Good.Bad.Idiot : RedDead Multiplayer

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من می خوام یه posse قوی تو red dead بزنم. لولم تو red dead ا 32 هست.گیمرتگمم : Ehsan Fisher لطفا اگه red dead undead nightmare دارید و می خواید یه posse با من داشته باشید بهم پ.م یا تو لایو بهم message بفرستید.

دوستان همتون رو می ترکونم :d
شروع به لایو : 2 روز
مدت زمان بازی : 7 ساعت
لول : 14

گیمر تگ : Pizhi Jun
:( ( قبول دارم گیمر تگم بیشتر به ترکونده شدن میخوره تا ترکوندن ! ولی خدائیش بازیم خوبه ! )
پ.ن : گیمر تگم رو داداش کوچیکم انتخاب کرده ! نخند ! :d

:( ( قبول دارم گیمر تگم بیشتر به ترکونده شدن میخوره تا ترکوندن ! ولی خدائیش بازیم خوبه ! )
اینجا هیچ کس جز من بازی نمیکنه که بخوای همه رو بپوکونی!

گیمر تگت خوبه ولی اگه ناراضی هستی می تونی تو قسمت profile عوضش کنی.خودت دفعه اول میتنونی یه گیمرتگ برا خودت تایپ کنی و بزاری اما این کار برای دفعه دوم 800 پوینت می خواد.خود لایو هم گیمر تگ رندوم داره که اون ها رو اگربخوای انتخاب کنی هر بار مجانیه.راستی اگه به red dead علاقه داری یه اکانت تو social club از سایتش یعنی socialclub.rockstargames.com بساز.اگه خواستی منم توش اد کن یوزرم GeneralAllende هست.

گیمرتگتون؟

آموزش گلیچ(Glitch) در Escalera:
1.اول به شهر escalera در غرب مکزیک برید.
2.در ارتفاعات بالای شهر یه ویلای فرماندهی مجلل هست که دور تا دورش دیواره ولی دروازه داره.
3.از در اصلی ویلا که داخل شدید به سمت چپ برید.یه گلدون اون جا هست .crouch کنید وسعی کنید بین دیوار و گلدون قرار بگیرید.
4.در اینجا ممکن است دو حالت پیش بیاد اما 70 درصد بسته به حرکت شما بین گلدان و دیوار است.حالت اول که احتمالش بیشتر است این که خیلی وول بخورید و ناگهان تو یه اتاق مخفی بیفتید که راه برگشتی جز خود کشی با دینامیت ندارد.حالت دوم -که اگه بین گلدون و دیوار سعی نکنید حرکت کنید - پیش میاد.در این حالت شما ناگهان میفتید طبقه پایین.اما جالب این است که با این که از خارج ویلا هیچ راهی برای نفوذ و دیدن این طبقه نیست اما شما می توانید خارجو ببینید وبه افراد بیرون از آن شلیک کنید بدون آن که آنها شما را ببینند و بتونن بهتون شلیک کنن.
این گلیچ معمولا برای بالا بردن bounty و most wanted شدن در map استفاده می شود.شما میتوانید به mexican army شلیک کرده بدون این که آونا بتونن به شما شلیک کنن.اگر هم از بین بازیکن های multiplayer کسی خواست شما را بکشد می توانید با خیال راحت اونو بکشید.و اگر هم خواستید میتونید 10 دقیقه most wanted مونده و بعد منتظر بمانید تا اونا شما رو گم کنن و از این طریق اچیومنت بگیرید.

