DonCorleone
کاربر سایت
اینجا هیچ کس جز من بازی نمیکنه که بخوای همه رو بپوکونی!دوستان همتون رو می ترکونم :d
شروع به لایو : 2 روز
مدت زمان بازی : 7 ساعت
لول : 14
گیمر تگ : Pizhi Jun
( قبول دارم گیمر تگم بیشتر به ترکونده شدن میخوره تا ترکوندن ! ولی خدائیش بازیم خوبه ! )
پ.ن : گیمر تگم رو داداش کوچیکم انتخاب کرده ! نخند ! :d
گیمر تگت خوبه ولی اگه ناراضی هستی می تونی تو قسمت profile عوضش کنی.خودت دفعه اول میتنونی یه گیمرتگ برا خودت تایپ کنی و بزاری اما این کار برای دفعه دوم 800 پوینت می خواد.خود لایو هم گیمر تگ رندوم داره که اون ها رو اگربخوای انتخاب کنی هر بار مجانیه.راستی اگه به red dead علاقه داری یه اکانت تو social club از سایتش یعنی socialclub.rockstargames.com بساز.اگه خواستی منم توش اد کن یوزرم GeneralAllende هست.دوستان همتون رو می ترکونم :d
شروع به لایو : 2 روز
مدت زمان بازی : 7 ساعت
لول : 14
گیمر تگ : Pizhi Jun
( قبول دارم گیمر تگم بیشتر به ترکونده شدن میخوره تا ترکوندن ! ولی خدائیش بازیم خوبه ! )
پ.ن : گیمر تگم رو داداش کوچیکم انتخاب کرده ! نخند ! :d
گیمرتگتون؟اینجا هیچ کس جز من بازی نمیکنه که بخوای همه رو بپوکونی!
gt:MohiWingگیمرتگتون؟
آموزش گلیچ(Glitch) در Escalera:
1.اول به شهر escalera در غرب مکزیک برید.
2.در ارتفاعات بالای شهر یه ویلای فرماندهی مجلل هست که دور تا دورش دیواره ولی دروازه داره.
3.از در اصلی ویلا که داخل شدید به سمت چپ برید.یه گلدون اون جا هست .crouch کنید وسعی کنید بین دیوار و گلدون قرار بگیرید.
4.در اینجا ممکن است دو حالت پیش بیاد اما 70 درصد بسته به حرکت شما بین گلدان و دیوار است.حالت اول که احتمالش بیشتر است این که خیلی وول بخورید و ناگهان تو یه اتاق مخفی بیفتید که راه برگشتی جز خود کشی با دینامیت ندارد.حالت دوم -که اگه بین گلدون و دیوار سعی نکنید حرکت کنید - پیش میاد.در این حالت شما ناگهان میفتید طبقه پایین.اما جالب این است که با این که از خارج ویلا هیچ راهی برای نفوذ و دیدن این طبقه نیست اما شما می توانید خارجو ببینید وبه افراد بیرون از آن شلیک کنید بدون آن که آنها شما را ببینند و بتونن بهتون شلیک کنن.
این گلیچ معمولا برای بالا بردن bounty و most wanted شدن در map استفاده می شود.شما میتوانید به mexican army شلیک کرده بدون این که آونا بتونن به شما شلیک کنن.اگر هم از بین بازیکن های multiplayer کسی خواست شما را بکشد می توانید با خیال راحت اونو بکشید.و اگر هم خواستید میتونید 10 دقیقه most wanted مونده و بعد منتظر بمانید تا اونا شما رو گم کنن و از این طریق اچیومنت بگیرید.
اینجا هیچ کس جز من بازی نمیکنه که بخوای همه رو بپوکونی!
مرسی دوست من . اون راندوم رو خودم Change کردم به این گیمر تگ . شمارو هم دیشب ادد کردم ! چه ساعتهایی هستی ؟! ( برای تشکیل Poses )گیمر تگت خوبه ولی اگه ناراضی هستی می تونی تو قسمت profile عوضش کنی.خودت دفعه اول میتنونی یه گیمرتگ برا خودت تایپ کنی و بزاری اما این کار برای دفعه دوم 800 پوینت می خواد.خود لایو هم گیمر تگ رندوم داره که اون ها رو اگربخوای انتخاب کنی هر بار مجانیه.راستی اگه به red dead علاقه داری یه اکانت تو social club از سایتش یعنی socialclub.rockstargames.com بساز.اگه خواستی منم توش اد کن یوزرم GeneralAllende هست.
gt:MohiWingداداش اگه اینطوریه پس گیمر تگ بده اول یکم درگیر شیم ، بعد اگه پایه هستی بریم Poses تشکیل بدیم و غیرت ایرانی رو به تمام اهالی فن خارجی نشون بدیم :d ( یه منطقه هم هست که راحت میشه Xp گرفت اونجا )
* بدیش اینه من هدست ندارم ، کنسولم آرکید هست ، راهی نداره بشه یه جوری این هدست معمولی هارو وصل کرد . یا مثلا با کیبورد تایپ کرد تو بازی ؟!
می ترکونیم
من که همش هستم ! فقط این هفته چون ترافیکم آخراش بود روزا 1 ساعت و کلا در ادامش بعد از 1 شب بازی می کردم :weightlif . مشکل بزرگ من هم اینه که فقط همین 1 بازی رو دارم که فول پچ هست ، DVD+R هم گیرم نیومد که بازی هایی که پچ کردم رو رایت کنممن که گفتم. تازه خودتم که شعار میدی اصلا بازی نمیکنی یکی دوبار دیدم فقط