God of War III

بابا بی خیال ارش ایندفه صدرا رو ببخش دیگه دیگه تو هم یه چیزیت میشه دو برابر که نیستی تو هم فکر کن صدرا 27 سالشه یعنی تو 54 سالته بابا بزرگ در کل گفتم تاپیک حالی عوض کنه خوش باشید هر کس هم داره بازی رو بده بچه ها فیض ببره دل یک بنده خدا رو شاد کنی توی این دورزه زمونه سخته من خودم دارم بازی رو اگه خاستی ما پول دوست داشتن بچه ها رو میدیم من دو سه بازی دارم اگه بدی به فضول و ir gow من بهت میدم بازی ها رو موفق باشی پیغم خصوصی بده
ميثم جون خيلي گلي به خدا...من از يه بنده خدا دمو رو گرفتم.ممنون كه به فكر ما هستي.فوضول هم فك كنم دمو رو گرفته باشه.;)
در كل دمت گرم:biggrin1:
تا الان 20% دانلود شده...فك كنم بتونم تا اخر اذر تمومش كنم...:laughing:

ميثم جون خيلي گلي به خدا...من از يه بنده خدا دمو رو گرفتم.ممنون كه به فكر ما هستي.فوضول هم فك كنم دمو رو گرفته باشه.;)

میشه واسه من هم جور کنید ثواب داره:biggrin1:

خیلی عجولید! بازی چند وقته دیگه میاد چند صفحه تاپیک جلو رفته به خاطر هیچی!
این همه صبر کردید یه مدت دیگه هم صبر کنید کامل بازی کنید... .

:bash::ok:
سلام من نوکرتم ما که زور می زنیم گیر نمی یاد شده ازکراک هم بد تر :praying: خدا روشکر که گرفتی فضول هم گرفت اونم خدا رو شکر:biggrin1:ارزش دانلود رو داره بزار بگیره فک کنم 50 بار میشه بردمش اخر :flexion:

فکر کنم تنها عاشقی که به معشوقش نرسیده منم!!!
یکی نیست از روی دوستی این دمو رو با ما share کنه!!دل یک جوون رو شاد کنید :d

مثل اینکه تو GOW : C هم دمو نبوده!!!!!!!!عجبا!!!

فکر کنم تنها عاشقی که به معشوقش نرسیده منم!!!
یکی نیست از روی دوستی این دمو رو با ما share کنه!!دل یک جوون رو شاد کنید :d

مثل اینکه تو GOW : C هم دمو نبوده!!!!!!!!عجبا!!!
نگران نباش تو هم میرسی ولی باید صبر داشته باشی فقط باید کوه بکنی مثل فرهاد تا به معشوقه برسی اگه منظورت من بود برای بردن اخر بازی من همون دمو رو میگم تموم کردم :biggrin1:

رســــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــدم!!!!!!!!!!!!!
خوب مبارکه یکی از دوستان به منم داد دانلود کنم!الان زدم دانلود بشه!انشاالله تا آخر هفته دانلود میشه و تو عید میشینم بازی میکنم!!!

وای صبر کردن خیلی خیلی سخته!! :((

خوب مبارکه یکی از دوستان به منم داد دانلود کنم!الان زدم دانلود بشه!انشاالله تا آخر هفته دانلود میشه و تو عید میشینم بازی میکنم!!!

به ما هم بگو بریم بگیریم

:(:(خوش به حالت:(:(

:((:((من که دیگه نا امید شدم(هیچکس دمو رو با من شر نکرد)
:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or