God of War Origins Collection

• Thread starter Thread starter Kiami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باگ گرافیکی یا چیز دیگه ای که بازی نداره ؟ اون کالکشن به خاطر پورت از روی ps2 یه سری باگ واسش پیش اومده بود . توی این کالکشن به چنین چیزی برنخوردین که ؟

دوست عزیز اون نسخه چه باگ هایی داشتش؟ من جفتش رو پلات کردم و دو بار هم رفتمش اما هیچ باگی توش ندیدم!

من هم روی اون کالکشن باگی ندیدم، و باید بگم روی این هم همین طور.
البته یه توضیحی شاید بد نباشه. Model ها و Texture های بازی دقیقا همون Model ها و Texture های بازی اصلی هستند. یعنی مدلها همون مدل های LowPoly نسخه PSP و کیفیت تکسچرها هم همونه. خب طبیعیه که اونها تغییری نمی کنه. در واقع فقط Resulution بازیه که بالا رفته و به HD رسیده. در واقع شما بازی رو با همون کیفیت PSP اما این بار در اندازه یه LCD بزرگ می بینید. البته Gost Of Sparta در این زمینه وضعش خیلی بهتر از Chains Of Olympus هست. اما نباید توقع گرافیک نسخه های اصلی رو داشته باشید. اما هیچ کدوم از اینا مانع لذت بردن از این بازی های فوق العاده نمی شه و ارزش بازی کردنش خیلی بیشتر از این حرفهاست. از دستش ندید. b-)

این رو به شوخی گفتی دیگه؟:دی چون بی ارزش ترین قسمتش اینه!:دی نمی دونم سونی چرا این همه زور میزنه واسه فروش این تی وی هاش بین گیمر ها خوب همون فیلم هایی که می سازی بسته و اگه کسی بخواد ترغیب بشه( عذر می خوام خر شه!) با همونا میشه
بودن این ویژگی بد نیست ولی وقتی خود ماهیت 3d یه چیزه استاندار نیست چرا باید این همه روش هزینه و وقت و انرژی مصرف بشه؟ به جای اینکار یه دو تا بازی موو ساپورت بده بیرون ملت لذت ببرن
دوپهلو بودش:دی البته من به شخصه تجربه خیلی خوبی از بازی های سه بعدی داشتم و بهم خیلی چسبیده:دی
در مورد قضیه موو هم به شدت موافقم چون قرار بود Sorcery امسال منتشر بشه اما تو E3 حتی یک خبر هم ازش منتشر نشد و نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده. کلا میشه گفت سونی موو رو بی خیال شده و الان تمام تمرکزش رو گذاشته روی Vita و ارتباط اون با PS3!

دوست عزیز اون نسخه چه باگ هایی داشتش؟ من جفتش رو پلات کردم و دو بار هم رفتمش اما هیچ باگی توش ندیدم!
یکی از باگ های که برای خیلی از بچه های همین سایت هم پیش اومده بود موقع مبارزه با ارس باس اخر نسخه یک به وجود میومد و ارس قفل می کرد و هر چی هم بهش ضربه می زدی فایده نداشت ! مجبور می شدی بازی رو از چک پوینت قبلی بیاری و دوباره بازی کنی !

یکی از باگ های که برای خیلی از بچه های همین سایت هم پیش اومده بود موقع مبارزه با ارس باس اخر نسخه یک به وجود میومد و ارس قفل می کرد و هر چی هم بهش ضربه می زدی فایده نداشت ! مجبور می شدی بازی رو از چک پوینت قبلی بیاری و دوباره بازی کنی !
این باگ فکر کنم تو ورژن PS2 ـش هم بود .
پ.ن.3D هم یه آپشن جانبی هست دیگه . امکانش رو داشته باشیم استفاده میکنیم نداشته باشیم هم مشخصه دیگه :دی
نمی گم داشتن آپشن 3D بده این رو می گم که سونی به جای فوکوس کردن روی این باید فوکوس کنه روی موو. روی چیزی که جواب میده و یه استاندارد شده و نه روی یه فیچری که 10 درصد از گیمر ها هم ازش استفاده نمی کنن.
خب اینم یه حرفیه :دی
پ.ن.من نگفتم که شما میگی بَده !

آخرین ویرایش:
نمی گم داشتن آپشن 3D بده این رو می گم که سونی به جای فوکوس کردن روی این باید فوکوس کنه روی موو. روی چیزی که جواب میده و یه استاندارد شده و نه روی یه فیچری که 10 درصد از گیمر ها هم ازش استفاده نمی کنن.

من توی اون کالکشن به این باگ بر نخوردم.

این باگ فکر کنم تو ورژن PS2 ـش هم بود .
من تو نسخه ps2 به این مشکل یک بار هم نخوردم . ولی توی کالکشن چند بار این اتفاق برام افتاد ! در هر صورت امیدوارم این کالکشن از این چیزا نداشته باشه ! هر چند به وجود اومدن یه سری باگ در اکثر پورت بازی ها اجتناب ناپذیره !

از اونجايي كه به شدت احساسات نوستالوژيك دارم عاشق كالكشن ها هستم كلا كالكشن چيز خوبيه به شدت استقبال ميكنم
Gow , mgs , SH , و Pop خدا كنه خيلي بازياي ديگه هم بياد

بازی Ghost Of Sparta رو حتما ببینید و تمومش کنید .. فوق العاده جذاب و عالی بود ...داستان بسیار خوبی داشت و روند اکشن بازی هم دلچسب بود ... در کل نوآوری زیادی رو به همراه داره...
Chains Of Olympus رو هم تازه شروع کردم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or