God of War III

منم همين نظرو دارم اين castlevania,dante inferno و darksiders در حدی نيستن که با gow3 مقايسه بشن چه برسه به رقابت
وقتی 2 یا چنتا بازی تو یه ژانر یا سبک باشن رقیب هم دیگه هستن .
الان چون گیخون تیم ضعیفی هست پس رقیب بارسلونا نیست ؟:biggrin1: رقیب که هستن ولی خب Class شون باهام فرق داره !
منم مقایسه نکردم فقط میگم رقیب .
نوید مثل اینکه حدود 2.5 گیگ هست.
حالا چرا خشن میشی؟:biggrin1: البته خشن میشی جذاب تر هم میشی:biggrin1:
برهان مثل اینکه تو هم بازی نکردی دمو رو ، اره ؟
ای بابا این Sony به ایمیل من یه چی فرستاده ! فک کنم درخواست تستر هست ! ما رو بگو اول که دیدم از PSN اومده فک کردم کد هست :d ولی زهی خیال باطل :d

برهان مثل اینکه تو هم بازی نکردی دمو رو ، اره ؟
ای بابا این Sony به ایمیل من یه چی فرستاده ! فک کنم درخواست تستر هست ! ما رو بگو اول که دیدم از PSN اومده فک کردم کد هست :d ولی زهی خیال باطل :d
آره نیما من هم بازی نکردم:biggrin1:
من که هر دفعه میرم تو E-mail میزنه که PS Store شما Update شده. یک دفعه کد برای من نفرستاد:biggrin1:

2/675 هست حجمش

يا خدا ! خيليه ! يعني بايد 2 3 هفته اصلا از adsl استفاده نكنم براي دان كردن دموي اين بازي :biggrin1: البته اين بازي بسيار بازيه خفنيه ! :biggrin1: دهن 2 نسخه ي قبل رو صاف كرديم ! بازي پوسيد اينقدر تمومش كردم ! حالا تا Collection رو بگيريم وقت زياده :biggrin1: از يه طرفم نميشه 4 ماه صبر كرد تا بازي كامل بياد

حالا چرا خشن میشی؟:biggrin1: البته خشن میشی جذاب تر هم میشی:biggrin1:

لطف داري برهان جان ! :biggrin1:

اقا شر كردن بازي از لحاظ قانوني بده ؟!؟
من تو قسمت بحث سايت GOW رفتم گفتم يكي با من بدبخت دمو رو شر كنه...همه ريختن سرم :biggrin1:.خدا رو شكر خيلي فوش نخوردم...:-"

اونا پاستوريزن :biggrin1:
فهميده بودن ما تو ايران بازيهارو عوض ميکنيم تو فروشگاه همه دهنشون باز مونده بود.:eek::biggrin1:
وقتی هم که فهميدن بازيرو زود تر بازی ميکنيم که همه ميگفتن زشته نکنيد اين کارو:biggrin1:

GOW III خوب شماره ی سوم بازی GOD OF WAR III هست! احتمالا 22 MARCH
و GOW COLLECTION نسخه ی HD دو بازی قبل یعنی GOW I & GOW II + تروفی هست!!! 6-7 روز دیگه!

دمه هرکی که فکرش رسید این بازی cow1,2 رو برای ps3 هم به نه دمش گرم چون من 2 رو نصفه بازی کردم ......چون ps2 به رحمت خدا رفت نتونستم همیشه تو فکرش بودم

منم دیگه انقدر ازش تعریف شنیدم رفتم PS3 دوستمو گرفتم آوردم خونه بازی کردم !

در حرف نمیگنجه ! این تازه همونطوری که اولش میگه در حال تکمیله !!!

خیلی قشنگه ! خیلی !!!!!!

منم دیگه انقدر ازش تعریف شنیدم رفتم PS3 دوستمو گرفتم آوردم خونه بازی کردم !

در حرف نمیگنجه ! این تازه همونطوری که اولش میگه در حال تکمیله !!!

خیلی قشنگه ! خیلی !!!!!!
اینو هم از من داری بیچاره :biggrin1::biggrin1: به زور دستگاه رو بر گردوند بچه ها :cheesygri می خا ست عوض کنه با ماله خودش هه هه شوخی کردم کنعان :love::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or