Good.Bad.Idiot : RedDead Multiplayer

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
wow!من امروز بالاخره یکمی بازی کردم.فقط یکمی گیج شدم یکمی منو هاش گیج کننده است.می شه دوستان یکمی کمک کنند.بعد شما دوستان private match با هم بازی می کنید؟می گم من هم بعد از امتاحانات می تونم 9 به بعد بیام فقط اگر من را راه بدهید.چون کلا تازه سه ماهه لایو باز شدم و فقط هم تا الان MW2 بازی می کردم یکمی کندم تو سوم شخص!یه جورایی نوب می باشم!ولی راه می افتم.
GT:Prince Sohrab
پ.ن:فرخ خان شاید فردا ادتون کردم!اد کردم بدونید من هستم اکسپت کنید...

من هم هستم.
GT:Pouria X360
فقط من با موداش زیاد اشنایی ندارم.نمی دونم چجوری باید وارد بخش مالتی شد.تو free roam می تونم برم.اما نمی دونم چجوری باید وارد مود های بازی شم.یکی از دوستان یه توضیح کوتاهیی بده ممنون می شم.

من هم هستم.
GT:Pouria X360
فقط من با موداش زیاد اشنایی ندارم.نمی دونم چجوری باید وارد بخش مالتی شد.تو free roam می تونم برم.اما نمی دونم چجوری باید وارد مود های بازی شم.یکی از دوستان یه توضیح کوتاهیی بده ممنون می شم.
back را بزن,اگر Free for all را بزنی یکی یکی مود های تک نفره می اره,اگر gangs mathches را بزنی تیمی ها و اگر casual game را بزی ترکیبی...

دیشب که اومدم وصل بشم دیدم اکانتم تموم شده. امشب هم میرم جایی تا دو سه روز دیگه نمیتونم بیام. بعد نگین همینجوری میگه میام و نمیاد.مثل این به اصطلاح فریدون!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or