God of War III

البته یکی از دلایلی که روی نرمال رفتم ترسیدن از شکسته شدن دسته بود! :دی
نه که اولین بازی بود که با کنسول انجام میدادم نمیخواستم دسته رو بزنم در و دیوار ... :دی (لامصب سیم هم نداره اعتباری بهش نیست ... :دی)

• Like
Reactions: Sega_genesis
بچه ها یک سوالی دارم
تو بازی God of War: Chains of Olympus
یک جایی هست که کریتوس یک دسته را می کشه و دیوار مثل پله می شه و می ره بالای اون و اون بالا یک مجسمه بزرگ اسب هست که کنارش یک اتاق هست که دو تا جعبه قرمز هست و من اونجا گیر کردم هیچ راهی نداره تو این اتاق کاملب چند روزه که گیر کردم کسی نمی تونه من را راهنمایی کنه

• Like
بچه ها یک سوالی دارم
تو بازی God of War: Chains of Olympus
یک جایی هست که کریتوس یک دسته را می کشه و دیوار مثل پله می شه و می ره بالای اون و اون بالا یک مجسمه بزرگ اسب هست که کنارش یک اتاق هست که دو تا جعبه قرمز هست و من اونجا گیر کردم هیچ راهی نداره تو این اتاق کاملب چند روزه که گیر کردم کسی نمی تونه من را راهنمایی کنه
سوالت رو تو تاپیک خود بازی بپرس

با این لباس حال کردم!
Morpheus Armor in Blue
gowmorpharmax.jpg

• Like
برگرد برو جای اولی که این پل های متحرک شروع میشن بعد سمت چپ یک پل دیگه هسته برو اونجا بعد وارد باغ heraمیشه اینجا کمی سخت ولی راه داره وقتی که صفحه سبز رنگ میشه در خطوط ودیدگاه چشم مجسمه چیز میزا رو درست کن زنده باشی و زنده باد کریتوس کبیر

• Like
مرسی از شما دوست عزیز Wrath-MaN که راهنمایی کردین
حالا یه جای دیگه نمیدونم باید چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
اینم عکس:
خجالت بکش:dخب یکم کاوش کن توو بازی پیدا میکنی دیگه:p
سمت راست تصویر قبل از اینکه اون سیخا بهت برسه باید بری بالا و صحنه رو تکون بدی که مکعبه آب بیفته و بشکنه اگه درست گفته باشم البته یادم نیست درست

• Like
دوستان من این قسمت گیر کردم
Download 20121202016.jpg
اون جنازه زن رو کجا باید گذاشت تا مسیر آب درست باشه؟!

چند تا پست قبل تر رو بخون دوستان راهنمایی نوشتن و سوالت تکراری ممنون میشم خودت همین تاپیک رو برگردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or