجه به تحقیقات و ریسکش و درآمد و سرمایه برای گوگل زیاد خوب نیست

حالا اینا نظرات شخصیم هست

باعث ِ افتخاره :دی
---
تو خفا پشت ستاره حلبیت به خودت افتخار کن که اینجا سوژه دست ما نشی :d

دوستان به احتمال زیاد گوگل قصد داره بازیهای تحت وب بسازه.
خوب این بازیها سود بسیار زیادی رو برای سازنده ها داره.
نمونه بارزش همین facebook.
شما به حجم عظیم کاربرانی که هر روز از موتور جستجوگر گوگل استفاده میکنن یه نگاه بندازید.
به کاربران Gmail یه نگاه بندازین متوجه سودی که این کاره میتونه برای google داشته باشه میشید.
خوب برای هر کاربر که یه ایمیل بفرسته و ازش دعوت کنه بیاد توی یکی از بازیهاش میدونید چه سودی براش داره؟!!!!!
به طور حتم هم بازیش رایگان هستش.
میاد یه سری امکانات جالب و پولی برای بازیش میزاره و از این راه یه پول هنگفت و بی دردسر گیرش میاد.
ماشاالله تعداد کاربراش هم که از هر سایت دیگه ای توی دنیا بیشتره.

این کار بهترین کاری هستش که میتونه انجام بده.

حماقت ؟ به جز Kin هرچی ساخته سود زیادی براش داشته حالا نمیدونم کدوم حماقت رو میگی ؟
در ضمن گوگل هم فقط نرم افزار نیست ! ظاهرا تو جریان ساخت ماشین بدون راننده و این مدل تحقیقات گوگل نیستی
همینجوری از خودت یه چیزی در میاری

حماقت وارد شدن به این عرصه اونم از طرف کمپانی مثل گوگل
در ضمن بنده خاطرم نیست با شما صنمی داشته باشم تو ادبیاتتون دقت کنید!

به نظرم گوگل اگر بخواد دنبال گیم باشه، میره سراغ جایی که توش نقطه قوت و قدرت داره، یعنی بازی های گوشی موبایل و آندروئید که الان برای خودش کلی بازار بزرگی شده و سونی و نینتندو رو حسابی ترسونده.
والا بیشتر از ایین دو مایکروسافت رو ترسونده با اون آندروئید و کروم کرمی کثیفش :d:))
اگر گوگل کنسول خونگی بده بیرون مطعنا من فنش میشم چون شرکت خوش فکری هست ;)

چه ربطی داره ! نرم افزاریه ,
حماقت ؟
شما مثل اینکه فکر می کنید الان سونی و مایکروسافت و.. خودشون رو دارن فدای مردم می کنن که تو صنعت گیم هستن ؟ نه , دارن سودش رو می برن وگرنه عاشق چشم و ابرو من و شما نیستن , اینا دارن از قدرتشون استفاده می کنن , چون به جز اینا فعلا کسی نتونسته تو صنعت گیم وارد شه و موفق بمونه ! برای اینکه سودش بیش از حد زیاده , وگرنه به قول شما و اون دوستمون , مایکروسافت هم کار کم دردستر می تونست انجام بده هم می تونست حماقت نکنه .

خب دقیقا حرف منم همینه , اگه تا الان تو صنعت گیم فقط سونی , مایکروسافت , نینتندو مطرح بودن , به خاطر قدرتشون بوده نه به خاطر حماقت . اگه تا الان فقط این 3 تا بودن به خاطر اینکه کمپانی دیگه ای نتونسته وارد یه همچین صنعتی بشه ! وگرنه مطمن باشید همه کمپانی ها از خداشون هست وارد صنعت گیم بشن ( یه مقاله ای بود در مورد سود این صنعت حتما اگه پیداش کردم میذارم ) ولی نمی تونن اطلاعات و توانش رو ندارن !

البته شما یه جوری گفتی انگار گوگل یه شرکت سر راهی هست و سرمایه آنچنانی نداره , گوگل از نظر سرمایه مالی خیلی بیشتر از این چیز هاست که ما فکر کنیم ! در مقابل با مایکروسافت کمپانی کوچیکی نیست !

البته صنعت گیم صرفا کنسول ساختن نیست , ممکنه گوگل بزنه تو کار بازی سازی
بازی سازی که معلومه میتونه بسازه.
بحث من ساخت کنسول بود، به نظرم ساخت یه کنسول نیاز به پشتیبانه و خرج هنگفتی داره که گوگل نمیتونه از پسش بر بیاد درضمن ریسک زیادی داره مثلا یه کمپانی مثل مایکروسافت عملا در Xbox شکست خورد فکرن کنم این کنسول سودی برای مایکروسافت داشته.

بعد هم ساخت نرم افزار به مراتب سود بیشتری تا سخت افزار داره.
به هر حال من میگم گوگل اینقدر پلتفورم های جامع داره که نیازی به عرضه ی کنسول نداره، اندروئید یا مرورگر گوگل کروم خودش یه پلتفورم عالی میتونه باشه برای بازی یا سیستم عامل کروم و...
همین الان Angry Birds رو دارم روی گوگل کروم بعضی وقت ها بازی میکنم ...

والا بیشتر از ایین دو مایکروسافت رو ترسونده با اون آندروئید و کروم کرمی کثیفش :d:))

منظورم از این که سونی و نینتندو رو ترسونده این بود که چون این دو تا کنسول قابل حمل دارند از بازی های موبایل می ترسند.

خودشون هم بارها از این قضیه و آسیبی که بازی های ارزون قیمت موبایل به بازار گیم می زنند گلایه کردند. :)

این که گوگل به صنعت گیم وارد میشه هیچ شکی از قبل هم توش نبود اما چجور وارد شدنش مهم هستش .

که 100% به صورت کنسولی نیست به نظر من در چند سال اینده تنها شرکتی که امکان داره وارد کنسول سازی بشه و بخواد جایی برای خودش دست و پا کنه apple هستش که اون هم لنگ در هوا هستش مشخص نیست در صورت این عمل میتونه بازار آمریکا رو بین خودش و بقیه شرکت ها تقسیم کنه با توجه به این که بازار اصلی این شرکت هم آمریکا هستش .

گوگل هم همین وضع رو داره کنسول بسازه که چی بشه میخواد با کنسول های دستی رقابت کنه ؟ ماکروسافت که از پول بدش نمیاد وارد این بخش نشده با توجه به سونی و نینتندو .

از اون طرف هم که ماکروسافت و سونی و نینتندو هستن در کنسول ها خوانگی واقعا چیزی داره که بتونه کنسول های بزرگ این شرکت ها رو کنار بزنه و بتونه خودش رو جا بده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or