Google وارد صنعت Game میشود!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
google.jpg

درود بر بازی سنتری ها
اینطور که به نظر میرسد گوگول با زدن یک اگهی و جستجو در امریکا ،میخواهد وارد صنعت Game شود.
در این آگهی ذکر شده است که گوگل به دنبال یک مدیر محصولات است، تا روی چیزی که Games at Google نام دارد کار کند.و همچنین در این آگهی ذکر شده ما به دنبال یک مدیر محصولات که عاشق بازی و تکنیک در بازی است نیاز داریم تا بتواند استراتژی شرکت گوگل را رهبری کند.شما استراتژی هایی را برای کشف بازی کن،مکانیک بازی و شناسایی بازیکن طراحی خواهید کرد و همچنین برای طراحی یک تجربه ی فوق لاده و ایجاد همکاری شما به طور کامل بر روی پلتفورم اجتماعی گوگل نیز تاثیر گذار خواهید بودو همچنین با یک مجموعه ی نوپا کار میکنید.
برنامه نویسان و یک تیم قوی گیمر ها که شما در اینده با انها کار میکنید.​

این صنعت گیم , به قدری پول ساز هست که همه کمپانی ها , تقریبا دارن می رن سمتش , مطمن باشید تا چندین سال آینده گوگل هم کنسول می زنه .
مگه بيكاره ؟
تا وقتي كاراي كم دردسر تري مثه بازي ساختن هست چرا كنسول؟
شايدم اين فقط يه چيزي براي بازي تحت وبي چيزي باشه

این صنعت گیم , به قدری پول ساز هست که همه کمپانی ها , تقریبا دارن می رن سمتش , مطمن باشید تا چندین سال آینده گوگل هم کنسول می زنه .
lمگه خبرو نخوندی که گفته پلتیفرم اجتماعی گوگل این یعنی قصد ساخت یک کنسول هم داره
حالا من دقیق نمیدونم منظورش چیه ولی به احتمال زیاد قصد ساختش رو داره
مثل
Google box یا google vita یا google u :)):|=))/:)

به نظرم گوگل اگر بخواد دنبال گیم باشه، میره سراغ جایی که توش نقطه قوت و قدرت داره، یعنی بازی های گوشی موبایل و آندروئید که الان برای خودش کلی بازار بزرگی شده و سونی و نینتندو رو حسابی ترسونده.

در مورد کنسول زدن، بعید می دونم. البته شایعه زیاده؛ الان مدت هاست که میگن Apple هم می خواد کنسول بزنه، ولی خبری نشده!

منظورش از پلتفرم اجتماعی هم واضح نیست، ولی بعیده منظور کنسول باشه به نظر من. :)

منظورش از پلتفرم اجتماعی هم واضح نیست، ولی بعیده منظور کنسول باشه به نظر من
اجتماعي تر از PC و خوده اينترنت؟ به نظر من كه همون بازي تحت وب ـه كه وسعت زيادي داره

مگه بيكاره ؟
تا وقتي كاراي كم دردسر تري مثه بازي ساختن هست چرا كنسول؟
شايدم اين فقط يه چيزي براي بازي تحت وبي چيزي باشه

مایکروسافت بیکار بود ؟ :d

کار کم دردسر تر , درآمد کمتر . صنعت گیم رو میشه یکی از پول سازترین , صنعت ها دونست پس یه همچین کمپانی های بزرگی مطمن باش واردش می شن , فکر می کنی مایکروسافت چرا وارد یه همچین صنعتی شد ؟ سونی تا اون موقع هیچ رقیبی نداشت ( البته نینتندو بود ولی زیاد کاری به کار سونی نداشت ) در نتیجه سودی که می برد , غیر قابل تصور بود الان مایکروسافت هم هست , هم یه رقیب برای سونی محسوب میشه , هم از صنعت گیم داره درآمد داره , پس به دردسرش می ارزه .

lمگه خبرو نخوندی که گفته پلتیفرم اجتماعی گوگل این یعنی قصد ساخت یک کنسول هم داره
حالا من دقیق نمیدونم منظورش چیه ولی به احتمال زیاد قصد ساختش رو داره
مثل
Google box یا google vita یا google u :)):|=))/:)

پلتفرم اجتماعی که صرفا کنسول نمیشه .

کار کم دردسر تر , درآمد کمتر . صنعت گیم رو میشه یکی از پول سازترین , صنعت ها دونست پس یه همچین کمپانی های بزرگی مطمن باش واردش می شن , فکر می کنی مایکروسافت چرا وارد یه همچین صنعتی شد ؟ سونی تا اون موقع هیچ رقیبی نداشت ( البته نینتندو بود ولی زیاد کاری به کار سونی نداشت ) در نتیجه سودی که می برد , قابل تصور نیست .

