God of War Portable Collection رسما تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
e0cmju7jlcu9ou94x5oy.jpg

خوب چند روز پیش شایعه شده بود که همچنین کالکشنی قرار است برای PS3 بیاید.
امروز SCE Taiwan به صورت رسمی اعلام کرد که دو عنوان God of War: Chains of Olympus و God of War: Ghosts of Sparta که قبلا برای PSP عرضه شده اند در 7 جولای برای PS3 نیز عرضه خواهند شد.
این دو عنوان در یک پکیج به نام God of War Portable collection خواهند بود.هر کدام از آن ها remastered ای با رزولوشن بالا خواهند بود و همچنین این دو عنوان افزایش و بهبود گرافیکی خواهند داشت.
هردو زبان انگلیسی و چینی نیز به عنوان bonus اضافه خواهد شد.
http://gamergaia.com/home/gaming-ne...e-collection-announced-for-ps3-this-july.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصاویر:
gowpc01.jpg

gowpc02.jpg

gowpc03.jpg

آخرین ویرایش:
هوووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا>:d< بلاخره تایید شد.

Chains of Olympus به دلیل داستان خیلی خوبش بین GOW باز ها محبوب تره. از نظر داستانی Ghost of Sparda خیلی ضعیف بود.
فقط GOS و بس،

حرف شهاب رو دقیقا برعکس کنید :d

:d موافقم

آقا واژه غلط کردم اینجا برای من صدق میکنه :دی
امیررضا من سرم بره قولم نمیره :d
چه غلطی کردم گفتم اگه خبر راست باشه من دستگاه و از هک در میارم ;;):(:d
خبرش من و کمی مشعوف کرد :d

آقا منتظریم از هک بیایی بیرون، نزنی زیر قولت، ;) حالا نیایی دعا کنی که تایید نشده باشه.

الان مثلا برادر کریتوس خیلی مهمه :دی؟ زئوس قبل از مرگ گفت انتقامت رو از برادرت و مادرت بگیر :دی؟ در عوض COO اشاره عالی به چند تا نکته داشت. یکیش این بود که یکی از معروف ترین و جالب ترین اساطیر یونان رو به خفن ترین شکل در آورده بود و یکی دیگه از تایتان های اصلی رو نشون داد. اشاره مستقیم به خیانت خدایان به کریتوس. پررنگ بودن نقش آتنا و... حالا اینا مهم تر و با ارزش ترن، یا دیدن ننه ی کریتوس :دی؟

ننه کریتوس:d

البته این خبر هنوز شایعه است و خبر رسمی از سوی سونی نیومده

gamrfeed
http://www.vg247.com/2011/05/14/rumor-god-of-war-portable-collection-hitting-ps3-in-asia/

b-) ما بازم Cool هستیم با همین شایعه ها، ایشالا تایید رسمی هم میشه! پیش به سوی E3:x

نون دوووونی باز کردناااااا . . . شیـــــــــــــــره این GOW رو کشیدین ، بسته دیگه . . .!!!!
یه نسخه PSP هم رحم نمیکنین ؟؟؟؟
حداقل برای کنسولای خودتون احترام قائل شین . . . !!!!! :d
دو تا نسخه برای PSP دادین ، دسته گلتون درد نکنه !!! دیگه دلیلی نداره همونارو برای PS3 بدین !!!! :d البته یه دلیل داره اونم پوله . . . :d
GOW هم رفت زیر سوال . . . :d

نون دوووونی باز کردناااااا . . . شیـــــــــــــــره این GOW رو کشیدین ، بسته دیگه . . .!!!!
دو تا نسخه برای PSP دادین ، دسته گلتون درد نکنه !!! دیگه دلیلی نداره همونارو برای PS3 بدین !!!! :d البته یه دلیل داره اونم پوله . . . :d

پول یا هر دلیل دیگه ای مهم نیست مهم اینکه به شدت از این کار استقبال میشه ... :d

هی من میخوام این جنگ های دو آتیشه پیش نیاد اما نمیزارین که ادم راحت بشینه و فقط ببینه، حرفم نزنه:d
دوست من مگه بقیه کنسولا رحم میکنن؟ خبر رسیده که Triple Pack همون گاو اکس باکس یا GeOW هم میاد؟ حالا اون رحم کرده؟ نه ریمستری و نه HD تو کاره فقط یه DLC اضافه داره. ;)
GeOW هم رفت زیر سوال...!!؟:d

نوشته شده توسط akiba
حرف شهاب رو دقیقا برعکس کنید :d
البته امیر بستگی داره برای اونی که میخواد بازی کنه گذشته ی شخصی کریتوس مهمتر باشه یا گذشته ی داستانی GOW !
پس کی gow 3 رو پورت میکنن برای psp????=))=))=))=))
تو خبرها گویا گفته شده بود بعد از پورت شدن geow 3 روی zune !

• Like
Reactions: ARASH-73

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or