God of War III

نه اتفاقا تو تریلر آخری زیاد خود نمایی میکرد Blade of Olympus .
ولی ممکنه مثل GOW II اول بازی بلایی سرش بیاد و باز هم همه چیش رو از دست بده!

مدلش مو نمیزنه با خود کلاسوس محیط هم شبیه همون محیطی هست که تو gow2 با کلاسوس میجنگیدیم 99 درصد همونجاست
اخه میدونی چیه کریتوس تو اخر gow2 یه تونست تو زمان حرکت کنه منم احتمال میدم البته همش احتماله که کریتوس برای انجام کاری دوباره به اونجا برگرده یا یه اتفاقی دیگه بیافته و شاید توسط یکی از خدایا به اون زمان پرتاب بشه یه چیزی شبیه این یا شایدم اصلا چنین چیزی نباشه

درسته، دقیقا همون محیط و colossus ـه، میشه حدس زد که کریتوس به دلایلی برمیگرده به زمان گذشته.
ضمن اینکه کریتوس با کشتن خواهران سرنوشت، خودش قابلیت کنترل زمان رو داره. ربطی به بقیه خداها نداره.
----------
یه سری اطلاعات دیگه هم از طریق Review مجله OPM بدست اومده که به دلیل جنبه بالا در این فروم نمی تونم بگم :دی

درسته، دقیقا همون محیط و colossus ـه، میشه حدس زد که کریتوس به دلایلی برمیگرده به زمان گذشته.
ضمن اینکه کریتوس با کشتن خواهران سرنوشت، خودش قابلیت کنترل زمان رو داره. ربطی به بقیه خداها نداره.
شاید واسه برگردوندن آتنا باشه چون درست تو همونجا بود که با برگشتن زمان جنگ بین کریتوس و زئوس شروع شد و بعدش ...

از الان یک تقاضا از دوستان دارم!
خواهشا هروقت بازی رو گرفتید 100000000% هر چیزی از کوچکترین چیز تا نکات مهم داستانی رو بزارید تو اسپویلر!
یکهو اگر داستان جوری شد که غمگین شدید یا حال کردید چیزی تو امضاتون ننویسید که خودم میام ترورتون میکنم اگر چیزی از بازی لو رفت :d

صدرا بگو چی گفته دیگه؟ تو پروفایل بگو :-"

بنظرم برگشت به قبل کریتوس به آتنا هم مربوطه.
چون تو بازی آتنا همیشه کریتوس رو راهنمایی میکرد واحتمالا کریتوس برای آتنا بر میگرده.
اون دیوانه اگه قرار باشه برای چیزی برگرده، برای زن و بچش برمیگرده:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or