PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
کریتوس نمیمیره.اول کوری اومد تایید کرد تو توییترش که ادامه بازی هستش نه ریبوت دوم گفت از اول تا اخر بازی با کریتوس جلو میره واضحه دیگه نمیمیره
این بچه هم یه بچه عادی نیس روی صورتش پر از زخم و تیزیه.همینجور که تو تاپیک E3 یه سری مطلب در مورد اساطیر اسکاندیناوی گذاشتم لازمه یه چندتا نکته بگم
100 درصد مطمئنم کریتوس در حال حاضر در "نیفلهایم" سرزمین ازلی یخ داره زندگی میکنه تو دمو هم کاملا از محیط سرد و برفیش مشخصه دوم کریتوس وقتی موجودات داخل بازی
رو میکشه از بین رفتنشون به حالت یخه چون اول پیش از اینکه دنیای خدایان و انسان‌ها شکل بگیره، از چشمه هورگلمیر که در میان سرزمین‌های یخ زده نیفلهایم قرار داشته، یازده رودخانه که به نام الیواگار معروف هستند، سرچشمه گرفتن. بعد از گذشت دوره‌ای طولانی، آب الیواگار تو نیفلهایم جریان پیدا کرده و وارد قسمت‌های شمالی گینونگاگپ شد و در اونجا منجمد شد. این ابهای یخ زده صفحات یخی بزرگی در میان پوچی پدید اوردن و هوای گرمی که از سوی موسپلهایم میومده بخشی از این یخها رو اب کرده و منطقه‌ای از اب مایع و سرزمین های سرد و برفی در گینونگاگپ به وجود اومد که حیات هم از همین مکان آغاز شده.
اولین موجود زنده ای هم که تو این مکان به وجود اومده هیولایی یخی به نام ایمیر بوده. همچنین به همراه ایمیر ماده گاوی به نام اودوملا نیز تو این سرزمین زندگی میکنن(دوتا از باس فایت های بازی)

راستی آقا سجاد @sajadkh توی تاپیک سونی یک سری مطلب درمورد اساطیر اسکاندیناوی گذاشتی، به نظر من بهتره با امیر حسین حرف بزنی و بزاریدشون پست اول، اینجوری مطالب پست اول هم بیشتر میشه و کسایی مثل من هم که هنوز نخوندیمشون میخونیمشون :D
مشکلی نیس اگه امیر بخواد میتونم مطالب رو کامل تر کنم همراه با توضیح از همه سرزمین ها بهش بدم بذاره پست اول چون به نظرم خیلی ها از اساطیر نورث نمیدونن نمونش خودم که تا قبل از این ها چیزی نمیدونستم از وقتی شایعه اون ارت ها اومدم رفتم یه سری کتاب خوندم. @Akiba امیر مشکلی نداری در این مورد؟

دوستان من برایه چندمین بار تریلر رو دیدم می خوام در مورد گیم پلی بگم...
گیم پلی رو اگه دقت کنین مثله گاد های قبلیه یعنی دقیقا کپیشه با تغییرات نسل هشتم مثله تخریب پذیزی و واکنششون فقط جریان اینه که کریتوس تبر دستشه که تو نسخه دوم هم یه گرزی دستش بود الان یادم نیست اسمش چی بود:D ولی وقتی باهاش ضربه میزد دقیقا مثله همین تبره بود من هر سه گاد رو چندین بار بازی کردم اگه این رو نفهمم باید با گیمری خداحافظی کنم:D مطمعنا در بازی سلاح هایه زیادی گیرمون میاد و صد در صد دشمنایه زیادتر در محیط که حقیقتا میشه چیزی مثله گاد های قبلی با گیم پلی خدا در حیقیت میشه گفت دقیقا بازی شده یه بازی نسل هشتی دیگه اینطوری نیست که اگه تو محیط دوتا دشمن بود مثله گادهای قبلی زاویه دوربین همونطوری بمونه بسته به محیط زاویه دوربین تغییر میکنه...
واقعا که خیلی عالی شده از هر لحاظ کامله فقط من منتظرم که سلاح هایه دیگه هم تو بازی نشون بدن به همرایه دشمن هایه بیشتر چون همون طور که ما سانتا رو با گیم پلی میشناسیم حتما تو نمایش بعدی بدجور سوپرایز میشیم فرض کنین یه سلاحی شبیه سلاح قبلیش گیرش بیاد؟:o

