Gone Home | PC

• Thread starter Thread starter Shah!n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GoneHome.jpg

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

• توسعه دهنده: The Fullbright Company
  • پلتفرم: Win, Mac, Lin
  • تاریخ انتشار: August 15, 2013
  • سبک بازی: Adventure
  • تاپیک امتیازات: امتیازات بازی Gone Home

7 ژوئن 1995 ساعت 1:15 شب بعد از یک سال زندگی در خارج از کشور به خانه برمیگردید،منتظر هستید تا اعضای خانواده به استقبال شما بیایند و خوشامد بگویند، اما کسی خانه نیست. عجیب است، پس بقیه کجا هستند؟ چه اتفاقی اینجا افتاده؟
راز و رمز نهفته در این خانه را کشف کنید و از ماجرا سر در بیاورید.

• WindowsXP SP2 or higher
  • 1.80GHz Processor
  • 2GB Memory
  • Intel HD Graphics 4000
  • 2GB HDD space

آخرین ویرایش:
برای کسایی که از سرویس تورنت استفاده میکنن :

kuiken[DOT]co/torrent/8823091/Gone_Home_-_Windows_PC_-_DRM_FREE

دیشب بازی رو دانلود کردم از همین تورنت ، ساعت 3-4 صبح هم بود بعد همون اوایل بازی تو اون راهرو ترسناکه سریع از ترس دکمه Power رو زدیم و کامپیوتر رو خاموش کردیم و دویدیم طرف رخت خواب :)):دی

ولی واقعا جو بی نظیری داره بازی ، به شدت پیشنهاد میشه ، حجم کم و مناسبی هم داره .

اصلا به عنوان بازی ترسناک نرید سراغش که حالتون گرفته میشه. من همین الان تمومش کردم و دقیقا حدسم در مورد داستان بازی همون اول معلوم بود. اینکه سیستم بازی حالت جالبی داره درش شکی نیست ولی رسما تنها دلیلی که بهش این همه توجه کردن و دارن خودشون رو خفه میکنن به خاطر موضوع بسیار حساسی هست که این سال ها تو آمریکا رو دور هستش. به نظر من دیگه کم کم اینا دارن شورش رو درمیارن با این موضوع ، هم تو فیلمها و حالا هم تو بازیها. بازی رو تموم کنین مفهمید چی میگم.

اقا داستانش خوبه اگه پیچیده است تو اسپویل بزارید خیلی نوشته داره داستانش خوبه که این همه رو بخونیم؟

بستگی داره، خیلی هم نداره همین جور که میچرخید یه سری note کوتاه هست میخونید خیلی خسته کننده نیست.
نحوه داستان گویی جالبه ولی من از خود داستان خوشم نیومد، اگه نمیخواید بازی کنید من بگم داستان رو.

قشنگ بود و البته کوتاه ... :bighug:
نسبت به حجمی که بازی داره ارزش دانلود کردنشو داشت !!!

محیط و صداگذاریه خفنی داره ! چه جورایی جو بازیهای ترسناکو القا میکنه .

وسطای داستان اونجایی که میری یه چند تا مکان مخفی توی خونه رو میگردی یه جایی هس که یه تخته ( واسه ی برقراری ارتباط با ارواح ) پیدا میکنی با یه ورق !!!
>:)
خیلی از اونجاش خوشم اومد ! یه چند تا سوال و جواب توش بود که معلوم بود از یه روح به اسم OSCAR پرسیده بودن :d

خوب فکر کنم یه 80 درصد بازی رفتم، بقیشم هم تو یوتیوب دیدم! :d (حسش نبود دیگه! :d)

راستش من فکر می کردم سم خودکشی کرده! :d که البته نمیدونم خودکشی نکردنش رو twist حساب کنم با برعکسش رو! :d دلیل نبودن مامان و بابا هم تو خونه خیلی پیش پا افتاده بود. به هر حال خوب بود بازی.
اول بازی فکر میکردم روح قراره ببینم! :| :d که بنظرم محیط بازی پتانسیل این چیزا رو داشت، اما خوب داستان بازی اصلا چیزه دیگه ای بود.

تا یادم نرفته بگم صداپیشگی بازی خیلی قوی بود.

در کل اگه تنها به دنبال یه داستان گویی و نحوه ی پرداخت خوب داستان هستید بازی عالیه ایه.
دقیقا حدسم در مورد داستان بازی همون اول معلوم بود.

فکر نکنم سازنده ها دنبال یه چیزی رمز آلود و اینا بودند. چون داستان تو 5 دقیقه ی اول مشخص میشه! :d بعد فقط داستان sam که نبود. روابط oscar و terry ( و اینکه مشکلات terry از کجا ناشی میشد) بنظرم یه قسمت قشنگ دیگه ماجرا بود. چیزای کوچیک موچیک دیگه که کلا شخصیت های بازی رو توصیف میکرد با این که اصلا ندیدیشون. در کل این اولین بازی ای بود که به همچین چیزی پرداخته بود. خوب بود! :d اما خوب از لحاظ گیم پلی فاجعه! :d

نمیدونم واقعا این بازی ارزش این همه نمرات درخشان رو داره یا نه چون من یه ربع از بازی رو رفتم ولی چیز خاصی ندیدم که منو جذب کنه البته شاید سبکش فرق میکنه و یه جورایی به خاطر خاص بودنش این نمراتو گرفته!!

دوستان انقدر کم لطفی نکنین دیگه
روایت بازی کم نظیر بود. پلات اصلی ، ماجرای آقا و ننه، و اسکار همه به کنار، جوّ و ارجاعات دهه نودیش بدجوری چسبید
خودکشی کرت کوبین، حرکات چونلی (street fighter) که رو کاغذ نوشته بود، پالپ فیکشن تازه رفته بوده رو پرده سینما و ...
این احضار روح و اول بازی که tv اعلام خطر میکنه (آب و هوا) کلا داشت به گمراه میکشوند مارو.

دوستان اگر میشه تو اسپویلر یه نفر بازی رو بگه ( اگر میشه ) چون میخوام بخرم ولی بازی خیلی بخوای با جزئیات بازی کنی 1 ساعت میشه . داستان چیه ؟

ساعتی پیش بازی رو تموم کردم. بازی خیلی کوتاه بود. یک ساعت یا حداکثر یک ساعت و نیم. گرافیک برای یه بازی ایندی بد نبود. ولی گیم پلی خیلی ساده بود. گشتن اتاقها تک به تک و خوندن کاغذها و پیدا کردن سرنخ از روی اونها برای پیدا کردن کلیدها و باز کردن دربهای قفل با اون کلیدها. همین. داستان هم چیز بخصوصی نبود و در مورد رابطه ی فراتر از دوستانه ی دو دختر بود :d در کل بدک نبود بازی ولی بیشتر از 6.5 نمیتونم بهش بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or