این همون نسخه Wii هست دیگه
اگه آره واقعا آشغاله!حال بهم زن.
نهایت مخفی کاریش اینه که از تو کنال بری پشت یه مامور و بزنی توی سرش! یه مبایل هم داره که جای تمام کجت های باند رو گرفته!
مرسی دوستان عزیز.>:d<افتضاح کامل. من قبلا nightfire رو بازی کرده بودم.واقعا فوق الاده بود ولی این نسخه شده بزن و برو کلا هیچ جذابیتی نداره.
:dدوستان من مبتدیم تو یه مرحله که با اسانسور میری بالا یه هلیکوپتر سریع پرواز می کنه که تا بجنبی ماموریت فیل می شه اونو باید چه کرد؟
بیخیال بازی بشی خیلی بیشتر از زندگی لذت میبری ولی اونجا باید سریع بری سمت هلیکوپتر . من هم تا همین جا رفتم و بعد بازی رو بوسیدم و گذاشتم کنار .
افتضاح و بسیار تکراری . حتی اکشن مخفی کاریش هم به دل نمیشینه
آقا بگیر باو اونقدا ام بد نیست!البته شاید باشه نمیدونم!!:dچون من بخاطره اینکه زودتر MW3 رو بازی کنم عینه پلنگ افتاده بودم رو بازی دیگه حالیم نبود خوبه یا بد!!یعینی نگیرم؟
از قبلیش بدتره؟
به خاطر چی؟
فقط مخفی بده؟
یعینی نگیرم؟
از قبلیش بدتره؟
به خاطر چی؟
فقط مخفی بده؟
بچه ها اگه کسی اخرش رو رفته یا چیت براش داره لطفا کمک کنه بدجور گیریم الان در اعتصاب غذا به سر میبرم دی!!!سلام
بچه ها من یه مرحله گیر کردم اواخر بازی هستم به گمانم!
یه جایی هستیم با دختره باید ازش محافظت کنم که 3 تا سیستم رو هک کنه از درو دیوار مثل مور وملخ ادم میریزه خلاصه در نهایت اتش سوزی راه می افته و در هک سیستم سوم میزنه کنسول واز ترمینیتد (یعنی کنسول به .. رفت ) دقیقا باید چیکار کنم 2 روزه اینجا گیر افتادم اکثر مهاجمین رو هم با ضربه میکشم که اتیش سوزی نشه ولی بازم نمیشه تورا به خدا بگید میخوام برم یه بازی دیگه لنگه اینم تمومش کنم با تشکر