Last edited by a moderator:
گیمرتگتون؟

آموزش گلیچ(Glitch) در Escalera:
1.اول به شهر escalera در غرب مکزیک برید.
2.در ارتفاعات بالای شهر یه ویلای فرماندهی مجلل هست که دور تا دورش دیواره ولی دروازه داره.
3.از در اصلی ویلا که داخل شدید به سمت چپ برید.یه گلدون اون جا هست .crouch کنید وسعی کنید بین دیوار و گلدون قرار بگیرید.
4.در اینجا ممکن است دو حالت پیش بیاد اما 70 درصد بسته به حرکت شما بین گلدان و دیوار است.حالت اول که احتمالش بیشتر است این که خیلی وول بخورید و ناگهان تو یه اتاق مخفی بیفتید که راه برگشتی جز خود کشی با دینامیت ندارد.حالت دوم -که اگه بین گلدون و دیوار سعی نکنید حرکت کنید - پیش میاد.در این حالت شما ناگهان میفتید طبقه پایین.اما جالب این است که با این که از خارج ویلا هیچ راهی برای نفوذ و دیدن این طبقه نیست اما شما می توانید خارجو ببینید وبه افراد بیرون از آن شلیک کنید بدون آن که آنها شما را ببینند و بتونن بهتون شلیک کنن.
این گلیچ معمولا برای بالا بردن bounty و most wanted شدن در map استفاده می شود.شما میتوانید به mexican army شلیک کرده بدون این که آونا بتونن به شما شلیک کنن.اگر هم از بین بازیکن های multiplayer کسی خواست شما را بکشد می توانید با خیال راحت اونو بکشید.و اگر هم خواستید میتونید 10 دقیقه most wanted مونده و بعد منتظر بمانید تا اونا شما رو گم کنن و از این طریق اچیومنت بگیرید.
gt:MohiWing

این گلیچی که گفتی رو خودت بادیسک Nightmare تا حالا انجام دادی؟ قبلا من میتونستم انجام بدم ولی بعد از اینکه Nightmare اومد دیگه نمیشه انجام بدی.

داداش اگه اینطوریه پس گیمر تگ بده اول یکم درگیر شیم ، بعد اگه پایه هستی بریم Poses تشکیل بدیم و غیرت ایرانی رو به تمام اهالی فن خارجی نشون بدیم :d ( یه منطقه هم هست که راحت میشه Xp گرفت اونجا )

* بدیش اینه من هدست ندارم ، کنسولم آرکید هست ، راهی نداره بشه یه جوری این هدست معمولی هارو وصل کرد . یا مثلا با کیبورد تایپ کرد تو بازی ؟!

گیمر تگت خوبه ولی اگه ناراضی هستی می تونی تو قسمت profile عوضش کنی.خودت دفعه اول میتنونی یه گیمرتگ برا خودت تایپ کنی و بزاری اما این کار برای دفعه دوم 800 پوینت می خواد.خود لایو هم گیمر تگ رندوم داره که اون ها رو اگربخوای انتخاب کنی هر بار مجانیه.راستی اگه به red dead علاقه داری یه اکانت تو social club از سایتش یعنی socialclub.rockstargames.com بساز.اگه خواستی منم توش اد کن یوزرم GeneralAllende هست.
مرسی دوست من . اون راندوم رو خودم Change کردم به این گیمر تگ . شمارو هم دیشب ادد کردم ! چه ساعتهایی هستی ؟! ( برای تشکیل Poses )
فقط من Silver دارم نمی تونم Invite To Play a Game کنم ، شما اگه می تونی Invite کن و بعد هم لیدر شو . کلا می تونی رو من حساب کنی ! جون خیلی هارو نجات دادم :d
Social Club برای PC نبود ؟! چه ربطی به ایکس باکس داره ؟!

می ترکونیم >:)

داداش اگه اینطوریه پس گیمر تگ بده اول یکم درگیر شیم ، بعد اگه پایه هستی بریم Poses تشکیل بدیم و غیرت ایرانی رو به تمام اهالی فن خارجی نشون بدیم :d ( یه منطقه هم هست که راحت میشه Xp گرفت اونجا )

* بدیش اینه من هدست ندارم ، کنسولم آرکید هست ، راهی نداره بشه یه جوری این هدست معمولی هارو وصل کرد . یا مثلا با کیبورد تایپ کرد تو بازی ؟!

می ترکونیم >:)
gt:MohiWing
در ضمن من نیازی به XP ندارم:d. نکنه شماها همش تو فکر Free Rom هستید؟!
هدست میخوای چیکار.منم دارم اصلا وصل نمیکنم!