دوستان من برایه چندمین بار تریلر رو دیدم می خوام در مورد گیم پلی بگم...
گیم پلی رو اگه دقت کنین مثله گاد های قبلیه یعنی دقیقا کپیشه با تغییرات نسل هشتم مثله تخریب پذیزی و واکنششون فقط جریان اینه که کریتوس تبر دستشه که تو نسخه دوم هم یه گرزی دستش بود الان یادم نیست اسمش چی بود:D ولی وقتی باهاش ضربه میزد دقیقا مثله همین تبره بود من هر سه گاد رو چندین بار بازی کردم اگه این رو نفهمم باید با گیمری خداحافظی کنم:D مطمعنا در بازی سلاح هایه زیادی گیرمون میاد و صد در صد دشمنایه زیادتر در محیط که حقیقتا میشه چیزی مثله گاد های قبلی با گیم پلی خدا در حیقیت میشه گفت دقیقا بازی شده یه بازی نسل هشتی دیگه اینطوری نیست که اگه تو محیط دوتا دشمن بود مثله گادهای قبلی زاویه دوربین همونطوری بمونه بسته به محیط زاویه دوربین تغییر میکنه...
واقعا که خیلی عالی شده از هر لحاظ کامله فقط من منتظرم که سلاح هایه دیگه هم تو بازی نشون بدن به همرایه دشمن هایه بیشتر چون همون طور که ما سانتا رو با گیم پلی میشناسیم حتما تو نمایش بعدی بدجور سوپرایز میشیم فرض کنین یه سلاحی شبیه سلاح قبلیش گیرش بیاد؟:o
کاملا موافقم با نظر شما و چندین صفحه پیش اشاره کردم به نظر میاد گیم پلی بازی مثل شماره های پیشه.

دیگه بعد از این همه سال GOW ساختن خیلی سختگیری میخواد به کار SM شک کرد اونم زمانیکه کارگردان بهترین نسخش سر بازیه!
سر انچارتدم نمایش اولیش خیلی شک و تردید وجود داشت ولی دیدید چه شاهکاری تحویل دادن.اینم مثل انچارتد شده وقتی استودیو خوب کارگردان خوب پشت بازیه با یه نمایش الفا بازی عمرا اگه بشه درباره بازی اصلی نظر داد!

دوستان راستی یه چیزی می خواستم بگم یادم رفت اگه دقت کنین کامبت هم در بازی وجود داره اون صحنه که داره با باسه میجنگه اخرس پشت سر هم دوتا کامبت زد در حیقیت شده ترکیبی و برایه هر موجودی فرق میکنه مثله صحنه اخر که اول تبر رو زد تو سر باسه بعد پرید و یه کامبت زد عالی بود قشنگ حسه گاد های قبلی رو بهم داد
به نظر میاد تنوع حرکات کریتوس خیلی بالاست

خوب بهترین کار این بود که شماره 4 نیست
گرافیک هنری بسیار زیبا و گرافیک فنی عالیه اینی که حتی الان میبینم (شاید بهترم بشه)
گیم پلی بازی تغییرات اساسی داشته و اگر قرار بود مثل gow 3 میبود به نظرم دیگه تکراری میشد . اما خوب شاید یکسریا از نسبتا کند شدنش گیم پلی در مقابل باازی های قبل این سری خیلی زاضی نباشند .
زاویه دید دوربین عوض شده و برای این نوع گیم پلی که خیلی سرعتی نبود(چیزی که من دیدم) مناسبه و بهتر هست.
در کل عالی بود نمایشش :)
به خاطر این و یکسری بازیهای دیگه که به این تاپیک ربط نداره ارزش خرید Ps4 بیشتر از قبل شده به نظرم

بازی یه چیزی شده که خیلی میتونه گسترده تر باشه و محیطش هم همین رو میگه و این یه جورایی یه پیش درآمد بود. تا تاریخ عرضه باید بریم یه کوچولو North Germanic یاد بگیریم. :) من خودم واقعا منتظرم.

