need to fight
کاربر سایت
بله.من psp دارم و این دو بازی رو رو psp تموم کردم شدیدا پیشنهاد میکنم بازی کنید مخصوصا gost of sparta رو.آخرش خیلی جالبه.
باگ گرافیکی یا چیز دیگه ای که بازی نداره ؟ اون کالکشن به خاطر پورت از روی ps2 یه سری باگ واسش پیش اومده بود . توی این کالکشن به چنین چیزی برنخوردین که ؟
دوست عزیز اون نسخه چه باگ هایی داشتش؟ من جفتش رو پلات کردم و دو بار هم رفتمش اما هیچ باگی توش ندیدم!
دوپهلو بودشاین رو به شوخی گفتی دیگه؟چون بی ارزش ترین قسمتش اینه!
نمی دونم سونی چرا این همه زور میزنه واسه فروش این تی وی هاش بین گیمر ها خوب همون فیلم هایی که می سازی بسته و اگه کسی بخواد ترغیب بشه( عذر می خوام خر شه!) با همونا میشه
بودن این ویژگی بد نیست ولی وقتی خود ماهیت 3d یه چیزه استاندار نیست چرا باید این همه روش هزینه و وقت و انرژی مصرف بشه؟ به جای اینکار یه دو تا بازی موو ساپورت بده بیرون ملت لذت ببرن
یکی از باگ های که برای خیلی از بچه های همین سایت هم پیش اومده بود موقع مبارزه با ارس باس اخر نسخه یک به وجود میومد و ارس قفل می کرد و هر چی هم بهش ضربه می زدی فایده نداشت ! مجبور می شدی بازی رو از چک پوینت قبلی بیاری و دوباره بازی کنی !دوست عزیز اون نسخه چه باگ هایی داشتش؟ من جفتش رو پلات کردم و دو بار هم رفتمش اما هیچ باگی توش ندیدم!
این باگ فکر کنم تو ورژن PS2 ـش هم بود .یکی از باگ های که برای خیلی از بچه های همین سایت هم پیش اومده بود موقع مبارزه با ارس باس اخر نسخه یک به وجود میومد و ارس قفل می کرد و هر چی هم بهش ضربه می زدی فایده نداشت ! مجبور می شدی بازی رو از چک پوینت قبلی بیاری و دوباره بازی کنی !
خب اینم یه حرفیهنمی گم داشتن آپشن 3D بده این رو می گم که سونی به جای فوکوس کردن روی این باید فوکوس کنه روی موو. روی چیزی که جواب میده و یه استاندارد شده و نه روی یه فیچری که 10 درصد از گیمر ها هم ازش استفاده نمی کنن.
من توی اون کالکشن به این باگ بر نخوردم.یکی از باگ های که برای خیلی از بچه های همین سایت هم پیش اومده بود موقع مبارزه با ارس باس اخر نسخه یک به وجود میومد و ارس قفل می کرد و هر چی هم بهش ضربه می زدی فایده نداشت ! مجبور می شدی بازی رو از چک پوینت قبلی بیاری و دوباره بازی کنی !
من تو نسخه ps2 به این مشکل یک بار هم نخوردم . ولی توی کالکشن چند بار این اتفاق برام افتاد ! در هر صورت امیدوارم این کالکشن از این چیزا نداشته باشه ! هر چند به وجود اومدن یه سری باگ در اکثر پورت بازی ها اجتناب ناپذیره !این باگ فکر کنم تو ورژن PS2 ـش هم بود .
این سوال نباید اینجا پرسید باید بری قسمت مشکلات کپی خور کردن ps3 اونجا بپرسیمن این بازی رو دارم ولی روی فریم ور 3.55 اجرا نمیشه
کسی نمیدونه باید چکار کرد؟