PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
سلام
سلام یه سوال:D
آقا چجوری برم jotunheim؟؟؟!:D
فکر کنم یه والکری هم باید اونجا مونده باشه چون هشتا زدم
و سوال بعد:
تبرم هنوز لول پنجه !:D
Boc هم لول چهار
اونجا گمان کنم frozen flame یا chaos flame گیر بیاد نه؟؟ :D
اگر نه از کجا گیر بیارم واسه لول اپ؟:D
___
این بخشهای نیفلهیم و موسفهیلم چقدر خوبه لعنتی آدم میره توش زمانو از دست میده :D:-"

سلام رئالی :D
برای زدن آخرین والکری کوعستش رو مارک کن بهش نشون میده کجا بری، توی میدگارد هستش. به محیط بزرگ با ۸تا صندلی. بقیش رو نمیگم خودت ببینی جالبه :D
اخرین آپگرید تبر توی نیفلهایم هستش از داخل اون چست‌های پولی که میست اکو میخوان در میادش. اونو میگیری و میبری پیش سیندری قسمت بای ریسورس، اونو که بدی بهت فروزن فلیم میده و آپگریدش میکنی. اون یکی هم داخل Muspelheimبه همین شکل به دست میاد ! برای اینکه اسمشون رو بدونی چیه برو پیش سیندری یا براک توی قسمت بای ریسورس ببینشون :D

فردا خوشحال ببینیمت توی اون یکیی تاپیک :D

خوب بازی رو شروع کردم
بازی بر خلاف تصورم مثل هورایزن نیستتت بلییی عالییییی ۱ مرحلشو بازی کردم و هرچی توش بودو جم کردم
سختیه بازیم متوسط گذاشتم
ادامش بمونه شب بازی کنم
حرفی حدیثی راهنمایی ؟
تو کل محیط میشه گشت؟چیزی یادم رفت بعدا برم بگردم پیداش کنم؟

خوب بازی رو شروع کردم
بازی بر خلاف تصورم مثل هورایزن نیستتت بلییی عالییییی ۱ مرحلشو بازی کردم و هرچی توش بودو جم کردم
سختیه بازیم متوسط گذاشتم
ادامش بمونه شب بازی کنم
حرفی حدیثی راهنمایی ؟
تو کل محیط میشه گشت؟چیزی یادم رفت بعدا برم بگردم پیداش کنم؟
میگم شما قبل خرید بازی تریلری چیزی ازش نمیبینید ؟!

درود
بلخره چشم من هم به جمال بازی باز شد.
امروز ریجن آل خریدم 280 تومن.راستشو بگم توی راه کمی ناراحت بودم انقدر پول بازی دادم ولی وقتی بازی رو شروع کردم حیفم اومد تاحالا نخریده بودمش و دیر جنبیدم.
نکته مهم:
دوستانی که مثل من دستگاه ریجن 3 دارن احتمالا جای X و O براشون جا به جا هستش.! اولین بازی هستش که توی گیم پلی اینجوریه .
برای درست کردنش از منوی Setting>Gameplay>Interact/Evade گزینه سوم برید و از حالت دیفالت رو حالت دوم بذارید توی بازی درست میشه.

کسایی که بازی رو تموم کردن بخونن :

جدای از داستان عالی و مباحث فنی که بقیه دوستان به اندازه کافی ازش تعریف کردن ! فقط و فقط می خواستم از یکی از بهترین لحظات گیمینگم تو چند سال اخیر بگم و اون لحظه هم چیزی جز استفاده دوباره از Blade of chaos نبود ! واقعا فکر نمی کردم یه گیم بتونه منو با این سن و سال دوباره اینجوری به وجد بیاره و اینقدر براش ذوق کنم و به صفحه TV خیره بشم ! البته باید یادی هم از دیوید جفی کرد که چنین معجون خارق العاده ای رو درست کرد که هنوزم که هنوز واسمون بعد از اینهمه سال و گذشت چند نسل جذاب و دوست داشتنی باشه ! یادمه یکی از یوزر های اینجا تو تاپیک امتیازات بیش از حد اصرار داشت بدونه که غیر از تبر کریتوس اسلحه دیگه ای هم تو بازی وجود داره یا نه ! امیدوارم قبل از تجربه بازی خودش متوجه نشده باشه ! چون به واقع یکی از بهترین سورپرایز ها و لذت های بازی براش از بین رفته !

