.: GODS Game Net :.

بحث صندلی ها انگار از خود گیم نت مهم تره ما که می شینیم پشتش خیلی راحتیم ... !

امیدوارم در کارتون موفق باشید یه مطلب بگم راجبه صندلی ها. میدونین چرا اینطوریه؟بخاطر رنگشه تمام فضاتون ابی و مشکیه بیشتر ابیه بعد صندلیاتون قرمزه واسه همین خیلی توی عکس تو ذوق میزنه اگر ابی بود بهتر بود هر چند که الانم خوبه

با سلام خونه ی من درست خیابون روبروی گیم نت شماست توی عکس ها که گیم نت عالی دارین من تا به حال این جوری گیم نتی رو توی هفت حوض و نارمک ندیدم دیگه از این به بعد میایم گیم نت شما فکر کنم جمعه یا شنبه بیام

والا نمیدونم چیش انقدر براتون جالبه ولی این گیم نت از نظر ظاهری قابل رقابت با گیم نتهای بزرگ نیست از لحاظ سیستم که کاملا معیوبه .
گیم نت یعنی 20 سیستم به بالا .

خیلی بده از این صندلی های معمولی برای کلاینت ها بزارم؟ قصد داشتم صندلی راحتی یا مدیریتی بزارم که خوب گرونم هست از دوستان گفتن والا ما که معمولی گذاشتیم اکثرا هم معمولی میزارن. نظر شما چیه؟ معمولی نه از این ضایع ها از این مدلای خوبش

خیلی بده از این صندلی های معمولی برای کلاینت ها بزارم؟ قصد داشتم صندلی راحتی یا مدیریتی بزارم که خوب گرونم هست از دوستان گفتن والا ما که معمولی گذاشتیم اکثرا هم معمولی میزارن. نظر شما چیه؟ معمولی نه از این ضایع ها از این مدلای خوبش

یادت باشه این ملت فرهنگ ندارن و صندلی رو گاز میزنن و یادت باشه یه صندلی معمولی بزار که ملت گاز هم زدن ضرر نکنی و خوب باشه و صندلی پلاستیکی نزار که خیلی ضایع هست.

حالا چرا اینقدر تو سر و کله ی هم می زنید بله بعضی ها واقعا بی شعورن ... ولی در کل این ها به نظر من خوبن بزودی هم 10 دیگه اضافه میشه

شما هم مگه از کجا بلند شدی اومدی میگی 20 تا دستگاه نداشته باشه گیم نت نیست

ما که رقابت نمی کنیم

گیم نت باید آروم باشه نه فقط سیستم زیاد داشته باشه

گیم نت زدن مثل بازی های تایمینگ میمونه رفته رفته همینطوری پیشرفت میکنین تا جایی که میبینین 40 تا سیستم دارین و هیچ ... هم نیستین .
دل به گیم نت نبندین چون برای چند سال بد نیست ولی نمی شه به عنوان شغل حساب کرد روش . ماهی نهایتا خودکشی کنین 2 یا 3 تومان میرسونه که عمرا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or