اره جواب میده. ولی باید ابر کامپیوتر داشته باشی!!!!اگه بخواهی تیک نزنه باید cpu ت 4 هسته ای باشه!مگه حالا جواب میده ؟
سلام دوستان.نه عزیز اینی که شما میگید رو منم خریدم راست میگید!!ولی اینی که الان می گم سایتwww.e-dvd.ir میفروشه عکسم گذاشته دو تا دی وی دی جدا یعنی یه دی وی دی gow2یه دی وی دی با کاور جدا gow1!
حتی عکس هم زده که بالاش نوشته games for windows!!!!!
نه عزیز اینی که شما میگید رو منم خریدم راست میگید!!ولی اینی که الان می گم سایتwww.e-dvd.ir میفروشه عکسم گذاشته دو تا دی وی دی جدا یعنی یه دی وی دی gow2یه دی وی دی با کاور جدا gow1!
حتی عکس هم زده که بالاش نوشته games for windows!!!!!
دوست عزیز شما سایتی سراغ ندارید بفروشه؟؟تا 1سال پیش GOW2 رو همراه با شبیه ساز میدادند دست مردم.اما روسها رو که میشناسید.من این نسخه ای که دوستمون گفت رو گرفتم.بدون شبیه ساز کار میکنه.خیلی هم روون.نمیدونم چه جوری.ولی این کارو کردن.رو PC اجرا میشه.
اگه بخوای با emulator بازی کنی بله گرافیک بازی چندین برابر ps2 بالاتر میشهاینی که e-dvdداره چی با شبیه سازه؟؟
گرافیکش رو کامپیوتر بالاتره؟؟
اره جواب میده. ولی باید ابر کامپیوتر داشته باشی!!!!اگه بخواهی تیک نزنه باید cpu ت 4 هسته ای باشه!
من dual core دارم ولی بازم تیک میزنه.cpu ام هم تقریبا قوی هست.حالا همین بازی رو رو یه سیستم با cpu quaid بازی کردم و تیک نمیزد!اگه بخوای با emulator بازی کنی بله گرافیک بازی چندین برابر ps2 بالاتر میشه
نه عزیز من هیچ ابر سیستمی هم نمیخواد با یک cpu dual core شما راحت رواون بازی میتونی بکنی