خوب من هم دوباره برگشتم:biggrin1: من که می دونم صدرا بازی شنبه میادش:biggrin1: تو نمی دونی بعد؟:biggrin1: در کل من خیلی امیدوار هستم که شنبه بیاد چون یکی از آشناها که مغازه دار هست تو تهران دوشنبه برای یک سری زنگ زدم تخفیف BF2 رو ازش بگیرم گفتن رفته دبی. فکر کنم خبری شده که رفته تا خودش بازی رو بگیره
اقایون کی رفته 30 دقیقه ی ابتدایی بازی که D'toid نوشته رو خونده ! واقعا معنی دقیق EPIC مساوی هست با GOD OF WAR III !!
مثل اینکه مبارزه ی کریتوس با هرکول ( برادرش ) هم خیلی بزرگتر و حماسی تر از اون چیزی هست که ما فکر میکنیم ! باید منتظر Boss کُشی در حد جام جهانی در GOW III باشیم ! یه چیزی فرای تصورات .
ما که نخوندیم! (زبون این خارجی ها رو درست نمیفهمیم :d )منتظریم بازی بیاد خودمون از همه چی فیض ببریم :d
دوستان نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی بگم که قبلا اسپویلر تو پروفایل کار نمیکرد ولی جدیدا کار میکنه! از الان بگم جون مادرتون!جون پدرتون! جون هر آن کس که دوست دارید تو پروفایل هم خواستید در مورد بازی کوچکترین چیزی بگید بزارید تو اسپویلر :d
خب دوستان بالاخره وقتش رسید که این خبر رو بهتون بدم من (syd :biggrin1 و دوستم امیر حسین(amir_hossein ) براتون یه سورپرایز آماده کردیم که امروز بهتون نشون می دیم فعلا در مراحل پایانیه .اگه برخورد ها خوب باشه تا زمان عرضه بازی هر یکی دو روز یک بار این تصاویر ادامه خواهند داشت البته بقیه با این یکی تفاوت زیادی دارن.
فقط خواهشا بعد از اومدن عکس, خودتون جلوی هر گونه فن بازی رو بگیرید تا زحمات من به درک ولی تمام زحمات دوستم امیرحسین به خاطر چند تا پست پاک نشه.بالاخره همیشه این بازی مخالفانی داره.
خب دوستان بالاخره وقتش رسید که این خبر رو بهتون بدم من (syd :biggrin1 و دوستم امیر حسین(amir_hossein ) براتون یه سورپرایز آماده کردیم که امروز بهتون نشون می دیم فعلا در مراحل پایانیه .اگه برخورد ها خوب باشه تا زمان عرضه بازی هر یکی دو روز یک بار این تصاویر ادامه خواهند داشت البته بقیه با این یکی تفاوت زیادی دارن.
فقط خواهشا بعد از اومدن عکس, خودتون جلوی هر گونه فن بازی رو بگیرید تا زحمات من به درک ولی تمام زحمات دوستم امیرحسین به خاطر چند تا پست پاک نشه.بالاخره همیشه این بازی مخالفانی داره.
حس میکنم بازی داره به طرز سرسام آوری Hype میشه . تو هر جا که میرم صحبت از این بازیه ، همه هم فک هاشون رو به زمین تقدیم کردن
خدا کنه این Hype به جایی نرسه که تاثیر منفی رو بازی و نتیجه اون بزاره .