Gone Home | PC

• Thread starter Thread starter Shah!n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GoneHome.jpg

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

• توسعه دهنده: The Fullbright Company
  • پلتفرم: Win, Mac, Lin
  • تاریخ انتشار: August 15, 2013
  • سبک بازی: Adventure
  • تاپیک امتیازات: امتیازات بازی Gone Home

7 ژوئن 1995 ساعت 1:15 شب بعد از یک سال زندگی در خارج از کشور به خانه برمیگردید،منتظر هستید تا اعضای خانواده به استقبال شما بیایند و خوشامد بگویند، اما کسی خانه نیست. عجیب است، پس بقیه کجا هستند؟ چه اتفاقی اینجا افتاده؟
راز و رمز نهفته در این خانه را کشف کنید و از ماجرا سر در بیاورید.

• WindowsXP SP2 or higher
  • 1.80GHz Processor
  • 2GB Memory
  • Intel HD Graphics 4000
  • 2GB HDD space

آخرین ویرایش:
یکی بازیو تعریف کنه من بازی کردم ولی زیاد گزرا بود چند تا سوال هم دارم
شخصیت که بازی میکنی اسمش چیهkatie یا sam?
sam کیه؟
چرا اخرش دختره نمی ره دانبال دوستش /همون فراتر از دوستشو میگمlaone :d
در ضمن پدره هم عجب ادمی بود:d

یکی بازیو تعریف کنه من بازی کردم ولی زیاد گزرا بود چند تا سوال هم دارم
شخصیت که بازی میکنی اسمش چیهkatie یا sam?
sam کیه؟
چرا اخرش دختره نمی ره دانبال دوستش /همون فراتر از دوستشو میگمlaone :d
در ضمن پدره هم عجب ادمی بود:d

کیتی
خواهر کیتی
سم اتفاقا رفت که خو! :|:d
خوب عموش بهش --- کرده. زنشم احتمالا معشوقه داشتم. بدبخت! :d

بازیش خیلی جالب بود:d
با اینکه گیم پلیش در گشت وگذار در خونه و خوندن نوتها خلاصه میشد ولی داستانش ادمو دنبال خودش میکشه(نه از اون لحاظ):d
امیدوارم در اینده شاهد بازی های دیگری از این تیم خلاق باشیم.بالاخره بعد مدتها یک بازی خاص اومد.
به کسایی که انگلیسی بلد نیستن و گیم پلی براشون در اولویته پیشنهاد نمیشه.
فقط یک سوال:
من بدون اینکه اون گاو صندوقه رو باز کنم بازی رو تموم کردم..توش چی بود؟؟:d

اگه کسی خونده به ماهم بگه.
من اصلا نتونستم خطشو بخونم. توش یک نامه بود.
راستی دوستان کسی کارت پستال از آمستردام پیدا نکرد؟ چون تا جایی که رسید به بارسلونا، بعدش گفت میرم آمستردام. کارت پستالی من ندیدم!

بازیش خیلی جالب بود:d
با اینکه گیم پلیش در گشت وگذار در خونه و خوندن نوتها خلاصه میشد ولی داستانش ادمو دنبال خودش میکشه(نه از اون لحاظ):d
امیدوارم در اینده شاهد بازی های دیگری از این تیم خلاق باشیم.بالاخره بعد مدتها یک بازی خاص اومد.
به کسایی که انگلیسی بلد نیستن و گیم پلی براشون در اولویته پیشنهاد نمیشه.
فقط یک سوال:

اگه کسی خونده به ماهم بگه.
من اصلا نتونستم خطشو بخونم. توش یک نامه بود.
راستی دوستان کسی کارت پستال از آمستردام پیدا نکرد؟ چون تا جایی که رسید به بارسلونا، بعدش گفت میرم آمستردام. کارت پستالی من ندیدم!
نامه مال اسکار بود که به خواهرش نوشته بود. نامه ی عذر خواهی و تضاضای بخشش به خاطر گناه وحشتناکی که مرتکب شده بود رو داشت. و اینکه تو زندگیش منزوی شده و داره کسب و کار میفروشه و به یه گوشه میره چون اونجا یاد گناهش میفته و تحریک کنندست براش.

اینا هموشون به تری ربط داره. اینکه چرا اون اندازه گرفتن قدش (تو همون زیر زمین بودش) که اسکار انجام میداد سال 1963 موقعی که تری 12 سالش بود متوقف شده، یا اینکه نامه ای که اسکار به تری نوشت و عروسیش رو تبریک گفت و اینکه همیشه درای خونش به روش بازه و میتونه بیاد دیدنش اما درک میکنه که چرا تری درخواست رو زمین میندازه (تری نامه رو فکر کنم تیکه تیکه کرده بود! :d). و اینکه چرا شیوه ی نویسندگی تری عوض شد و تو نویسندگی نزول کرد و برای یه مجله ی درپیت مینوشت دیگه. چرا روابط تری و اسکار قطع شد و دیگه برای همیشه همدیگه رو ندیدند (فکر کنم 10 سال شده که دیگه و بعدش اسکار مرد! :d). اینا همه چیزاش ربط داره به همون سال 1963ـه و ab#us#e.

اصلا لازم نیست من چیزی بگم، این مقاله ی فوق العاده رو بخونید که جز به جز روابط تری/پدر تری/اسکار رو توضیح داده و یه نتیجه گیری کرده: :d

The Transgression - You Can Do Better | ClockworkWorlds

الان من این بازی رو تازه شروع کردم! کلید در خونه رو پیدا کردم الان تو خونه دقیق باید دنبال چی رفت؟
انگلیسی حتما باید خیلی قوی باشه؟

الان من این بازی رو تازه شروع کردم! کلید در خونه رو پیدا کردم الان تو خونه دقیق باید دنبال چی رفت؟
انگلیسی حتما باید خیلی قوی باشه؟
هدفی که بازی دنبال میکنه رو خودت پس از وارد شدن به خونه متوجه میشی فقط تا اینجا میدونی که با یه پرواز دیر وقت رسیدی خونه و هیچکس خونه نیست!
انگلیسی برای اینه که از داستان بازی لذت ببری و با داستانش ارتباط برقرار کنی وگرنه با چهارتا جابجایی ایتم هم میشه این بازی رو تموم کرد!

بچه ها بازيش ترسناكه؟ در چه حد ؟ شب ميزاره آدم بخوابه ؟ :دى (آخرين بازى اى كه به نظر من زياد ترسناك نبود Re revelations. بود :دى )

بچه ها بازيش ترسناكه؟ در چه حد ؟ شب ميزاره آدم بخوابه ؟ :دى (آخرين بازى اى كه به نظر من زياد ترسناك نبود Re revelations. بود :دى )
این بازی ترسناک نیست.
و بازی در باره یک دختره که از دانشگاه برمیگرده خونه که میبینه بقیه نیستن و درباره دلیل نبود بقیه و اینکه در مدتی که نبوده چی به سر خونوادش اومده خونه رو جستجو میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or