God of War III

خوب کم کم اولین شماره ی کامیک GOW میاد!

IGN یک مطلبی در موردش نوشته که خوب ما با اون کاری نداریم :-"
چند تا عکس هم گزاشته که چیز جلبی میخوره!

- - - -

وقتی اومد کی زحمت ترجمش رو میکشه؟ :d

وقتی اومد کی زحمت ترجمش رو میکشه؟
با کمال میل در خدمت Kratos بزرگ و طرفداران واقعی این بازی هستم :دی خودم همشو ترجمه میکنم و کمیک رو به صورت فارسی میزارم ، البته اگر کامل منتشر بشه .

آخرین ویرایش:
یه سوالی رو اعصابم راه میره.!
بین Astiλk و sadra_hhh :biggrin1:
کی میخواد پروژه GOW رو برداره؟
چون صدرا که قبلا چند تا نوشته داشت،آرش هم همچنین:biggrin1:
حالا این جنگ رو کی میبره؟:biggrin1:

از اونجایی که قضیه شرکت سونی و آرش(:biggrin1:) پیش میاد بالاخره پارتی بازی و این صحبتها دیه:biggrin1:

http://forum.bazicenter.com/member.php?u=8600
این دخالت ها به شما وارد نیست :دی مدیریت تصمیم میگیره که کی چیکار کنه . پروژه بزرگ من هم امادست که البته با مدیریت هماهنگ شده . نقد هم فقط از بین تیم سونی نوشته خواهد شد که هنوز اعضاش مشخص نیست ولی خوب من قطعا تو اون تیم خواهم بود .
من که از قبل از E3 تو BC شروع کردم به پروژه God of War III ، اون موقع فکر می کنم این آقا در محفل بازینما فعالیت می کردند . در ضمن مطلبی که گذاشتند اول روی بازینما بوده و بعد توی BC اومده که با توجه به سطح بالای BC فکر نمی کنم این کار درست باشه .
لطفا اینجا راجع به این موضوع بحث نکنید و میخواید جواب بدید تو پروفایل چون ربطی به تاپیک اصلا نداره ، اینو گفتم که بحث ادامه پیدا نکنه و همینجا تموم بشه .

خيلی ممنون چون يه بار سر همين بحثا و با حرفای بچه ها من با آرش يه درگيری پيدا کردم که هنوز دلخوريش رو دل آرش مونده منم خوشم نمياد کسی ازم دلگير باشه!!
اون نقدم مديريت تشخيص ميده کی بنويسه که ما خودمون به توافق ميرسيم!!!!!

تا سرم بر باد نرفته بحث رو عوض کنم:biggrin1:
آقا خبری نیست بازی زود برسه مثل HR?

---

ویرایش:فکر کنم این تاپیک رکورد شیکونده ، بازی نیومده صفحه به 100 میرسه!!!:cool:

تا سرم بر باد نرفته بحث رو عوض کنم:biggrin1:
آقا خبری نیست بازی زود برسه مثل HR?:biggrin1:
نه قربونت برم . از اونجا که کلا God of War تو دوبی بن هست و بیشتر فروشنده ها بازی رو از دبی وارد می کنن احتمال اینکه زود برسه نیست . تو دعا کن به موقع برسه ، زور پیشکش .
البته شنیدم اینا از ترکیه هم وارد می کنن که اونجوری مانعی نداره . البته بازم احتمالش کمه زودتر از موعد برسه .
ویرایش:فکر کنم این تاپیک رکورد شیکونده ، بازی نیومده صفحه به 100 میرسه!!!
نصفش فروش کد دمو ، خواهش برای Share کردن دمو و کلا مروبط به کد ِ که ما هر چی گفتیم بسه کسی به خرجش نرفت :دی

نه قربونت برم . از اونجا که کلا God of War تو دوبی بن هست و بیشتر فروشنده ها بازی رو از دبی وارد می کنن احتمال اینکه زود برسه نیست . تو دعا کن به موقع برسه ، زور پیشکش .
البته شنیدم اینا از ترکیه هم وارد می کنن که اونجوری مانعی نداره . البته بازم احتمالش کمه زودتر از موعد برسه .

نه ديگه GTA IV هم بن بود زود تر اومد اينم ميآد به اميد خدا!!! خبرشم خودم ميدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or