GoldenEye 007: Reloaded | Xbox 360

این همون نسخه Wii هست دیگه
اگه آره واقعا آشغاله!:دی حال بهم زن.
نهایت مخفی کاریش اینه که از تو کنال بری پشت یه مامور و بزنی توی سرش! یه مبایل هم داره که جای تمام کجت های باند رو گرفته!

این همون نسخه Wii هست دیگه
اگه آره واقعا آشغاله!:دی حال بهم زن.
نهایت مخفی کاریش اینه که از تو کنال بری پشت یه مامور و بزنی توی سرش! یه مبایل هم داره که جای تمام کجت های باند رو گرفته!

افتضاح کامل. من قبلا nightfire رو بازی کرده بودم.واقعا فوق الاده بود ولی این نسخه شده بزن و برو کلا هیچ جذابیتی نداره.
مرسی دوستان عزیز.>:d<
با همین نظرات سازنده و بسیار مختصر و مفید تیم سازنده بازی قهوه ای پوش شود.:)):d

دوستان من مبتدیم تو یه مرحله که با اسانسور میری بالا یه هلیکوپتر سریع پرواز می کنه که تا بجنبی ماموریت فیل می شه اونو باید چه کرد؟

دوستان من مبتدیم تو یه مرحله که با اسانسور میری بالا یه هلیکوپتر سریع پرواز می کنه که تا بجنبی ماموریت فیل می شه اونو باید چه کرد؟

بیخیال بازی بشی خیلی بیشتر از زندگی لذت میبری ولی اونجا باید سریع بری سمت هلیکوپتر . من هم تا همین جا رفتم و بعد بازی رو بوسیدم و گذاشتم کنار .

افتضاح و بسیار تکراری . حتی اکشن مخفی کاریش هم به دل نمیشینه

بیخیال بازی بشی خیلی بیشتر از زندگی لذت میبری ولی اونجا باید سریع بری سمت هلیکوپتر . من هم تا همین جا رفتم و بعد بازی رو بوسیدم و گذاشتم کنار .

افتضاح و بسیار تکراری . حتی اکشن مخفی کاریش هم به دل نمیشینه

یعینی نگیرم؟
از قبلیش بدتره؟
به خاطر چی؟
فقط مخفی بده؟

متاسفانه دوستان با بی حوصلگی کامل میشینن یکی دو مرحله بازی میکنن ، گرافیک رو میبینن بعد میگن آشغاله ... بابا این همه امتیازهای بالا گرفته ها ... 8 از گیم اسپات الکی نیستا !

من خودم بازی کردم خیلی عالی بود واقعا در حد همون هشت هست . با فیزیک و گیم پلی بازی اخت بشی خیلی بازی زیبایی هست ... مراحل مخفی کاری ، کلا اکشن ، مشین سواری و ... کاملا با هم هماهنگ هستن و بازی اصلا تکراری نمیشه ...

یعینی نگیرم؟
از قبلیش بدتره؟
به خاطر چی؟
فقط مخفی بده؟
آقا بگیر باو اونقدا ام بد نیست!البته شاید باشه نمیدونم!!:dچون من بخاطره اینکه زودتر MW3 رو بازی کنم عینه پلنگ افتاده بودم رو بازی دیگه حالیم نبود خوبه یا بد!!

یعینی نگیرم؟
از قبلیش بدتره؟
به خاطر چی؟
فقط مخفی بده؟

سلیقه ها متفاوته . من کلا اهل بازی های زیر امتیاز 9 نیستم و تو طول سال شاید 7-8 تا بازی انجام بدم و فقط هم اونایی که میشناسم و یا امتیاز بالا آوردن یا شرکت معروفی داده باشه بیرون . این یکی هم به ما رسوندن و مجانی رسید دستم وگرنه اصلا اهل این بازی ها نیستم .

قبلیش رو بازی نکردم ولی نگیری بهتره . ضمنا نقطه قوت بازی مخفی کاریش هست که گفتم اونم به دل نمیشینه

سلام
بچه ها من یه مرحله گیر کردم اواخر بازی هستم به گمانم!
یه جایی هستیم با دختره باید ازش محافظت کنم که 3 تا سیستم رو هک کنه از درو دیوار مثل مور وملخ ادم میریزه خلاصه در نهایت اتش سوزی راه می افته و در هک سیستم سوم میزنه کنسول واز ترمینیتد (یعنی کنسول به .. رفت ) دقیقا باید چیکار کنم 2 روزه اینجا گیر افتادم اکثر مهاجمین رو هم با ضربه میکشم که اتیش سوزی نشه ولی بازم نمیشه تورا به خدا بگید میخوام برم یه بازی دیگه لنگه اینم تمومش کنم با تشکر

سلام
بچه ها من یه مرحله گیر کردم اواخر بازی هستم به گمانم!
یه جایی هستیم با دختره باید ازش محافظت کنم که 3 تا سیستم رو هک کنه از درو دیوار مثل مور وملخ ادم میریزه خلاصه در نهایت اتش سوزی راه می افته و در هک سیستم سوم میزنه کنسول واز ترمینیتد (یعنی کنسول به .. رفت ) دقیقا باید چیکار کنم 2 روزه اینجا گیر افتادم اکثر مهاجمین رو هم با ضربه میکشم که اتیش سوزی نشه ولی بازم نمیشه تورا به خدا بگید میخوام برم یه بازی دیگه لنگه اینم تمومش کنم با تشکر
بچه ها اگه کسی اخرش رو رفته یا چیت براش داره لطفا کمک کنه بدجور گیریم الان در اعتصاب غذا به سر میبرم دی!!!

من خیلی وقت پیش این بازی رو تمام کردم
وجدانن اینی رو که میگم جدی بگیرید
اگر مثل من عصب نداری اصلا این بازی رو بازی نکنید (((آینه دقه))) دیونه تون میکنه:(
عملا یه بازی بزن یکش برو جلو هستش و هیچی هیچی دیگه نداره ....میخواهید حرص نخورید بازی نکنید
موفق و موءید باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or