mohsen67
کاربر سایت
دارم . اما نمیدونم چرا صدام نمیامد !!!:biggrin1:پس منم رفتم شام:laughing:
راستی تو voice نداری؟
دارم . اما نمیدونم چرا صدام نمیامد !!!:biggrin1:پس منم رفتم شام:laughing:
راستی تو voice نداری؟
پسر پس Excalibour00 تو بودی اره؟ lol چقدر خندیدیم . اشکان جون اسم کاربریم رو خاطرت هست دیگه؟ .آقا یه آشنایی چیزی می دادی و مثلا بچه ها رو به هم معرفی می کردی
همه پریدیم تو من که نه روم می شد با کسی شوخی کنم نه حتی حرف بزنم:blushing::biggrin1:
.
نکته ی 2 می گم یه کم تاکتیکالش کنیم و تیمی بریم حالش بیشترِ آ.تا اینکه همینجور هَردَمبیل بریزیم همدیگرُ بکشیم،نه؟
I KILL YOU.وقتی آمدم با 6 لول گزاشتم تو مخت به هم می رسیم.:biggrin1:آقا یه آشنایی چیزی می دادی و مثلا بچه ها رو به هم معرفی می کردی
همه پریدیم تو من که نه روم می شد با کسی شوخی کنم نه حتی حرف بزنم:blushing::biggrin1:
.
نکته ی 2 می گم یه کم تاکتیکالش کنیم و تیمی بریم حالش بیشترِ آ.تا اینکه همینجور هَردَمبیل بریزیم همدیگرُ بکشیم،نه؟
تو هم دفعه بعدی پیدایت می شود:biggrin1:.وقتی من هر شب می آمدم کجا بودی؟مدام می گفتم بیا لایو نمی آمدی؟حالا دارو دسته راه انداختی اون هم با این نوب بالایی :biggrin1:پسر پس Excalibour00 تو بودی اره؟ lol چقدر خندیدیم . اشکان جون اسم کاربریم رو خاطرت هست دیگه؟ .
----------------------
خدائی بنده و راد عزیز از 19:30 یه بند پاش بودیم. با اینکه کم بودیم ولی بازم چـِسبید .
خواهشا همه هم دیگه رو Add کن وقتی هم که به پارتی اومدین اسم کاربری تو BC رو بگید بشناسیم یه وقت چیز نشه .
از پارتی که افتادید بیرون سریع از چت بازی استفاده کنید. (اگر همه ایرانی بودن)
خداوند Jump In نگهدارت باشه . شوما مثل بوف میخوای از 12 به بعد شروع کنی، ما وقتش رو نداریم .I KILL YOU.وقتی آمدم با 6 لول گزاشتم تو مخت به هم می رسیم.:biggrin1:
تو هم دفعه بعدی پیدایت می شود:biggrin1:.وقتی من هر شب می آمدم کجا بودی؟مدام می گفتم بیا لایو نمی آمدی؟حالا دارو دسته راه انداختی اون هم با این نوب بالایی :biggrin1:
به این اشکان گفتم صبر کن من بیام گوش نداد دیگه آمده تو پارتی روش نشده حرف بزنه:cheesygri
I KILL YOU.وقتی آمدم با 6 لول گزاشتم تو مخت به هم می رسیم.:biggrin1:
من دارم با ۱۲۸ بازی میکنم با دوستانآقا برا مولتیش چه سرعتی خوبه. میگن زیر 512 سمت rdr نیا. درسته؟