اقا برای چندمین بار بازی GOW 4 هستش تو پروفایل همه سازنده ها نوشته شده GOW 4 کوری هم که گفت ادامه ای بر سری اینکه تایتل هم نداره خیلی واضحه هنوز
تصمیمی واسش نگرفتن و مثل انچارتد که اون تریلرهای اولش فقط اسم 4 رو داشت اگه اشتباه نکنم و اون تایتلش رو نداشت صبر کنید بازی تایتل میگیره
دمویی که تو E3 پخش و قابل بازی هم بوده روی 30 فریم اجرا شده این مورد طی مصاحبه سایت VG247 توسط lead level designer بازی اقای Rob Davis تایید شد و ایشون گفتن که هنوز مطمئن نیستن فریم نهایی همین باشه. ممکنه مثل انچارتد برای اینکه تجربه بهتر و گرافیک بیشتر رو ارائه بدن ترجیح بدن همین 30 فریم بمونه چون محیط ها بزرگن الان و واقعا گرافیک فک براندازه.و تایید هم کردن که نمایش بازی کاملا روی سخت افزار حال حاضر PS4 بوده نه NEO
God of War E3 demo plays at 30fps, no confirmation of ship-rate | VG247

من رفتم یک تریلر با کیفیت دیدم نظرم 180 درجه تغییر کرد.به نظرم گرافیک همین الان هم یک پله بالاتر ار Horizon و Uncharted 4 و یا هربازی دیگه ای هست.تا ریلیز که فکر کنم حداقل 1 سالی فاصله هست چی بشه خدا میدونه.:D

......................................................

در مورد تغییرات گیم پلی به نظرم بهترین کار ممکن رو کردن.با ستینگ قبلی فوقش میتونستن یک نسخه دیگه بسازن.الان با این ستینگی که فراهم کردن قشنگ جا داره سه نسخه جدید هم ساخته بشه حتی.فقط بزرگترین کارشون باید توجه به دوربین باشه.چون توی این زاویه دید دوربین نقش اساسی توی مبارزات رو داره.سرعت بازی هم به نظرم با توجه به تغییراتی که انجام شده مناسبه و بعید میدونم خیلی بالاتر بره.:D

جالبه که اوایل تریلر کریتوس (?):-? با بچه زیاد خوب رفتار نمیکنه.ولی رفته رفته رفتارش بهتر میشه.عمق شخصیت پردازی نسبت به صحنه هایی که در حال وقوع هست چندین لول از سطح بازی های قبلی بالاتره.این خودش یک تغییر بسیار بسیار خوب توی سری GOW هستش.بالاخره هرچقدر هم یک شخصیت بداس باشه نسبت به شرایط باید یک انعطاف داشته باشه که توی نسخه های قبلی خیلی کم رنگ تر بود.

این ایده رگناروک بودن خود کریتوس یا این بچه خیلی قلقلک میده ادم رو، هی پشت سرهمم نگید سازنده گفت این نمیمیره و اون نمیمیره، آخه کدوم استدیویی میاد بزرگترین سوپرایز بازیش رو مثلا لو میده؟ مثلا راکستار قبل RDR گفته بود... :| نه عزیزم نمیگن :D حتی همین که گفتن از اول تا آخرش با کریتوس هستیم هم ممکنه بلوف باشه.

