PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
خیلی واقع گرایانه شدن ... نکات منفیی داره...شاید اورب نکته منفیش نباشه! ولی همین که نمیشه Xتا سلاح همزمان حمل کرد،به نظرم برای این سبک جالب نیست:-"
من اصلا شک دارم کریتوس به جز این تبره سلاح دیگه ای داشته باشه با این وضعی که داره میره به سمت واقع گرایی:D
اما از اون سمت اگه این تبره کمبوهاش نامحدود هم باشه بازم ادم بعد از مدتی ازش خسته میشه اصلا من ندیدم بازیی که تو تمام مدت سلاحش یکسان باشه تو دیدی؟:D
راستی یه چیزه دیگه کوری گفته بجا صحنه های QTE یه چیز خیلی بهتر پیدا کرده بنظر چی میتونه باشه؟:-?

آقا من یه چندتا عکس از محیط بازی گرفتم واقعا فوق العادس! :D میزارم اینجا شما هم ببینید! :D جزئیات بازی نظیر نداره! :D مطمئنم متاش بالای 95 میشه! :D

از الان تو مخی نرید برا خودتون متا 95 و اینا ! چه خبره ! :D

90+ بشه رواله ، حتی خود 90 .

از الان تو مخی نرید برا خودتون متا 95 و اینا ! چه خبره ! :D

90+ بشه رواله ، حتی خود 90 .
اگه واقعا نویسنده های خوشحالی مثل بعضی منتقدین IGN نمره های عجیب غریب ندن و ایرادات مسخره و بنی اسرائیلی نگیرن بعید نیست متای بازی بالای 95 بشه! :دی کامل پتانسیلش رو داره یعنی! :دی

• Like
Reactions: only sony
اگه واقعا نویسنده های خوشحالی مثل بعضی منتقدین IGN نمره های عجیب غریب ندن و ایرادات مسخره و بنی اسرائیلی نگیرن بعید نیست متای بازی بالای 95 بشه! :D کامل پتانسیلش رو داره یعنی! :D
بي خيال :D
متاي ٩٠ هم ارزومونه:|
با وضعيت امتياز دهي الان متا بالا ٩٥ شدن خيلي سخته !

در رابطه با اون کامنت طرف که گفته بود پسر کریتوس باعث مرگ مادرش شده و خاکستر و غیره :D، به نظرم 100 درصد اشتباه هستش و مادرش به قتل رسیده :D
چون توی یک قسمت از تریلر کریتوس به ی انسان حمله میکنه و سرش رو میشکنه ، همون صحنه مثل ی قسمتیه که کریتوس دنبال زن و بچش هستش :D به نظرم پسر و زنش رو میدزدن و جلو پسرش مادرش رو میکشن. اینم از شدت عصبانیت ی سری قدرت از خودش بروز میده که باعث میشه بیهوش بشه و برسیم به اون صحنه که کریتوس بالا سر پسرشه :D اما این که بقیه ماجرا به چ خاطر ادامه پیدا میکنه خدا داند:D اون صحنه که کریتوس به یارو حمله میکنه 3.07 هستش که دقیقا بعد از اون صحنه ، صحنه ای که کریتوس بالا سر پسرشه رو میبینیم.

به خط زمانیه بازی نمیخوره!:-"
اگر نمایش پارسال دقایق اولیه ی بازی باشه ، پس مادر آرتئوس اونجا مرده!(چون در حین آموزش یا کلا تو اون زمان ها، مرده!)
از اونطرف جناب یورمونگاند و نمایش E3 امسال باید حدودا بعد از نمایش پارسال باشه!(اختلاف خیلی کمی...)
که خوب این صحنه آخر نقاشی با خاک بود:-" که میشه بعد از مرگ طرف!

تبر هم مشخص شد از زنه به کریتوس ارث رسیده:-"

من اصلا شک دارم کریتوس به جز این تبره سلاح دیگه ای داشته باشه با این وضعی که داره میره به سمت واقع گرایی:D
اما از اون سمت اگه این تبره کمبوهاش نامحدود هم باشه بازم ادم بعد از مدتی ازش خسته میشه اصلا من ندیدم بازیی که تو تمام مدت سلاحش یکسان باشه تو دیدی؟:D
راستی یه چیزه دیگه کوری گفته بجا صحنه های QTE یه چیز خیلی بهتر پیدا کرده بنظر چی میتونه باشه؟:-?
من دیدم! GOW:A :| ، NG3 :|
البته بعیده این بازی به وضعیت اونا برسه!:-"

مسئله دیگه ای که هست، باید ببینیم سپر و مشت و لگد چقدر روشون کار شده! میشه به عنوان سلاح حسابشون کرد یا نه:-"
یه خنجر هم البته کریتوس همراه خودش داره، ولی بعیده به درد مبارزه بخوره:-" کوتاهه برای کریتوس:-"

