Good.Bad.Idiot : RedDead Multiplayer

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دارم . اما نمیدونم چرا صدام نمیامد !!
اول اون دكمشو چك كن ! اگه اون رديف بود ببين سيمش قعطي معطي نداره ؟!
------
فري خدا بگم چي كارت نكنه ، بد طلبم كردي بيام، خودتو آماده كن !

آقا یه آشنایی چیزی می دادی و مثلا بچه ها رو به هم معرفی می کردی
همه پریدیم تو من که نه روم می شد با کسی شوخی کنم نه حتی حرف بزنم:blushing::biggrin1:
.
نکته ی 2:دی می گم یه کم تاکتیکالش کنیم و تیمی بریم حالش بیشترِ آ.تا اینکه همینجور هَردَمبیل بریزیم همدیگرُ بکشیم،نه؟:دی

همه پریدیم تو من که نه روم می شد با کسی شوخی کنم نه حتی حرف بزنم:blushing::biggrin1:
.
نکته ی 2:دی می گم یه کم تاکتیکالش کنیم و تیمی بریم حالش بیشترِ آ.تا اینکه همینجور هَردَمبیل بریزیم همدیگرُ بکشیم،نه؟:دی
پسر پس Excalibour00 تو بودی اره؟ lol چقدر خندیدیم :دی. اشکان جون اسم کاربریم رو خاطرت هست دیگه؟ :دی.
----------------------
خدائی بنده و راد عزیز از 19:30 یه بند پاش بودیم. با اینکه کم بودیم ولی بازم چـِسبید :دی.
خواهشا همه هم دیگه رو Add کن وقتی هم که به پارتی اومدین اسم کاربری تو BC رو بگید بشناسیم یه وقت چیز نشه :دی.
از پارتی که افتادید بیرون سریع از چت بازی استفاده کنید. (اگر همه ایرانی بودن)

.
I KILL YOU.وقتی آمدم با 6 لول گزاشتم تو مخت به هم می رسیم.:biggrin1:
پسر پس Excalibour00 تو بودی اره؟ lol چقدر خندیدیم :دی. اشکان جون اسم کاربریم رو خاطرت هست دیگه؟ :دی.
----------------------
خدائی بنده و راد عزیز از 19:30 یه بند پاش بودیم. با اینکه کم بودیم ولی بازم چـِسبید :دی.
خواهشا همه هم دیگه رو Add کن وقتی هم که به پارتی اومدین اسم کاربری تو BC رو بگید بشناسیم یه وقت چیز نشه :دی.
از پارتی که افتادید بیرون سریع از چت بازی استفاده کنید. (اگر همه ایرانی بودن)
تو هم دفعه بعدی پیدایت می شود:biggrin1:.وقتی من هر شب می آمدم کجا بودی؟مدام می گفتم بیا لایو نمی آمدی؟حالا دارو دسته راه انداختی اون هم با این نوب بالایی :biggrin1:
به این اشکان گفتم صبر کن من بیام گوش نداد دیگه آمده تو پارتی روش نشده حرف بزنه:cheesygri

تو هم دفعه بعدی پیدایت می شود:biggrin1:.وقتی من هر شب می آمدم کجا بودی؟مدام می گفتم بیا لایو نمی آمدی؟حالا دارو دسته راه انداختی اون هم با این نوب بالایی :biggrin1:
به این اشکان گفتم صبر کن من بیام گوش نداد دیگه آمده تو پارتی روش نشده حرف بزنه:cheesygri
خداوند Jump In نگهدارت باشه :دی. شوما مثل بوف میخوای از 12 به بعد شروع کنی، ما وقتش رو نداریم :دی.
9 تا 12 پایه بودی قدمت سره چشم کوروساکی ایچیگو :دی.

آخی نازی:biggrin1:
من صبر می کنم بیای با تو هم بزنم:smile:
فعلا که گلد نداری این تردهای Xbox Live رو نخون سوءِ هاضمه می گیری:دی
.
پ.ن:گزاشتم غلطِ:دی - درستش گذاشتمِ:biggrin1:

ماشالا فریدون دست و دل بازه تو این کارا !! :biggrin1:
یادش بخیر فریدون چه قدر با هم RE5 میزدیم !! :biggrin1:
ایشالا اینم بعد این کنکور لامصب میایم یه دست بزنیم ! :biggrin1:

دوستان اگه رخصت بدن از امشب منم به جمعشون میپیوندم...
امیدوارم اوقات خوشی رو با هم داشته باشیم...
GT : King EMIN3M 3rd
امشب از ساعت 9 اونجا هستم...
موفق باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or