GoldenEye 007: Reloaded | Xbox 360

دوستان این بازی یک جورایی Remake محسوب نمیشه؟
آخه قبل از شروع کردن مدرن وارفیر3 اینو اول یکی دو ساعت بازی کردم حس میکنم که گیم پلی بازی جدید نیست و توی بعضی از سایت هارو نگاه کردم دیدم انگار نسخه ای بنام Golden Eye 007 قبلاً بوده که امتیازات بالایی رو گرفته و حسم بهم میگه انگار این ریمیک همون قبلیه!
حالا که مدرن وارفیر3 رو تموم کردم میخوام دوباره شروع کنم.

ان Goldeneye نسخه N64 بوده که جز بهترین بازیهای 007 هم هست

متوجه منظوره من نشدید
منظورم از تقلید کلی بود چون به شدت شبیه به کال آو دیوتی بلک اوپس بود بعضی صحنه ها

در کل هم یه بازیه متوسط رو به ضعیف هست

منم با شما موافقم .تازه نحوه روایت داستان هم افتضاح بود دریغ از یه کات سین درست و حسابی
راستی بازی به نطر من زیاد طولانی هم نبود استاندارد بود:d

متوجه منظوره من نشدید
منظورم از تقلید کلی بود چون به شدت شبیه به کال آو دیوتی بلک اوپس بود بعضی صحنه ها

در کل هم یه بازیه متوسط رو به ضعیف هست
خب مومن من که گفتم بازی یه بازسازی بوده یعنی افزایش گرافیک و HD شدن از یه نسخه در چندین سال قبل روی N64 توقع زیادی نمیشد ازش رفت نرفتن یه نسخه کامل بسازند که.

سلام
من هر مرحله ای رو که رد میکنم 2 تا از ماموریت هارو فایلید میزنه,اونا رو چطور باید کمپلت کنم?اصلا از کجا باید بفهمم که باید چکار کنم?

---------- نوشته در 01:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 AM ارسال شده بود ----------

دوستان تو مرحله دوبی اینجا باید چیکار کرد
وقتی به اون هلیکوپتر میرسم بلند میشه باید اونجا چیکار کرد؟
باید سریع بری سمت هلیکوپتر و بپری روش

Last edited by a moderator:
من یه جا گیر کردم :

مراحل آخره بازی هست اونجا که دست های جیمز باند را به دسته هلیکوپتر بستند باید چی کار کنیم ؟ چون سریع یه آرپیچی به هلیکوپتر میخوره و میترکیم .

من یه جا گیر کردم :

مراحل آخره بازی هست اونجا که دست های جیمز باند را به دسته هلیکوپتر بستند باید چی کار کنیم ؟ چون سریع یه آرپیچی به هلیکوپتر میخوره و میترکیم .
سمته چَپتو نیگا بندازی یه دٌکمَس اونو بزن!!

من دوباره گیر کردم :

غول آخره بازی ، همون یارو که تو مرحله آخر ( نیجریه ) گیرش میندازیم ، هر چی بهش تیر میزنم نمیمیره . چه جوری باید کشتش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or