Nov 24, 2009 نوشته ها: 21 دوستان الان خیلی از فروشگاه ها این بازیو آوردن حقیقیه؟اگه آره گرافیکش از ps2بالاتره؟ بیشتر...
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Nov 25, 2009 #16 نوشته شده توسط nero1371: من dual core دارم ولی بازم تیک میزنه.cpu ام هم تقریبا قوی هست.حالا همین بازی رو رو یه سیستم با cpu quaid بازی کردم و تیک نمیزد! بیشتر... خوب شما تنظیماتت ایراد داشته و الان با ورژنهای جدید سریعتر شده و شما به غیز ار برنامه یکی دو چیز ه دیکه دان کنی
نوشته شده توسط nero1371: من dual core دارم ولی بازم تیک میزنه.cpu ام هم تقریبا قوی هست.حالا همین بازی رو رو یه سیستم با cpu quaid بازی کردم و تیک نمیزد! بیشتر... خوب شما تنظیماتت ایراد داشته و الان با ورژنهای جدید سریعتر شده و شما به غیز ار برنامه یکی دو چیز ه دیکه دان کنی
م محمد رضا mr کاربر سایت Nov 25, 2009 #17 اسم شبیه ساز رو نیار ما cpuیک هسته ای ها داغمون تازه میشه!!این ورژن pcشو میگم گرافیکش چطوره؟
Hamidreza ناظم انجمن Nov 25, 2009 #18 نوشته شده توسط محمد رضا mr: اسم شبیه ساز رو نیار ما cpuیک هسته ای ها داغمون تازه میشه!!این ورژن pcشو میگم گرافیکش چطوره؟ بیشتر... چرا فکر میکنید گرافیکش بالاتره! اگه رزولوشن مانیتورت بالاست اوضاع یکم فرق میکنه.ولی این روس ها همون ورژن ps2 رو ورداشتن رو pc خوروندن.
نوشته شده توسط محمد رضا mr: اسم شبیه ساز رو نیار ما cpuیک هسته ای ها داغمون تازه میشه!!این ورژن pcشو میگم گرافیکش چطوره؟ بیشتر... چرا فکر میکنید گرافیکش بالاتره! اگه رزولوشن مانیتورت بالاست اوضاع یکم فرق میکنه.ولی این روس ها همون ورژن ps2 رو ورداشتن رو pc خوروندن.
M Meysam کاربر سایت Nov 25, 2009 #20 نوشته شده توسط novin_punisher: میگم بیخیالش شید بابا تو این سیک واسه pc ریخته بیشتر... جدا؟ میشه اسماشونو بگی؟
نوشته شده توسط novin_punisher: میگم بیخیالش شید بابا تو این سیک واسه pc ریخته بیشتر... جدا؟ میشه اسماشونو بگی؟
Modern Samurai کاربر سایت Nov 26, 2009 #21 خیلی بازی ها اومدن و در آینده هم میان...اسمشون رو زبونم نیست. ولی هستن
O Omidhiphop کاربر سایت Nov 26, 2009 #22 بابا ملت GOW دیگه رو هر کنسولی غیر از PS2 اشتباهه بازی کردنش(البته ورژن PSP و نسخه جدیدش استثناست) مثل رزیدنت 4 که فقط رو GameCube حال میده.بنظرم ارزش داره یه PS2 دست دوم بگیری و بری بازی کنی
بابا ملت GOW دیگه رو هر کنسولی غیر از PS2 اشتباهه بازی کردنش(البته ورژن PSP و نسخه جدیدش استثناست) مثل رزیدنت 4 که فقط رو GameCube حال میده.بنظرم ارزش داره یه PS2 دست دوم بگیری و بری بازی کنی