آخرین ویرایش:
کسایی که بازی رو تموم کردن بخونن :

جدای از داستان عالی و مباحث فنی که بقیه دوستان به اندازه کافی ازش تعریف کردن ! فقط و فقط می خواستم از یکی از بهترین لحظات گیمینگم تو چند سال اخیر بگم و اون لحظه هم چیزی جز استفاده دوباره از Blade of chaos نبود ! واقعا فکر نمی کردم یه گیم بتونه منو با این سن و سال دوباره اینجوری به وجد بیاره و اینقدر براش ذوق کنم و به صفحه TV خیره بشم ! البته باید یادی هم از دیوید جفی کرد که چنین معجون خارق العاده ای رو درست کرد که هنوزم که هنوز واسمون بعد از اینهمه سال و گذشت چند نسل جذاب و دوست داشتنی باشه ! یادمه یکی از یوزر های اینجا تو تاپیک امتیازات بیش از حد اصرار داشت بدونه که غیر از تبر کریتوس اسلحه دیگه ای هم تو بازی وجود داره یا نه ! امیدوارم قبل از تجربه بازی خودش متوجه نشده باشه ! چون به واقع یکی از بهترین سورپرایز ها و لذت های بازی براش از بین رفته !
خود این تبر لوایتن واقعا تو شاخی چیزی ازBOC کم نداره
واقعا اینا هر سلاحی میسازن همیشه تو طول تاریخ ماندگار میشه .
واقعا الان نظر سنجی نیازه ؛ سلاح محبوب شما ؟
۱- لوایتن
۲ - BOC
منکه خودم برای جواب این سوال باید سر به بیابان بزارم اوج بی رحمیه این سوال .
بخصوص اونجا که BOC رو ورمیداره ، با همون استایل گذشته تو دستاش میگیره و با گفتن جمله : من دیگه هیولای تو نیستم و در روح آتنا محو میشه ( به نوعی تو افق محو میشه ) اون لحظه قشنگ میشه دونه دونه موهای ادم رو شمرد .
به لحاظ داستانی هم حتی همین BOC نیاز خواهد بود احتمالا . بخصوص تو مبارزه با ثور که احتمالا تبر و چکش زورشون بهم نرسه اینجاست که BOC میاد کل ثور و رگناروک با هم جارو میکنه میبره .
حتی تو مبارزه با بالدر هم سازنده اجبار میکنه که آقا BOC باید باشه بتونی بکشی ( وقتی که بالدر حالتش عوض میشه و یخی میشه که دیگه با تبر چیزیش نمیشه )
در کل من فک میکنم این شمشیر های هرج و مرج به اندازه تبر به لحاظ داستانی نقش تعیین کننده ای خواهند داشت

• Like
Reactions: morteza75 and Kiami
سلام رئالی :D
برای زدن آخرین والکری کوعستش رو مارک کن بهش نشون میده کجا بری، توی میدگارد هستش. به محیط بزرگ با ۸تا صندلی. بقیش رو نمیگم خودت ببینی جالبه :D
اخرین آپگرید تبر توی نیفلهایم هستش از داخل اون چست‌های پولی که میست اکو میخوان در میادش. اونو میگیری و میبری پیش سیندری قسمت بای ریسورس، اونو که بدی بهت فروزن فلیم میده و آپگریدش میکنی. اون یکی هم داخل Muspelheimبه همین شکل به دست میاد ! برای اینکه اسمشون رو بدونی چیه برو پیش سیندری یا براک توی قسمت بای ریسورس ببینشون :D