به هر حال، من ترجیح میدم سلاح از تو جیبش در بیاره، تا اینکه نباشه:-"

• Like
Reactions: only sony
بي خيال :D
متاي ٩٠ هم ارزومونه:|
با وضعيت امتياز دهي الان متا بالا ٩٥ شدن خيلي سخته !
میگم که! :دی اگه منتقد خوشحال به تور بازی نخوره امکانش هست بشه! :دی برو توو متا ببین الان. نسخه ی اول بازی متاش 94 ــه! نسخه ی دوم 93 و نسخه ی سوم 92 اگه اشتباه نکنم! :دی وقتی میری توو نقدا یه سری منتقد خوشحال میبینی که به بازی 0 و 1 و 2 و اینا دادن که مطمئنا اگر این دوستان نبودن متای تمام نسخه ها بالای 95 میشد! :دی

میگم که! :D اگه منتقد خوشحال به تور بازی نخوره امکانش هست بشه! :D برو توو متا ببین الان. نسخه ی اول بازی متاش 94 ــه! نسخه ی دوم 93 و نسخه ی سوم 92 اگه اشتباه نکنم! :D وقتی میری توو نقدا یه سری منتقد خوشحال میبینی که به بازی 0 و 1 و 2 و اینا دادن که مطمئنا اگر این دوستان نبودن متای تمام نسخه ها بالای 95 میشد! :D
شماره ی اول و دوم فقط یک نقد متوسط داشتن هر کدوم، شماره سوم هم که کلا همش سبز!:دی
0و1و2 ؟ بازیی یکی از این نقدها بگیره عمرا دیگه برسه به 90:دی
اونا نمره ی ملته، نه امتیاز سایت ها:دی

به خط زمانیه بازی نمیخوره!:-"
اگر نمایش پارسال دقایق اولیه ی بازی باشه ، پس مادر آرتئوس اونجا مرده!(چون در حین آموزش یا کلا تو اون زمان ها، مرده!)
از اونطرف جناب یورمونگاند و نمایش E3 امسال باید حدودا بعد از نمایش پارسال باشه!(اختلاف خیلی کمی...)
که خوب این صحنه آخر نقاشی با خاک بود:-" که میشه بعد از مرگ طرف!

تبر هم مشخص شد از زنه به کریتوس ارث رسیده:-"

من دیدم! GOW:A :| ، NG3 :|
البته بعیده این بازی به وضعیت اونا برسه!:-"

مسئله دیگه ای که هست، باید ببینیم سپر و مشت و لگد چقدر روشون کار شده! میشه به عنوان سلاح حسابشون کرد یا نه:-"
یه خنجر هم البته کریتوس همراه خودش داره، ولی بعیده به درد مبارزه بخوره:-" کوتاهه برای کریتوس:-"

به هر حال، من ترجیح میدم سلاح از تو جیبش در بیاره، تا اینکه نباشه:-"
خنجره احتمالا مال فینیشینگ هست مثل AC تبره خودش ترکیبش با سپر و مشت و لگد کریتوس معجون خوبی خلق میکنه ولی منم ۵۰-۵۰ هستم کریتوس سلاح دیگه داشته باشه اصلی همین تبرس که ایده داستانی پشتشه

میگم که! :D اگه منتقد خوشحال به تور بازی نخوره امکانش هست بشه! :D برو توو متا ببین الان. نسخه ی اول بازی متاش 94 ــه! نسخه ی دوم 93 و نسخه ی سوم 92 اگه اشتباه نکنم! :D وقتی میری توو نقدا یه سری منتقد خوشحال میبینی که به بازی 0 و 1 و 2 و اینا دادن که مطمئنا اگر این دوستان نبودن متای تمام نسخه ها بالای 95 میشد! :D
البته کوری بارلوگ تو نسخه ۱ کارگردان نبوده با این که دخیل بوده ولی نسخه ۲ کار کوری هست میشه تضمین داد بالای ۹۰ ولی خیلی بعیده ۹۵ چون الان بخش مولتی تو بازی ها مهم شده و مثل قدیم نیست

اگه اشتباه نکنم نسخه اول دارکسایدرز هم یه سلاح اصلی بیشتر نداشت.

شماره ی اول و دوم فقط یک نقد متوسط داشتن هر کدوم، شماره سوم هم که کلا همش سبز!:D
0و1و2 ؟ بازیی یکی از این نقدها بگیره عمرا دیگه برسه به 90:D
اونا نمره ی ملته، نه امتیاز سایت ها:D
آها یعنی اونا اصلا توو متا تاثیری نداره؟! من خیال میکردم اون نمره های 0 و اینا نمره ی منتقدینه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or