PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
فکر میکردم فقط من هستم که به تدریج علاقه ـم نسبت به نمایش E3 بازی بیشتر میشه، ولی گویا این قضیه همگانی هست! :D کلاً تریلر بازی یه حالتی داره که هر چی بیشتر نگاه کنی بیشتر لذت میبری!
این افزایش علاقه نسبت به تریلر برای منم اتفاق افتاد،فکر کنم از اونجایی که حجم تغییرات خیلی زیاد بوده و ما هم به نسخه های قبلی عادت کردیم یکم شوکه شده بودیم:D
الان که حالمون سر جاش اومده با دیدن دوباره تریلر بیشتر حال میکنیم،من که شخصا با کامبت بازی خیلی حال کردم چیز مشتی بود با این که کامل نشون ندادن=P~

دوستان این فنریر گرگ سگ حالا هر چه که هست دوبلورش یا همون صداپیشش برای من خیلی آشناست لهجه ی بریتیش خیلی قشنگی هم داره هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کجا شنیدمش. کسی میدونه کیه؟

هرچقدر تریلر رو میبینم سیر نمیشم
بار اول نمایش زنده رو دیدم هنگ کردم رسما ، الان که هی میبینم حالم بدتر میشه، مبارزات بازی خارق‌العادس، چقدر رَوون و سریع و به قولی داینامیک ! کمبو زدنش با تبر و مُشت، تبر پرت میکنه میره وسط کمبو دوباره برش میگردونه، اون شیلد لعنتی چقدر خووبه، همکاریش با پسرش، یه تیکه پسرش رو کول انمی بود پرید با تیرکمون تیر زد یارو رو هوا استان شد کریتوس کمبو رو ادامه داد، اصن دیوانه کنندس
لوکیشن‌های بازی واقعا فوق‌العادن ، قشنگ‌مشخصه چقدر متنوع خواهند بود لوکیشن‌ها، یا چیزایی که میبینیم و دیالوگ‌هایی که میشنویم همه کلی سوال ایجاد میکنن و آدم‌کنجکاو میشه ، خستگی کریتوس کاملا مشخصه همه جا، خیلی خوب شده :D دیالوگاش با پسرش توی شروع تریلر یا جایی که کوزه‌ رو که عکس خودش روش بود رو میبینه ، یا اونجا که با خانومه بالا سر پسرش دیالوگ میگن
پسرش به شدت دوس داشتنی و خوبه، از همین الان به راحتی میشه باهاش ارتباط برقرار کرد
شروع و پایان تریلر بی‌نظیر بود ، تمام صحنه‌ها و حرفا به قول بچه‌ها تیکه‌های پازل بود که کنار هم چیده شد ، کارگردانی بی نقص
دیدن وُرد سرپنت با اون عظمت و ابهت واقعا لذتبخش بود ، خیلی دوس دارم بدونم که چرا گفت میخوام کمکتون کنم و این صحنه کجای بازی بود
از ابتدا ایمان کامل داشتم به کوری و تیمش و اصلا نا امیدم نکردن ، خدا حفظشون کنه :D

موفق باشیم

یعنی فقط منم که دلم برای اون blade های قدیمی کریتوس تنگ میشه:(:((

@Akiba
یک بنده خدایی میگفت چی میشه یه فلش بک هرچند کوتاه بزنند و کریتوس با BoC رو کنترل کنیم:((

ولی خوب عمرا برای یک فلش بک، یک اسلحه طراحی کنند:-"

فکر نکنم هیچ بازی رو روی کنسول به اندازه سری گاد او وار بازی کردم باشم. یعنی میخوام بگم بدجور با مبارزات بازی اخت شده بودم ولی به جد میگم این تغییر سیستمی که دادن
بهترین حرکت ممکن بود. هر بار تریلر رو میبینم بیشتر انتظار واسش برام سخت میشه.
اصن نمیتونم باور کنم با این سبک دوربین این قدر روون باشه. واقعا از تغییرات راضیم تا به اینجا.

معشوقان احتمالی کریتوس در بین مراحل:D

والکیری‌ها ( Valkyries )

در اساطیر نورس یا اساطیر نوردیک (که به اسطوره‌های مردم اسکاندیناوی گفته می‌شود) والکیری ها دوشیزگانی جوان و زیباروی هستند، زره پوش و مسلح به نیزه و سوار بر اسبهای سپید بالدار. آنها در خدمت اودین، خدای خدایان، می‌باشند. Valkryies on battlefield واژه والکیری به معنای «برگزیننده کُشتگان» است. والکیری‌ها ایزدبانو‌هایی هستند نادیدنی که در جنگ‌ها به نبرد می‌پردازند و مبارز کشته شده ی منتخب خود را که شجاعانه مرده است به دنیای پس از مرگ به حضور خدای اودین می برند تا به جایگاه ابدی خود برده شود. زیرا اودین برای نبرد نهایی، جنگجویان شجاع بسیاری نیاز دارد و لذا والکیری‌ها در میانه‌ی میدان‌های نبرد به گشت‌زنی پرداخته و شجاع‌ترین مبارزین را که در جنگ از پا در می‌آمدند به تالار مخصوص اودین (والهالا) راهنمایی می‌کردند. والکیری ها همچنین در بسیاری از افسانه ها در نقش معشوقه قهرمانان و دیگر انسانهای فنا ناپذیر نیز ظاهر می شوند. والکیری‌ها همچنین قاصدان اودین نیز به شمار می‌رفتند و هنگامی که در حال انتقال پیامی از سوی اودین بودند، زره‌های آنها نوری عجیب و لرزان ایجاد می‌کرد که آن را آرورا بوره‌آلیس به معنی نورهای شمالی می‌نامیدند.

