godofwar2 for pc

نه عزیز اینی که شما میگید رو منم خریدم راست میگید!!ولی اینی که الان می گم سایتwww.e-dvd.ir میفروشه عکسم گذاشته دو تا دی وی دی جدا یعنی یه دی وی دی gow2یه دی وی دی با کاور جدا gow1!
حتی عکس هم زده که بالاش نوشته games for windows!!!!!

نه عزیز اینی که شما میگید رو منم خریدم راست میگید!!ولی اینی که الان می گم سایتwww.e-dvd.ir میفروشه عکسم گذاشته دو تا دی وی دی جدا یعنی یه دی وی دی gow2یه دی وی دی با کاور جدا gow1!
سلام دوستان.
اينجور عكس ها فيك هستن دوست عزيز و واقعي نيستند.به اين ها توجه نكنيد.

شما که باید این فروشنده های ایرانی را بشناسید که (البته نه همه ولی اکثراً) در کار کلاه برداری هستند. یعنی من الان یک سایت بزنم و این عکس را که در 5 دقیقه درست کردم بگذارم و بگم که MGS4 برای کامپیوتر رسید، شما میاید و میخرید ؟

uq13v7ee5j3lwtsfzqem.jpg

دوستان یه نسخه بازی هست که پورت شده است و به زبان روسی و انگلیسی هست کسی سراغ داره کجا میفروشند؟؟چون با اون چیزی که با شبیه ساز ps2 اجرا میشه خیلی تفاوت گرافیکی داره زمین تا اسمون و به صورت image هم هست که با دایمون تولز اجرا میشه.
این ویدئو را ببینید فکر کنم همون نسخه باشه
http://208.117.236.70/watch?v=CWOt90GjK6A

آخرین ویرایش:
تا 1سال پیش GOW2 رو همراه با شبیه ساز میدادند دست مردم.اما روسها رو که میشناسید.من این نسخه ای که دوستمون گفت رو گرفتم.بدون شبیه ساز کار میکنه.خیلی هم روون.نمیدونم چه جوری.ولی این کارو کردن.رو PC اجرا میشه.

تا 1سال پیش GOW2 رو همراه با شبیه ساز میدادند دست مردم.اما روسها رو که میشناسید.من این نسخه ای که دوستمون گفت رو گرفتم.بدون شبیه ساز کار میکنه.خیلی هم روون.نمیدونم چه جوری.ولی این کارو کردن.رو PC اجرا میشه.
دوست عزیز شما سایتی سراغ ندارید بفروشه؟؟
گرافیکش چجوریه؟؟

اینی که e-dvdداره چی با شبیه سازه؟؟
گرافیکش رو کامپیوتر بالاتره؟؟
اگه بخوای با emulator بازی کنی بله گرافیک بازی چندین برابر ps2 بالاتر میشه

اره جواب میده. ولی باید ابر کامپیوتر داشته باشی!!!!اگه بخواهی تیک نزنه باید cpu ت 4 هسته ای باشه!

نه عزیز من هیچ ابر سیستمی هم نمیخواد با یک cpu dual core شما راحت رواون بازی میتونی بکنی

اگه بخوای با emulator بازی کنی بله گرافیک بازی چندین برابر ps2 بالاتر میشه

نه عزیز من هیچ ابر سیستمی هم نمیخواد با یک cpu dual core شما راحت رواون بازی میتونی بکنی
من dual core دارم ولی بازم تیک میزنه.cpu ام هم تقریبا قوی هست.حالا همین بازی رو رو یه سیستم با cpu quaid بازی کردم و تیک نمیزد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or