God of War III

عزیزان تاپیک رو رسمآ به چت روم تبدیل کردین. یه تعدادی پست پاک شد و بحث های بعدی رو میتونین توی پروفایلها (که برای این کار ساخته شده) انجام بدین.

ما هم که خوب نه نقد مینویسیم نه راهنمای تروفی ولی به جاش براتون یک عدد والپیپر جدید اوردم که deskopـتون عوض بشه :d

حالا هی بگید امیر بچه بدیه :d

ویرایش:

اینم یکی دیگه!

آخرین ویرایش:
یه خبر تو IGN دیدم، تاپیک زدن براش زیاد مناسب نیست.:biggrin1:
ESRB اعلام کرد که همانطور که انتظار میرفت Rating بازی M هست و در ضمن اون Mini Game خلاف شرع بازی با 4 نفر انجام خواهد شد.:biggrin1:( Foursome )
این کریتوس آدم نمیشه.

آخرین ویرایش:
یه خبر تو IGN دیدم، تاپیک زدن براش زیاد مناسب نیست.:biggrin1:
ESRB اعلام کرد که همانطور که انتظار میرفت Rating بازی M هست و در ضمن اون Mini Game خلاف شرع بازی با 4 نفر انجام خواهد شد.:biggrin1:( Foursome )
این کریتوس آدم نمیشه.
البته اون 2 بنده خدای دیگه نظاره گر هستن

این اون ور ابی ها هم اگه تو هر چیزی یه مورد نذارند انگار خودشون نیستنا!نه به این بازی با اون عظمت نه به این قسمت های خیلی ....:hide:
به هر حال بازی اینقدر نکات مثبت و خوف داره که این چیزا توش گمه!;)

این اون ور ابی ها هم اگه تو هر چیزی یه مورد نذارند انگار خودشون نیستنا!نه به این بازی با اون عظمت نه به این قسمت های خیلی ....:hide:
به هر حال بازی اینقدر نکات مثبت و خوف داره که این چیزا توش گمه!;)
رابطه ی ج ن س ی در افسانه ی اساطیری بسیار ستایش شدس ! ربطی نداره که خارجی ها میخوان بگن خودشون هستن یا نه . شما چند تا کتاب در این باره بخون بعد این حرفها رو بزن ! رابطه ج ن س ی برای یکی شدن روح زن و مرد هست ! اوصولا یکی از نشانه های تعالی خدایان بود ! ما چون خودمون هیچی در این موارد نمیدونیم فقط بلدیم الکی ایراد بگیریم !

چیکار کنم...

من God of war کرفتم نسخه 1 و 2 کامل داخلش هست.فروشنده گفت شماره 3 بصورت دمو داخلش ;)هست ولی باید با PS3 به اینترنت وصل بشی و دانلودش کنی:eek:....کسی در این مورد میتونه کمکی بهم بکنه...تازه PS3 گرفتم چیز زیادیم نمیدونم ازش:blushing:

ميبينم که هر جا بازيو نقد کرده نشونه های کف کردگی ازشون ميريزه :دی

دوست عزيز شما اگه ADSL داری يه PSN ID بساز و بعد برو تو PS STORE بعد اون بالا يه جا هست واسه reedme code کد توی بازيو اونجا وارد کن بعدم دانلود

GOW II کجاش تو جریان بازی بود؟ باید میرفتی پیداش میکردی! (فکر کنم همه پیداش کردند چون بار اول که بازی میکنیم همش دوست داریم چیز میز بشکونیم!و یکهو بعد از شکستون ... ) ولی GOW I خودش بعد از یکی از CS ها بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or