Freyja - الهه عشق

در اسطوره‌شناسی نورس، فریا خدای عشق است و زیباترین و خوش یمن‌ترین الهه این افسانه‌ها به شمار می‌رود. او حافظ الهه‌های حاصل‌خیزی و باروری است. او عاشق موسیقی، بهار و گل‌ها است و به نژاد اِلف‌ها علاقه دارد. او یکی از مهم‌ترین الهه‌های گروه ونیر نیز به شمار می‌رود.

فریا دارایی‌های بسیار با ارزش و البته جادویی را در اختیار داشت. یکی از مهم‌ترین دارایی‌های او تبدیل شدن به یک شاهین بود و می‌توانست به پرواز در بیاید. زیبایی او تنها به ظاهرش ختم نمی‌شد، بلکه حتی هنگامی که اشک می‌ریخت، اشک‌های او تبدیل به طلا می‌شدند. فریا گردنبندی شگفت‌انگیز در اختیار داشت که توسط چهار شخص از نژاد دوارف‌ها ساخته شده بود. در افسانه‌ها، بسیاری فریا را با فریگ، همسر اودین اشتباه می‌گرفتند، چرا که معنای نام هر دو آن‌ها به معنی بانو بود.

فریا که زمانی به عنوان ملکه ونیرها شناخته می‌شد، به انتخاب سربازان و جنگجویان نیرومند و شجاع می‌پرداخت و آن‌ها را به نبردهایی سخت اعزام می‌کرد. هنگامی که این جنگجویان جان خود را از دست می‌دادند، فریا آن‌ها را تا والهالا همراهی می‌کرد؛ همان مکانی که برگزیدگان در انتظار آخرین نبرد راگناروک می‌نشستند. او صاحب ارابه‌ای بود که توسط دو گربه حمل می‌شدند و همچنین گرازی با موهای طلایی داشت.

تصویری از روز رستاخیزی راگناروک

اینم تصویری خوفناک از یورمونگاند یا مار میدگارد در اقیانوس...

گفته شده یورمونگاند یکی از سه فرزند لوکی که احتمال میره یکی از خدایان است بوده و توانایی این رو داشته که به انواع حیوانات پرندگان و به ویژه حشرات تغییر شکل بده و سرشت شرارت بار خودش رو نشون بده، لوکی از یک ماده غول به نام آنگربودا صاحب این سه فرزند میشه که جدا از یورمونگاند (همون ماره) دو فرزند دیگش یکی "هل" نام داشته که ملکه سرزمین مردگان و یکی از نه جهان واقع در اساطیر اسکاندیناوی و کوچکترین فرزند لوکی و آنگربودا بوده، او معمولاً به عنوان عجوزه‌ای وحشتناک، نیمه زنده و نیمه مرده با حالتی افسرده و غم‌انگیز توصیف شده. صورت و بدنی همانند زنی ترسناک با پاهایی پوسیده و لکه‌دار به شکل جسد داشت ، فرزند سوم که البته بزرگترین بوده (هل ته تغاری بوده) گرگی غول پیکر به نام "فنریر" بوده ، وقتی که اودینسه فرزند لوکی رو ازشون می گیره یورمونگاند رو توی اغیانوس میندازه که اون در اغیانوس می گن اونقدر بزرگ می شه و رشد پیدا می کنه که کل زمین رو در بر می گرفته و سرش به دمش می رسیده

اینم عکسایی از سه فرزند لوکی:

خانوادگیشون:D

هل

فنریر

یورمونگاند

اینا رو گفتم برای اونایی که نمیدونستن و دنبال نکردن که فکر کنم توی پست دوم هم باشه توضیحاتش به طور کامل و اینا رو فرستادم تا ترغیب بشید برید بخونید :D داستانها و خدایان توی این اساطیر به جذابیت اساطیر یونانی جذاب و حماسی هستن شاید حتی بهتر

فقط امیدوارم سانتا مونیکا مانند سه گانه اولی حماسی با اون صحنه های خیلی پشم ریزونی که از مبارزه با باس فایتها این سازنده رو می شناسیم در بیاره و این یه مورد تغییری نکرده باشه که گاد آف وار به فنا میره در اون صورت...

چطور دلتون میاد از این کریتوس جدید بدتون بیاد اخه؟
بعد از پشت سر گذاشتن اون خشم و کشت کشتار انتقام و خستگی و خون و خون و خون حالا با یه کریتوس خسته و پا به سن گذاشته و پخته طرفیم که بالاخره یه هدفی تو زندگیش پیدا کرده
تم بازی رو فوقالعاده در اوردن که همه چیز قشنگ به ادم این حسو القا میکنه
از چهره کریتوس بگیر که بهترین تصمیم همین اضافه کردن ریش بود تا صدا گذار جدیدش تا محیط بازی تا سیستم مبارزه که قشنگ معلوم دیگه اون خشم سرکش و نامنظم قدیمو نداره کریتوس و خیلی با خونسردی و ارامش بیشتر میجنگه حتی boc که نماد هرج و مرج و سرکشی بود با سلاح سر و سنگین عوض شده
جدا که بی نظیره اگر بازی همونجور که من متصور شدم در بیاد بی شک بهترین نسخست برا من

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or