چه دخلی داره؟
ماکروسافت قبل xbox هم تولیدات سخت افزاری داشته
گوگل یه شرکت نرم افزاریه ! حتی nexus رو هم میده HTC یا SAMSUNG براش میزنن
هیچ وقت همچین حماقتی ازش سر نمیزنه

• Like
Reactions: Morteza

کار کم دردسر تر , درآمد کمتر . صنعت گیم رو میشه یکی از پول سازترین , صنعت ها دونست پس یه همچین کمپانی های بزرگی مطمن باش واردش می شن , فکر می کنی مایکروسافت چرا وارد یه همچین صنعتی شد ؟ سونی تا اون موقع هیچ رقیبی نداشت ( البته نینتندو بود ولی زیاد کاری به کار سونی نداشت ) در نتیجه سودی که می برد , غیر قابل تصور بود .
سوال فنی که پیش میاد این که آیا گوگل در سطح مایکروسافت هست؟ آیا در آمد مایکروسافت و گوگل یکسان هست؟
اگر گوگل میخواست یه Xbox عرضه کنه تا الان صد بار ورشکست شده بود.
هزینه ای که تولید یه کنسول داره، ساپورت اون توسط سازنده ها و پشتیبانی توسط مردم و... بودجه ای که باید براش صرف بشه، نیرویی که نیاز داره ...

ساخت بازی میتونه برای اندروئید یا سری گوشی های نکسون باشه یا گوگل کروم یا حتی سیستم عامل کروم ...

چه دخلی داره؟
ماکروسافت قبل xbox هم تولیدات سخت افزاری داشته
گوگل یه شرکت نرم افزاریه ! حتی nexus رو هم میده HTC یا SAMSUNG براش میزنن
هیچ وقت همچین حماقتی ازش سر نمیزنه

چه ربطی داره ! نرم افزاریه ,
حماقت ؟
شما مثل اینکه فکر می کنید الان سونی و مایکروسافت و.. خودشون رو دارن فدای مردم می کنن که تو صنعت گیم هستن ؟ نه , دارن سودش رو می برن وگرنه عاشق چشم و ابرو من و شما نیستن , اینا دارن از قدرتشون استفاده می کنن , چون به جز اینا فعلا کسی نتونسته تو صنعت گیم وارد شه و موفق بمونه ! برای اینکه سودش بیش از حد زیاده , وگرنه به قول شما و اون دوستمون , مایکروسافت هم کار کم دردستر می تونست انجام بده هم می تونست حماقت نکنه .

سوال فنی که پیش میاد این که آیا گوگل در سطح مایکروسافت هست؟ آیا در آمد مایکروسافت و گوگل یکسان هست؟
اگر گوگل میخواست یه Xbox عرضه کنه تا الان صد بار ورشکست شده بود.
هزینه ای که تولید یه کنسول داره، ساپورت اون توسط سازنده ها و پشتیبانی توسط مردم و... بودجه ای که باید براش صرف بشه، نیرویی که نیاز داره ...

ساخت بازی میتونه برای اندروئید یا سری گوشی های نکسون باشه یا گوگل کروم یا حتی سیستم عامل کروم ...

خب دقیقا حرف منم همینه , اگه تا الان تو صنعت گیم فقط سونی , مایکروسافت , نینتندو مطرح بودن , به خاطر قدرتشون بوده نه به خاطر حماقت . اگه تا الان فقط این 3 تا بودن به خاطر اینکه کمپانی دیگه ای نتونسته وارد یه همچین صنعتی بشه ! وگرنه مطمن باشید همه کمپانی ها از خداشون هست وارد صنعت گیم بشن ( یه مقاله ای بود در مورد سود این صنعت حتما اگه پیداش کردم میذارم ) ولی نمی تونن اطلاعات و توانش رو ندارن !

البته شما یه جوری گفتی انگار گوگل یه شرکت سر راهی هست و سرمایه آنچنانی نداره , گوگل از نظر سرمایه مالی خیلی بیشتر از این چیز هاست که ما فکر کنیم ! در مقابل با مایکروسافت کمپانی کوچیکی نیست !

البته صنعت گیم صرفا کنسول ساختن نیست , ممکنه گوگل بزنه تو کار بازی سازی

آخرین ویرایش:
گوگل باید خیلی احمق باشه که کنسول بسازه........اصلا جرات نمیکنن وارد میدون سه کمپانی غوله دارای کنسول بشن.
گوگول بره همون بازی بسازه به نفعشه.....

گوگلی که روزانه 620 میلیون نفر بازدید کننده داره ، و درامد سالیانه اون چیزی حدود 23 میلیارد هست و همچنین از حمایتهای زیاد مالی و سیاسی برخورداره، فکر میکنید نمیتونه بازی بزنه ؟ احتمالا امید کردستانی هم مسئول فروش میشه :d

پلتفرم اجتماعی که صرفا کنسول نمیشه .
من که نگفتم 100 درصد کنسول میخواد بسازه درضمن من این حرفی رو که زدم همینطوری که نگفتم توی منبع 2 نوشته احتمال داره نگفته 100 درصد

گوگل باید خیلی احمق باشه که کنسول بسازه........اصلا جرات نمیکنن وارد میدون سه کمپانی غوله دارای کنسول بشن.
گوگول بره همون بازی بسازه به نفعشه.....
به نظرم گوگل پتانسیلش رو داره و میتونه کنسول بسازه
شاید بخواد اولین کنسول نسل بعد رو بسازه :d;)
گوگلی که روزانه 620 میلیون نفر بازدید کننده داره ، و درامد سالیانه اون چیزی حدود 23 میلیارد هست و همچنین از حمایتهای زیاد مالی و سیاسی برخورداره، فکر میکنید نمیتونه بازی بزنه ؟ احتمالا امید کردستانی هم مسئول فروش میشه :d
به نکته ی خوبی اشاره کردی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or