توی زمان حال (همون زمانی که کریتوس توش بود) گایا و باقی تایتان ها (بعد از جنگ بین خداها و تایتان ها) توسط زئوس توی آندرورلد زندانی شده بودن به همین دلیل کریتوس رفت به زمان جنگ بزرگ بین خداها و تایتان ها و تایتان ها رو به زمان خودش آورد
منم تا اخر خوندمش و همزمان شماره 3 رو هم تموم کردم...فقط یک سوال ابهام آمیز !
اخرش نوشتید کریتوس مرد..ولی وقتی نوشته های بازی یعنی همون سازندهارو نشون داد تموم شد دوباره تصویر رفت همونجایی که کریتوس توسط شمشیر خودش رو کشت..ولی کریتوس اونجا نبود و گویا به اقیانوس خودش رو انداخته بود...چرا باید یه همچین تصویری نشون داده بشه ؟ یعنی چی اونوقت ؟:d
منم تا اخر خوندمش و همزمان شماره 3 رو هم تموم کردم...فقط یک سوال ابهام آمیز !
اخرش نوشتید کریتوس مرد..ولی وقتی نوشته های بازی یعنی همون سازندهارو نشون داد تموم شد دوباره تصویر رفت همونجایی که کریتوس توسط شمشیر خودش رو کشت..ولی کریتوس اونجا نبود و گویا به اقیانوس خودش رو انداخته بود...چرا باید یه همچین تصویری نشون داده بشه ؟ یعنی چی اونوقت ؟:d
چون چیزی که نوشتم داستان کل سری هست باید یه شروع و پایان داشته باشه دیگه نمیشه بگم آخرش معلوم نمیشه چی میشه تا حالا با توجه به شواهد و اینکه شماره ی بعدی در کار نیست ، فعلاً میگیم مُرده تا ببینیم بعداً چی میشه
چون چیزی که نوشتم داستان کل سری هست باید یه شروع و پایان داشته باشه دیگه نمیشه بگم آخرش معلوم نمیشه چی میشه تا حالا با توجه به شواهد و اینکه شماره ی بعدی در کار نیست ، فعلاً میگیم مُرده تا ببینیم بعداً چی میشه
اتفاقاً همیشه این کار رو می کردم ولی این چون خیلی بزن در رو شد و مجبور شدم سریع جمعش کنم نشد از طرفی انقدر هر صفحه شلوغ شد که جا برای شماره هم نداشت ایشالا توی ویرایش بعدی که داستان اسنژن هم اضافه میشه درستش میکنم
راستی احسان می تونی تو ویرایش جدید که گاوا (GOW:A) (!) رو اضافه می کنی، یه کار دیگه هم بکنی؟! می تونی وقتی داستان هر نسخه از بازی تموم می شه و نسخه جدید شروع می شه، بنویسی که از این جا به بعد مثلاً مال فلان نسخه است؟
ممنون.