هوی منم هستم:دی من از فردا شب ساعت بعد از تبریز درمه میام تا 11!گیمر تگم هم PuzzledRegent5 هست!
(خیلیاتون منو با jakbelic میشناسید ولی اون اکانتم سیلوره و دیگه نمیشه باهاش بازی کرد!)
منم فکر کنم لول 18-19 باشم!یادش بخیر یه پست شبگرد بالای یه تپه تو مکزیک با رفیقامون توشب(شب بازی)انجام دادیم من مشعل دستم بود هر جا میشستم همه میومدن دورم!رفتیم تو capture the bag پراکنده شدیم!
بیایید منم هستم!منتها فردا بیام دیگه بازیسنتر نمیتونم بیاما:دی هرچی میخواین بگین تا فردا صبح ساعت 11.30 بگین!

دوستان ظاهرا کسی پایه RDR نیست ، چون تو این هفته همه داشتن COD و Fable و چیزای دیگه بازی می کردن :d

در همین حال من لول خودم رو به 28 رسوندم b-)

============ راهنمای اسلحه در Free Room =============
خب اگه مثه من Lvevl تون هنوز اونقدر بالا نیست که اسلحه های حیاتی رو داشته باشین اینکار رو بکننین ( ممکنه خیلی ها بدونن و خیلی ها هم ندونن ! )

خیلی سادست ، به BlackWater ترنسفر کنید ، یه دینامیتی چیزی بترکونین یا یکی دو تا از این محلی ها رو پرپر کنید تا Wanted بشید !
پلیس هایی که داخل BlackWater هستند همه کلت های Power Gun رو دارن که می دونید توبرخورد نزدیک چقدر قوی عمل میکنه ! با یکم بیشتر در حالت Wanted بودن بعضی از مارشال ها اینجا Bolt Action هم همراهشون میارن که اونم یکی از قوی ترین هاست (احتمال این یکی خیلی کمه ) . خلاصه بکشیدشون و اسلحه هاشون رو بگیرید . من اینجا Semi-Auto Shotgun هم گرفتم .

حالا اینجاها که می نویسم برید راحت می تونید اسلحه های زیر رو بدست بیارید ( با همین فرمول بالا ) :
Armadillo
  • Schofield Revolver (*)
  • Pump Action Shotgun (*)
  • Repeater Carbine (*)
  • LeMat Revolver
  • Henry Repeater
  • Fire Bottle

MacFarlane's Ranch
(Horses are enabled)
  • Volcanic Pistol (*)
  • Winchester Repeater (*)
  • High Power Pistol
  • Evans Repeater
  • Rolling Block Rifle
  • Fire Bottle

Tumbleweed
(Gatling Guns & Horses are enabled)
  • Schofield Revolver (*)
  • Sawed Off Shotgun (*)
  • Double Action Revolver
  • Double Barreled Shotgun
  • Henry Repeater
  • Carcano Rifle

Chuparosa
  • Semi Auto Pistol (*)
  • Sawed Off Shotgun (*)
  • Springfield Rifle (*)
  • Mauser Pistol
  • Double Barreled Shotgun
  • Bolt Action Rifle
  • Carcano Rifle

Las Hermanas
  • Double Action Revolver (*)
  • Double Barreled Shotgun (*)
  • LeMat Revolver
  • Semi Auto Shotgun
  • Buffalo Rifle
  • Fire Bottle

البته لیست بالا رو از یه جا برداشتم و همش رو کامل تجربه نکردم . خلاصه با فرمول فوق میتونید به راحتی ملت رو بترکونید ! :d

پ.ن : همچنان در انتظار رفیقی شفیق که در Gang Match همراه ما باشه !

من که گفتم. تازه خودتم که شعار میدی اصلا بازی نمیکنی یکی دوبار دیدم فقط;)
من که همش هستم ! فقط این هفته چون ترافیکم آخراش بود روزا 1 ساعت و کلا در ادامش بعد از 1 شب بازی می کردم :weightlif . مشکل بزرگ من هم اینه که فقط همین 1 بازی رو دارم که فول پچ هست ، DVD+R هم گیرم نیومد که بازی هایی که پچ کردم رو رایت کنم :(

یک مشکل دیگه هم دارم اینه که بر فرض که شما آنلاین بودی و دوست داشتی rdr بزنی ، من که اکانتم سیلوره نمی تونم با شما همزمان وارد بازی بشم ، درسته ؟!:blink1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or