برو همه رو از تو نقشه چک کن حتما یکیش رو گرفتن که در قفل هستش.همه ی کسب و کار هاشون تو کوبا نابود شده ولی شاید تو جای دیگه حمله کرده باشند ولی زمانی که من کوبا بودم تمامی نیویورک و فلوریدا برا من بودا .
هرچی هم حمله کردن دفاع کردم .:cheesygri
برو همه رو از تو نقشه چک کن حتما یکیش رو گرفتن که در قفل هستش.همه ی کسب و کار هاشون تو کوبا نابود شده ولی شاید تو جای دیگه حمله کرده باشند ولی زمانی که من کوبا بودم تمامی نیویورک و فلوریدا برا من بودا .
هرچی هم حمله کردن دفاع کردم .:cheesygri
باشه مرسی این لیست حالت هایی که ادم هارو کشتم کجاست ؟برو همه رو از تو نقشه چک کن حتما یکیش رو گرفتن که در قفل هستش.
نوید خواهشن پست های اول رو بخون بعد سوال کنباشه مرسی این لیست حالت هایی که ادم هارو کشتم کجاست ؟
نه برو به توضیحی که من دادم نگاه. اگر بازی رو تموم کردی دیگه نمی تونی این آچیومنت رو بگیری مگر این که بازی رو از اول بری. موفق باشیسلام
دوستان باز من به مشکل برخوردم
تمام اچیومنتهارو گرفتم جز این یکی بازیرم تمام کردم
Contract Killer15
Eliminate 5 made men with the appropriate kill condition
اینجور که فهمیدم باید 5 نفر از گروه دشمنان نابود کنم حالا باید از ااول بازی شروع کنم ؟ در مورد گرفتن این اچیومنت یه توضیح کاملی بهم میدید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم این یکیرو هم کمکم کنید اخه همه رو گرفتم جز این یکی که 1000 تاش کنم ممنون
بازم ممنون اسمتم به ما بگی عالی میشهنوید خواهشن پست های اول رو بخون بعد سوال کن
نه برو به توضیحی که من دادم نگاه. اگر بازی رو تموم کردی دیگه نمی تونی این آچیومنت رو بگیری مگر این که بازی رو از اول بری. موفق باشی
خواهش می کنم. من برهان هستم.بازم ممنون اسمتم به ما بگی عالی میشه
اقا نوشتت خوندم اما بازم باسم سوال پیش امد
چه جوری 5 نفر پیدا کنم؟ همه اون 5 نفر باید از یک خانواده باشن؟ اخه اگرم پیداشون کنم هرکدومشون باید یک جور کشت یادمه یه نفرو خفه میکرد یه نفرم مثلا با ماشین زیر میکرد باید حتما همشون خفه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دیگه اگه حساب میشد من هم الان به جای 925 تا 1000 تا داشتممیگم اگزیکیوشن بر روی این ادم های معمولی هم حساب ؟
من متوجه منظورت از ماموریت ها نشدم یکم روون تر بنویس. در مورد سوال دوم هم بله میشه از اول بری ولی تو که دیروز تو تاپیک گفتی ارزشش رو نداره؟!من هنوز اون اچیومنت 30 تایی معموریت های ! هارو نرفتم رو اون کسایی که میگه بکش اگزیکیوشن قوبله ؟
بعد اگر بازی رو از اول بری و فقط اچیومنت اگزیکیوشن رو بخوایم بگیریم میشه یا خیر ؟ :cheesygri
ببین میگم که اون معموریت هایی که تو نقشه ! و بالای سر اونهایی که ازشون معموریت میگیری دستبند ( همونهایی که اگر بری 30 تا اچیومنت میده کلش رو که بری )من متوجه منظورت از ماموریت ها نشدم یکم روون تر بنویس. در مورد سوال دوم هم بله میشه از اول بری ولی تو که دیروز تو تاپیک گفتی ارزشش رو نداره؟!