فردا خوشحال ببینیمت توی اون یکیی تاپیک :D
خیلی مخلصم:D
اقا این والکری اخریه خیلی بی ناموسه:D
من لولم رو الان اوردم رو 8 به حساب
سلاحم فول اپگرید کردم
اومدم باهاش جنگیدم زد کتلتم کرد!!!!
هشتای قبلی رو با لول خیلی پایین زده بودماااا
راه کاری چیزی نداره؟
صدرحمت به لودویگ!:D
این خیلی خرررره
بعد اون قضیه گنج چیه بچه ها میگن؟؟:دی
چندساعت چرخیدم تو منطقش چیزی ندیدم:دی
اگر میست هست به کارم میاد وگرنه مابقی ایتم هام خیلی زیاده دارم

خیلی مخلصم:D
اقا این والکری اخریه خیلی بی ناموسه:D
من لولم رو الان اوردم رو 8 به حساب
سلاحم فول اپگرید کردم
اومدم باهاش جنگیدم زد کتلتم کرد!!!!
هشتای قبلی رو با لول خیلی پایین زده بودماااا
راه کاری چیزی نداره؟
صدرحمت به لودویگ!:D
این خیلی خرررره
بعد اون قضیه گنج چیه بچه ها میگن؟؟:D
چندساعت چرخیدم تو منطقش چیزی ندیدم:D
اگر میست هست به کارم میاد وگرنه مابقی ایتم هام خیلی زیاده دارم

زدن اون راه خاصی نداره :D
خیلی سگه، من ۷ ۸بار پشت هم مُردم تا کم‌کم قلقش اومد دستم
ولی همون اول کار تا اومد بیرون میتونی با کمک آتریوس استانش کنی و هر ۴تا Runic Attack رو بهش بزنی خیلی دمیج میخوره، کلا روش خیلی تاثیر داره Runic
سعی کن چیزایی که بذاری که زمان کمتری نیاز داشته باشن تا ریشارژ بشن. با صبر و تحمل قلقش دستت میاد :D
در مورد اون گنج هم اگه منظورت همونه که توی نسخه کالکتور بوده به دردت نمیخوره، الان همه چیت اپیک لول ۸ هستش اون دردی ازت دوا نمیکنه چون لیجندریه :D

تجربه یک ساعته رو پرو
منم بالاخره شروع کردم و بعد یک ساعت حدودا کف بر از پاش بلند شدم دلم نمیاد دیگه بازی کنم تموم نشه یه وقت.
باس اولش عجب چیزی بود استثنائی بود.
آهنگ شخصیت پردازی همه فوق العاده بودن.
کوری جون دمت گرم

سلام دوستان برای ۱۰۰٪ کردن (۸۸٪)ALFHEIM و (۶۲٪)HELHEIM میشه راهنمایی کنید خیییلی سخته همه چیو بیدا نمیکنم
برای ابگرد کردن تبر اخرین frozen flame تو NIFLHEIM میشه؟
سلام دوستان برای ۱۰۰٪ کردن (۸۸٪)ALFHEIM و (۶۲٪)HELHEIM میشه راهنمایی کنید خیییلی سخته همه چیو بیدا نمیکنم
برای ابگرد کردن تبر اخرین frozen flame تو NIFLHEIM میشه؟
اگه تو پیدا کردن کلاغ و آرتیفکت مشکل داری تنها راهش اینه که بری یوتیوب و گاید ببینی
بله توی نیفلهایم هستش، داخل اون چست‌هایی که میشه به میست اکو خرید

• Like
Reactions: armanism88
اگه تو پیدا کردن کلاغ و آرتیفکت مشکل داری تنها راهش اینه که بری یوتیوب و گاید ببینی
بله توی نیفلهایم هستش، داخل اون چست‌هایی که میشه به میست اکو خرید

NIFLHEIM هم الان ۱۰۰% کردم نبود!!!
یادم یک چیزی پیدا میکرثی میفروختی بعد بهت frozen flame میداد
تبرم یک لول مانده مکس بشه

NIFLHEIM هم الان ۱۰۰% کردم نبود!!!
یادم یک چیزی پیدا میکرثی میفروختی بعد بهت frozen flame میداد
تبرم یک لول مانده مکس بشه

اره دیگه از همون چستا در میاد
الان حتما داریش
برو پیش سیندری قسمت بای ریسورس، اونجا اون آیتم رو میدی فروزن فلیم رو میده بهت

• Like
Reactions: armanism88