God of War III

آیا دمو هم مثل بازی محدودیت شیر کردن داره؟یعنی فقط 5 بار میتونی شیر کنی دمو رو؟
آره دیگه اگه محدودیت نداشت که الان اینجا همه تو سر خودشون نمیزدند که دمو رو از کجا گیر بیارن. البته من هم به چند نفر گفتم ولی در کل پیدا هم نشه مشکلی نیست چون که تا 14 روز دیگه GOW 1&2 میادش و توی اون هست. من یکی که به شدت منتظر خود بازی و Collection هستم. تنها دلیل خرید من برای PS3 این بازی بود که البته بعد از مدتی دلایل بیشتر شد و دوستان در جریان هستند:biggrin1:

مثل اینکه باید تا 14 روز دیگه صبر کنیم :(( عمرا من گیرم نمیاد! :cheesygri
راستی آرش تو چیکار میکنی هرچی کد میاد گیرت میاد؟ -MAG - UNCHARTED 2 - GOW III :cheesygri
اگر دوستی بود که شیر کنه از ما دری نکنه به خدا گناه دارم :d

آره دیگه اگه محدودیت نداشت که الان اینجا همه تو سر خودشون نمیزدند که دمو رو از کجا گیر بیارن. البته من هم به چند نفر گفتم ولی در کل پیدا هم نشه مشکلی نیست چون که تا 14 روز دیگه GOW 1&2 میادش و توی اون هست. من یکی که به شدت منتظر خود بازی و Collection هستم. تنها دلیل خرید من برای PS3 این بازی بود که البته بعد از مدتی دلایل بیشتر شد و دوستان در جریان هستند:biggrin1:
اقا این نسخه دموی بازی تو پک گاد او وار کالکشن هست ؟ یا اینکه یه کد اونجا هست و باید تازه بشینی دانلود کنی ؟ یعنی دمو گاد او وار 3 تو دیسک بلوری کالکشن هست یا نه ؟

ممنون

دوستان اينو ببينيد گرافيک بازی مثل گرافيک کات سين های از پيش رندر شده نسخه قبل شده
وقتي داشتم تريلر ها رو به رفقام نشون ميدادم هيچكدوم باور نميكردن Real باشه...:biggrin1:
واقعا ادم تو نگاه اول احساس ميكنه از پيش رندر شده هستن ...

فوق العاده ، وحشتناک ، دیوانه کننده !
نمیدونم چی بگم ، معلوم نیست با این Kratos بدبخت چیکار کردند که انقدر دلش پره ، خیلی وحشی شده :دی
همه چیزش فوق العادست از گرافیک و تکسچرها بگیرید تا Gameplay افسانه ای سری GOW .
با این که بازی برای E3 آماده شده بود یعنی June 2009 و خود بازی هم March 2010 عرضه میشه ولی همین الان هم هیچ چیزی کم نداره .
در حال نوشتن یه Impression از Demo هستم که به زودی توی بخش اخبار سایت میزارم .

فوق العاده ، وحشتناک ، دیوانه کننده !
نمیدونم چی بگم ، معلوم نیست با این Kratos بدبخت چیکار کردند که انقدر دلش پره ، خیلی وحشی شده :دی
همه چیزش فوق العادست از گرافیک و تکسچرها بگیرید تا Gameplay افسانه ای سری GOW .
با این که بازی برای E3 آماده شده بود یعنی June 2009 و خود بازی هم March 2010 عرضه میشه ولی همین الان هم هیچ چیزی کم نداره .
در حال نوشتن یه Impression از Demo هستم که به زودی توی بخش اخبار سایت میزارم .

طبق معمول این بازی هم کد میخواد دیگه !؟ سونی هم مسخرش رو در آورده با این دموی بازیهاش

بالاخره بعد از دو روز دانلود رسید به 99%
از دیروز بعد از ظهر ساعت 7:30 زدم واسه دانلود تا الان که ساعت 2:21 صبحه یه کله داره میگیره انترنتم تو psn سرعتش کم واسه همین انقدر طول کشید

بابا یکی کمک کنه:mad:

سلام دوستان من هم یکی از دوستام بهم داده و لی گذاشتم تو دانلود بک گراند هی دانلودینگ و هی پیدینگ میزنه مشکل از کجاست ولی دمو های دیگه میگیرم سریع شروع به دانلود میکنه تا حالا 127 کیلو بایت ازش گرفتم کمک کنید:blushing: فکر کنم نشه به طور هم زمان 3 نفر بگیرن اگه سه نفرش پر بشه این ارور رو میده اونم فکر نکنم چون اومده تو بک گراند دانلود خدایا یکی یه کمکی کنه:love:از مودم نیست بچه ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or