محمد رضا mr
کاربر سایت
آره دیگه اگه محدودیت نداشت که الان اینجا همه تو سر خودشون نمیزدند که دمو رو از کجا گیر بیارن. البته من هم به چند نفر گفتم ولی در کل پیدا هم نشه مشکلی نیست چون که تا 14 روز دیگه GOW 1&2 میادش و توی اون هست. من یکی که به شدت منتظر خود بازی و Collection هستم. تنها دلیل خرید من برای PS3 این بازی بود که البته بعد از مدتی دلایل بیشتر شد و دوستان در جریان هستند:biggrin1:آیا دمو هم مثل بازی محدودیت شیر کردن داره؟یعنی فقط 5 بار میتونی شیر کنی دمو رو؟
اقا این نسخه دموی بازی تو پک گاد او وار کالکشن هست ؟ یا اینکه یه کد اونجا هست و باید تازه بشینی دانلود کنی ؟ یعنی دمو گاد او وار 3 تو دیسک بلوری کالکشن هست یا نه ؟آره دیگه اگه محدودیت نداشت که الان اینجا همه تو سر خودشون نمیزدند که دمو رو از کجا گیر بیارن. البته من هم به چند نفر گفتم ولی در کل پیدا هم نشه مشکلی نیست چون که تا 14 روز دیگه GOW 1&2 میادش و توی اون هست. من یکی که به شدت منتظر خود بازی و Collection هستم. تنها دلیل خرید من برای PS3 این بازی بود که البته بعد از مدتی دلایل بیشتر شد و دوستان در جریان هستند:biggrin1:
اي خدا...واقعا زیبا بود...خیلی پیشرفت کرده....حتما بازی کنید...

وقتي داشتم تريلر ها رو به رفقام نشون ميدادم هيچكدوم باور نميكردن Real باشه...:biggrin1:دوستان اينو ببينيد گرافيک بازی مثل گرافيک کات سين های از پيش رندر شده نسخه قبل شده
فوق العاده ، وحشتناک ، دیوانه کننده !
نمیدونم چی بگم ، معلوم نیست با این Kratos بدبخت چیکار کردند که انقدر دلش پره ، خیلی وحشی شده
همه چیزش فوق العادست از گرافیک و تکسچرها بگیرید تا Gameplay افسانه ای سری GOW .
با این که بازی برای E3 آماده شده بود یعنی June 2009 و خود بازی هم March 2010 عرضه میشه ولی همین الان هم هیچ چیزی کم نداره .
در حال نوشتن یه Impression از Demo هستم که به زودی توی بخش اخبار سایت میزارم .
از مودم نیست بچه ها