God of War Portable Collection رسما تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
e0cmju7jlcu9ou94x5oy.jpg

خوب چند روز پیش شایعه شده بود که همچنین کالکشنی قرار است برای PS3 بیاید.
امروز SCE Taiwan به صورت رسمی اعلام کرد که دو عنوان God of War: Chains of Olympus و God of War: Ghosts of Sparta که قبلا برای PSP عرضه شده اند در 7 جولای برای PS3 نیز عرضه خواهند شد.
این دو عنوان در یک پکیج به نام God of War Portable collection خواهند بود.هر کدام از آن ها remastered ای با رزولوشن بالا خواهند بود و همچنین این دو عنوان افزایش و بهبود گرافیکی خواهند داشت.
هردو زبان انگلیسی و چینی نیز به عنوان bonus اضافه خواهد شد.
http://gamergaia.com/home/gaming-ne...e-collection-announced-for-ps3-this-july.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصاویر:
gowpc01.jpg

gowpc02.jpg

gowpc03.jpg

آخرین ویرایش:
ای بابا اینا عوض 2-3 تا IP جدید بدن بیرون همش دارن collection میدن بیرون که عجب گیری کردیما..!!تا کی بازی تکراری بازی کنیم.؟؟همش شده shooter یا collection دریغ از یکم نوآوری..!یه ICO 2 یه SOC 2 یعنی اینقدر سخته..؟؟!!این کمپانی ها هم شورشو در آوردن تا وقتی یه بازی رو رشیه اونو خشک نکنن دست بردار نیستن بخدا من همه ی این GOD ها رو یکی 10 بار بازی کردم :(تو فکر یه IP جدید باشید..!!!دق کردم از بی بازی..!!!اصلا نمیتونم نسل PS2 رو حتی 1% با نسل PS3 مقایسه کنم اون کجا این کجا چقدر تنوع بازی وجود داشت بخدا..!

ای بابا اینا عوض 2-3 تا IP جدید بدن بیرون همش دارن collection میدن بیرون
تا دیروز این کار خوب بود که!!!خاطرات زنده میشد!!ولی حالا دیگه شورش رو در اوردن نه!!!!

پست قبلی من کو!!!!:دی

تا دیروز این کار خوب بود که!!!خاطرات زنده میشد!!ولی حالا دیگه شورش رو در اوردن نه!!!!

پست قبلی من کو!!!!:دی
من هیچ وقت نگفتم خاطره زنده میشه من همیشه گفتم بیشتر پول حیف میشه..!!نظر منه..!واسه من زمان خودش خاطره بود به خاطره هم پیوست هروقتم هوس کنم بازی کنم Psp رو روشن میکنم با DVD 1000 تومانی کلی از خاطراتم هم زنده میشه....!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or