حالا چرا من رو رگناروک بودن کریتوس و اون بچه تاکید دارم :D نگاه کنید اون روندی که باعث شد ما در سه شماره اصلی کریتوس رو در حال نابود کردن المپیوس ببینیم یه ایده ساختگی و من در آوردی از بچه های سانتا نبوده :D همونجور که میدونید روند کشت و کشتار پدر و پسری در اساطیر یونان یه نفرین همیشگی بوده از کرونوس بگیرید تا زئوس و از اونجایی این پیشبینی هم وجود داشته که یکی از فرزندان بسیار زیاد زئوس ( این حاجیمون زئوس بسیار همبستر میشدن با این و اون :D ) بالاخره اینکار رو با خود زئوس میکنه :D حالا این خیلی جزییات و توضیحات داره و منابع هم متفاوت و زیادن :D
حالا در افسانه های نورس هم که میدونید پیشبینی شده بالاخره کسی تحت عنوان رگناروک استارت قیامت و نابودی دنیا رو میزنه :D حالا اقامون کریتوس مطمئنا اتفاقایی نیومده این طرفا :D مطمئنا هدف والاتری خوابیده پشتش :D

درکل این بیس داستان خیلی پتانسیل داره، اینی که من دارم روش تاکید میکنم یکی از هزاران اتفاقاتی هست که میتونه بیوفته و سانتا بهترین کار رو با سری کرد که بیس رو به نورس تغییر داد، دستشون فوق العاده باز هست و میتونیم سناریو های فوق العاده ای ببینیم چه تو این شماره و چه تو نسخه های بعد.

از نظر گیم پلی هم کوچکترین شکی به این تیم ندارم، کاملا مطمئنم این نگرانیا همش الکیه و تو نمایش های بعدی نگرانی تک تک اتون رفع میشه، حالا من خودم به شخصه دوست دارم المان های RPG نباشه یا اگه باشه در حد همون Red Orb های نسخه های قبل باشه ولی چیزی فراتر از اینم بود ناراحت نمیشم چون دقیقا همونقدر به سانتا اعتماد دارم که به ناتی اعتماد دارم.

گرافیک هم که... :D بیخیال بابا :D اینا 10 تا ادمشون رو فرستادن Ready At Dawn یه گرافیکی تحویل دادن که ماورای تخیل بود :D حالا فرض کنید تیم بزرگ خودشون بهترین IP اشون رو دارن میسازن :D این دیگه واقعا خارج از تخیل میشه تصورش :D

آخرین ویرایش:
خب اطلاعات جدید هم اومد :

ظاهرا در طول بازی کنترل کامل کریتوس در اختیارمون خواهد بود و همچنین کنترل محدود پسرش.یک دکمه اختصاص داده شده به پسر کریتوس که با اون یک دکمه از پسرش در میارزات و گشتن توی محیط و حل معماها استفاده خواهد شد.

در طول بازی هم کریتوس متحول خواهد شد و هم پسرش.اوایل بازی کریتوس تیراندازی رو یاده پسرش میده و رفته رفته این جزئی از پسرش میشه (یاد میگیره کامل):D
هیچ صحنه ی لودینگ یا سیناماتیک یا غیره توی بازی وجود نخواهد داشت و کل بازی یک تیکه لود خواهد شد.
داستان بازی در یک بازه زمانی نامعلوم بعد از اتفاقات GOW3 اتفاق می افته که البته توی خود بازی نحوه ی ارتباط این دوتا به صورت مشخص توضیح داده خواهد شد.

کل بازی دوربین از پشت کریتوس نمایش خواهد داشت.کلی راه های مخفی، وسایل جمع کردنی تجهیزات و سلاح در جای جای بازی وجود خواهد داشت.کلا سیستم RPG نسبتا پیشرفته ای به بازی اضافه شده گویا که به زودی اطلاعات جدیدی در موردش منتشر خواهد شد:D.

با توجه به اینکه دمو E3 بیشتر بر روی کاراکترها تمرکز داشت و نسبتا آروم بود ولی بازی نهایی همون صحنه های هیجان انگیز سری رو خواهد داشت و دلیل پخش این دمو این بوده که سازنده ها خواستن بیشتر روی تغییرات اساسی که انجام شده تاکید کنن.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or